Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Kayseri 0 - 0 Ankaragücü Malatya 4 - 2 Sakarya Samsun 0 - 1 Diyarbakır Bu sonuclardan sonra sakarya küme düşen son takım oldu.malatya niçin 4 ledi sakaryayı? yoksa komsudan teşvikmi aldı :P ehe. Akçaabatsebat 2 - 2 Beşiktaş Küme düşen takımı yenemeyen bi beşiktaşta var bu hafta.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Özellikle İstanbulspor'un düştüğü duruma üzüldüm ben bu sene. Ayrıca Sakarya da son haftalardaki oyunuyla kalmayı hakediyodu bence.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL TRABZONNNN SPORRRRRRRRRRRRRRRRR 1 - 0 ikincilik kupası bizimdir kahretsin yinemi yaa :[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 gs 1-0 yeniyo şu an ts de 2-0 yeniyo eheh.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ts 5-0 Gs 3-0 iyi kastılar ha =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Fistan, 28 Mayıs 2005 18:37 tarihinde demiş ki: Akçaabatsebat 2 - 2 Beşiktaş Küme düşen takımı yenemeyen bi beşiktaşta var bu hafta. niye kasalımki kendimizi boş yere dimi ama :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bnce sakarya'ya çk yazık oldu bi ark war fanatik sakaryalı birlikteydik ağladı fln fln tüm sakarya halkına gçmş olsun[signature][hline]and thee buzzerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 gs 4 - 0 denizli istanbul 0 - 5 trabzon hagi istifa.gs uefa'ya[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bizim kafede bi kufur havası esıyodu kayseri yuzunden butun kuponlar yattı :D[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Samsun maçı mı sattı ne ben anlayamadım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Fistan, 28 Mayıs 2005 18:37 tarihinde demiş ki: Akçaabatsebat 2 - 2 Beşiktaş Küme düşen takımı yenemeyen bi beşiktaşta var bu hafta. 13 eksik ve paflarla bu kadar oluomuş demekki[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yensek noolcakki? ne gerek var...[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 keşke sakarya kalsaydı üzüldüm düştüğüne.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya keşke Sakarya kalsaydı haketmişti kalmayı en azından Kayseriye nazaran,bari Kayseri düşseydi nasılsa oteki de geldi...[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bende sakarya düştüğüne üzüldüm.hiç değilse taraftarı taraftardı.canı gönülden diyarbakırın düşmesini istiyordum,neyse seneye artık inş seneye düşerler.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ehu sakaryada yaşıyom ben 5 senedir taraftarı feci fanatik öyle böyle degil.. kendi salaklıklarına düştüler ligden zamanında karabükspor da bu sekilde düştüydü iyi oynadıkları halde son maçta topu kendi sahalarında pas yapıp ayakta tutacaklarına uzaga vursalar 90+2 de gol yemiceklerdi yediler düştüler :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Koca sezonda yat yat son birkaç maç kala kasmaya başlarsa böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Sakarya Kalecisi Şenol, 90+3 de yediği golden sonra ben fenerbahçeliyim diyip, fener formalarını toplamış. Eğer bu doğruysa sakaryanın bir daha lig yüzü görmemesini, her takımdan 5 yiyip, 1 tane atmasını dilerim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sakaryaspor oyuncuları genelde fener sempatizanı[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Şenol'un FB li olduğunu bilmeyen yok kendisi de çekinmeden söyler fakat araştırırsanız diyarbakırdayken feneri nekadar zorladığını görürsünüz. Hatta yanılmıyorsam Lorant ve M.Denizli bir diyarbakır maçı sonrası gönderilmişlerdi.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar