Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Arkadaşlar şehir içinde oyundan çıkınca hemen düşüyor karakter ben bunun süresini 30 saniye yapmak istiyorum nasıl yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Scphelp, 31 Mayıs 2005 06:31 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar şehir içinde oyundan çıkınca hemen düşüyor karakter ben bunun süresini 30 saniye yapmak istiyorum nasıl yapabilirim. Bir item Yapıyorsun Onu almadan Oyundan Dusmuyor ve Onu almasi icinde gerekli zamani bu trigerdan Sagliyorsun item yapabilirsin umarım :S On=@Equip timer 30[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kaş yaparken göz çıkarmak diye buna derim ben :) bilginiz yok ise lütfen yardım etmeye çalışmayın, aksi takdirde köstek oluyorsunuz.. şöyleki, sphere.ini dosyasında, said: // How long logged out clients linger in seconds ClientLinger=30 şeklinde ayarladıktan sonra, spheretables.scp dosyasında, [skillclass 0] altına, said: if !(®ion_flag_insta_logout) && !(&statf_dead)) //eğer instant logout bölgesi değilse ve karakter ölü değilse. return 1 endif şeklinde yazarak şehir içinde ve dışında 30 saniyede çıkılmayı ayarlayabilirsin.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 31 Mayıs 2005 06:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 dediğini yaptım ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: thelegbra, 31 Mayıs 2005 06:43 tarihinde demiş ki: kaş yaparken göz çıkarmak diye buna derim ben :) bilginiz yok ise lütfen yardım etmeye çalışmayın, aksi takdirde köstek oluyorsunuz.. şöyleki, sphere.ini dosyasında, said: // How long logged out clients linger in seconds ClientLinger=30 şeklinde ayarladıktan sonra, spheretables.scp dosyasında, [skillclass 0] altına, said: if !(®ion_flag_insta_logout) && !(&statf_dead)) //eğer instant logout bölgesi değilse ve karakter ölü değilse. return 1 endif şeklinde yazarak şehir içinde ve dışında 30 saniyede çıkılmayı ayarlayabilirsin. Yazık Yazık haha! Adam Şehir içi Diyor Sen Ne zırvalıyorsun anlamıyorum.Yanlış olmayan Şeye Yanlış deme Cesareti dir ki nerden Geliyor sana .Adam Sadece Sureyi Sormuş ben ise Cevaplarım Scpyi sormamış ki ben Oyle engelliyorum..İnanmıyorum ya Havaya Bak ...[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Scp ye gelirsek Zırvalayan arkadaşın inadına... Sphere Tablesde On=>Logout trigerinin altina if ( == 1) newitem i_alt_plz act.equip endif return 1 [itemdef i_alt_plz] //bu Alt F4 icin name Alt F4 plz. id i_gold type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_decay On=@Equip timer 30 On=@Timer if () cont.disconnect endif remove return 1 Kaba Oldugum icin Herkezden Ozurdilerim ama Boyle sacmalayan adamlara Tavım.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 İkinizin verdiğide olmadı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Scphelp, 31 Mayıs 2005 08:45 tarihinde demiş ki: İkinizin verdiğide olmadı! İlginç ya Bende Çalışıyor..Kesin hata bende!![signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Aynısını yaptım arkadaşım.. olmadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bu topicde post kasar gibi bıktım inan ben.Bak dedigim Bu itemi Herhangi bi scp icine at tanımlansın bu item.Sonrasında On loguot trigreinda belirttigim gibi eger gz de ise ve cıkıyorsa o itemi alsın daha da anlatmıyorum.serverı bi ac kapa dene refresh at bisi yap ama cıldırıcam.birisi yanlıs der digeri ise olmadı Peki bende neden oluyor yahu.A kesin ebnde sorun var yoksa olmaması lazım =/[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 on=@logout triginin altina bi item belirle mesela src.newitem i_disconnect_timer src.act.equip src.act.timer=30 o item'e timer sonlandiginda diconnect edip silinmesini ayarla tmmdir.(adam login olunca sildirmeyi unutma) on=@login src.findid.i_diconnect_timer.remove[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: muratty, 31 Mayıs 2005 06:33 tarihinde demiş ki: Bir item Yapıyorsun Onu almadan Oyundan Dusmuyor ve Onu almasi icinde gerekli zamani bu trigerdan Sagliyorsun item yapabilirsin umarım :S On=@Equip timer 30 burada hiçbir yardımda bulunmamışsınız? "onu almadan oyundan düşmüyor" nedir? yani yardımcı olamadığınız için belirttim, üstüne: said: muratty, 31 Mayıs 2005 08:26 tarihinde demiş ki:Yazık Yazık haha! Adam Şehir içi Diyor Sen Ne zırvalıyorsun anlamıyorum.Yanlış olmayan Şeye Yanlış deme Cesareti dir ki nerden Geliyor sana .Adam Sadece Sureyi Sormuş ben ise Cevaplarım Scpyi sormamış ki ben Oyle engelliyorum..İnanmıyorum ya Havaya Bak ... ben size hakaret etmedim ama sizin tavırınız hiç hoş değil. birde sanırım shift tuşunuz bozulmuş..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 [signature][hline]ozzystalker"uoscriptz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Yahu Kostek Olmamak Bilmemek Bos Konusmak gibi Laflardan Sonra bir nebze insanin sinirleri Bozulabiliyor.Turkceyi Katletmek Konusuna Gelirsek Ben inanıyorumki senden Daha cok Turkceye Ozen Gosterip senden Daha cok geliştirmişimdir turkcemi.Ki yazılarımı okumadıgın surece bunu anlaman imkansız.hızlıca yazıp hızlıca bişeyler okuyuop zaman gecirmek adına virgulune Shiftine bakmadan eglenmeyi yeglıyorum yani.Bu arada Oğlun kim? ve Problemi Cozmek hmm neyse. Arkadasın sorunu cozuldu ise iyi. Bu arada Başlıga ve yazıya bakarsanız Timeri nasıl ayarlarım dedi basta onu gosterdım scpyi degil. Sabah 7 ye kdr Bi kızı Msn de bekler ve ekilirseniz sinirleriniz Bozuk olabılıyor ( 8 saat boru deil :)) Neyse Kusura Bakma ... Haydi Pati El Ele Kavga Etmeden Plz.. Zaten Olympos altındaki Topicim Kitlenmis Deli olcam :D[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 oradaki "Baba Olmuyokı Cozemedım Sorunu" ile başlayan yazı, bir forumdan alıntı. düşünüyorum "ulan neden kelimelerin ilk harflerini büyük yapıyorlar" diye. bir neden bulamıyorum, el alışkanlığı diyeceğim ama öyle el alışkanlığı olmaz olsun. kafeden bir arkadaşım vardı, hiç unutmam. her kelimenin ilk harfinde caps lock'u açardı, ikinci harfe geçtiğinde kapatırdı. haftasonları tvde yayınlanan magazin programlarına bakıyorum, altta geçen yazılar da bu şekilde. "Şu Mankenin Alttan Görünen Ivır Zıvır.. Geçen Hafta Kimle Yakalandı" gibi. her kelimenin ilk harfi büyük, gerekli gereksiz ünlem işaretleri "Manken Leyla Kaçamak Yaparken Yakalandı!!!!!!!" güzel ülkemden manzaralar :|[signature][hline]ozzystalker "uoscriptz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bir ignliiz üvnsertsinede ypalin arsaitramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi sridaa yzalidkilrai ömneli dgeliims.Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaimyis.Ardakai hfraliren srisai kriaisk oslada ouknyuorums.Çnükü kleimlrei hraf hraf dgeil bri btüün oalark oykuorumusz.Bakin nasil da duzgun okudunuz, ilginc degil mi? Alintidir---[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Doğru diyorsun ama ben 'shift' tuşu ile yapıyorum.Capslock da iyi fikirmiş ama.... Genelde o denli saçma programları izlemediğim icin sana katılıp katılmama konusunda bir fikrim olamayacak.Ama güzel ülkemden cidden güzel Manzaralar... BeBeGa dan sonra heleki.... Ama Ben sana şunu söyleyim;Türklük iki noktalama işareti İle oluyorsa hemen yapmaya başlıyım Hatta yapamassın diyenler icin Bu yazıyıda noktalama işaretleri ile yazabilirim...;) İkinci yazındada zağten kendi cevabını verebilmişsin.Okunabildigi sürece ve zevk aldığım sürece kasmama ne gerek varki.Yazabiliyorum elimden geldiğince.Paticik yazılarını Cumhurbaşkanımız okuyacaksa pulda yapıştıralım ayıp olmasın =/ [signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın [Bu mesaj muratty tarafından 31 Mayıs 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hahaha!:D *Post Kasar*[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bi gazetede okumuştum ama buraya yazmaya üşendim sonra gazeteyi bulamadım zaten :)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: TheCoder, 31 Mayıs 2005 20:58 tarihinde demiş ki: said: WJD_Sexy, 31 Mayıs 2005 18:39 tarihinde demiş ki: Bir ignliiz üvnsertsinede ypalin arsaitramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi sridaa yzalidkilrai ömneli dgeliims.Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaimyis.Ardakai hfraliren srisai kriaisk oslada ouknyuorums.Çnükü kleimlrei hraf hraf dgeil bri btüün oalark oykuorumusz.Bakin nasil da duzgun okudunuz, ilginc degil mi? Alintidir--- Bunu yazmak için kasmadın umarım Cambridge universitesi ara$tirmasi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar