macroman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya ben hesap makinesi yapmayı düşünüyom. ama bi eksiğim var, spherede toplama/çıkarma/çarpma falan yani kısacası dört işlemi nasıl yapacam bi örnek gösterir misiniz?[signature][hline]Nerde okudum hatırlamıyom ama forumlardan birinde elemanın biri demişki : " Osman kılıcımı aldı vermiyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eval kullanabilirsin.. =3 =-1 gibi.. hatta abartıp, taran's compendium'dan ileri düzey matematik :D http://www.cs.rit.edu/~djr7581/view.php?file=math_functions [Bu mesaj thelegbra tarafından 30 Mayıs 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macroman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 höynk! linkteki benim için biraz fazla karışık.. ama yukarıda yazdığın gibi bide çarpma ve bölmeye örnek verirsen çok makbule geçer. çok sağol.[signature][hline]Nerde okudum hatırlamıyom ama forumlardan birinde elemanın biri demişki : " Osman kılıcımı aldı vermiyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 cok basit ornekler oldu, yani scriptler içinde de şu şekilde kullanırsın yani *3> +)*2> falan filan :) tabi elma ile armut neden toplanır bilinmez ama güzel örnek oldu hehe..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bi arkadaş daha deniyordu bunu pati kapandı sora noldu bilmiom[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macroman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 peki hesapta çok fazla sayı varsa mesela *)-(*) / 2 > gibi çok karışık işlemlerde ne yapcaz ? mesela bundanda karışık önce bir birleriyle toplanması sonra çarpılması sonra çarpımların bölünmesi gibi birbirine bağlı işlemlerde nasıl?[signature][hline]Nerde okudum hatırlamıyom ama forumlardan birinde elemanın biri demişki : " Osman kılıcımı aldı vermiyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya dialog yapıcaksın ilk 1. girdiyi yazacak onu src.tag.1.girdi= if (strmatch('','carpma')) *> böle böle olcak karışık oldu ama tasarımı anlamışsındır heralde[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sphereyide bıraktım uoyuda şimdi öreniyom anca :)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 puhahahha[signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macroman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hepiniz sağolun said: TheCoder, 31 Mayıs 2005 20:54 tarihinde demiş ki: aklında bulunsun matematikte (2 + (2*2)) şeklinde yazdığın formulu sphere da ((2*2) +2) şeklinde yapmak zorundasın sphere scriptingi tersten okur... (canına yandığım ne kasmışız boş yere) {[(2*3) + (3*8)] - [(4*5) + (3-1)] - (3*5)} /2 buna örnek verirsen daha yardımcı olacak bana[signature][hline]Nerde okudum hatırlamıyom ama forumlardan birinde elemanın biri demişki : " Osman kılıcımı aldı vermiyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Allah senden razı olsun diyorum Coder Takıldıgın saatleri soylede Alemlere akalım şurda.. Edit ( Koyu yer Kayalımdı :D ) [signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın [Bu mesaj muratty tarafından 31 Mayıs 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: macroman, 31 Mayıs 2005 21:30 tarihinde demiş ki: {[(2*3) + (3*8)] - [(4*5) + (3-1)] - (3*5)} /2 buna örnek verirsen daha yardımcı olacak bana -1.5 :)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar