OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Merhaba tüm paticikler; Mekanımız geri geldi.Hepiniz sevinçlisiniz ama ben deil. ;( Çünkü annemden aldığım haber beni çok fazla üzdü.Yaklaşık 5-6 aydır akciğer kanseri ile savaşan amcam sonunda kansere yenik düştü.Ewet bu haberi bugün aldım.Bir bakımdan da seviniyorum.Çünkü bu hastalık gerçekten çok çektiren bir hastalık... Neyse şimdi diyeceksiniz neden böyle bir başlık attın diye.Tüm paticik dostlarıma söylemek istediğim Lütfen şu zehiri bırakın.Yoksa sizde kendinizi er geç bu hastalığın pençesinde bulacaksınız.Ve böyle bir durumda keşke hiç içmeseydim diyeceksiniz.Size akıl vermek benim haddime deil ama lütfen şu sigarayı bırakın. Ben şuan kız arkadaşıma bile bıraktırıyorum.Yrn sabahtan itibaren artık hiç bir zaman içmeyecek.Lütfen kardeşlerim sizde içmeyin şu zehiri.Kendi sonunuzu kendi ellerinizle hazırlamayın.Sonra hem bir paticik dostlarınızı,hemde sevdiklerinizi derinden üzeceksiniz. Bu yazıyı okuduğunuzda Lütfen mantıklı bir biçimde oturup düşünün ve sigarayı hemen bırakın.Çünkü en etkili bırakma türü bir anda kesmektir.Eğer elinizde sigara varsa hemen söndürün.Bunu yapabilirseniz ilk adımı atmış olacaksınız. Saygılarımla...[signature][hline]{Caddebostan - Koton} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 47 yaşında idi ;([signature][hline]{Caddebostan - Koton} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 başın sağolsun :( Evet Sigara İçmeyin artık yeter!!![signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 başın saolsun.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bizim cafede yasaktı millet içmek istiyo diye içiliyo artık nefret ediyorum şu sigaradan yaaaaa!!![signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein [Bu mesaj Revenge tarafından 29 Mayıs 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 47 yas cok uygun be 50 nin ustu bana uymuyor zaten yaslılık daha berbat tamamdır hayatta bırakmam ben sigarayı artık 40 50 yas arası oluruz en gralı.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Basin sagolsun. *!Bi sigara yakip dumanini huzunlu huzunlu ufler.*[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 basin sagolsun =(.. bende 3-4 hafta önce biraktim ve bi daha baslamayi kesinlikle düsünmüyorum.. Ama annem hala birakamadi ,onun icin cok endiseleniyorum ya ...[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 cok üzüldüm... basın saolsun :([signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben / sözlükte ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Neden bırakmıyorsunuz anlamıyorum ki? Daha sağlıklı ve uzun bir yaşam sürmek varken kendinizi ölüme doğru yavaş yavaş itiyorsunuz ki? Bunu anlayabilmiş değilim. Lütfen bırakın yaa.Yeminle tekeli bombayalayacam artık.Burama geldi... Ne kadar tütün vs varsa yakmak istiyorum.Kurtulsun herkez yaa ;([signature][hline]{Caddebostan - Koton} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hiç yeri deil ama bişey sormak istiyorum.Bi arkadaşım dediki "25 yaşına kadar bırakabilirsen sigarayı, akciğerlerin kendini temizliyomuş ama 25 yaşından önce bırakcakmışsın ve bidaha içmicekmişsin" büyük ihtimal [%90] yalan ama bi soriyim böyle bir bilgisi olan varmı die...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 başın sağolsun bende bi ekleme yapayım, bilim adamlarının araştırmasına göre beynin nikotine olan bagımlılık nedeni ile sigara içme dürtüsünü 15 gün sonunda tamamen yitirdigi ispatlanmış türkçesi 15 gün sigara içmeden durabilirseniz artık sigara içme istegi kalmıyor.[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 başın sağolsn :( bende 2 haftadır bırakmıştım acaba icsemmi die düşünürken bu yazıyı okumak :/[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mekanı cennet olsun[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Dorsia, 29 Mayıs 2005 01:49 tarihinde demiş ki: Pardon yazacaklarımı lütfen kendi üzerinize alınmayın... Sigarayaı bırakacağım bir gün elbet, belki yarın belki 1 yıl sonra... Ancak ben zaten 45 imden 50mden sonra yaşamak istemiyorum... Ama haklısınız, yaşamayı seven insanlar kesinlikle sigara içmemeli... O sebeple lütfen bu konuyu dikkatle okuyun... 45 yaşına gelirsin umarım da bu laflarını hatırlarsın[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Maedhros_Laorx, 29 Mayıs 2005 01:48 tarihinde demiş ki: hiç yeri deil ama bişey sormak istiyorum.Bi arkadaşım dediki "25 yaşına kadar bırakabilirsen sigarayı, akciğerlerin kendini temizliyomuş ama 25 yaşından önce bırakcakmışsın ve bidaha içmicekmişsin" büyük ihtimal [%90] yalan ama bi soriyim böyle bir bilgisi olan varmı die... Ewet akciğer kendini yenileyebilen bir organımız fakat boşu boşuna bu zehire neden para yatıralım ki?Parayı bırak içmek için bir sebep bile yok.Canın mı sıkılıyor? Git çekirdek ye,sakız çiğne...[signature][hline]{Caddebostan - Koton} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Dorsia büyük konusma birde hangi yaştan sonra yaşamak isteyip istemedigine karar vericek yaşta değilsin yani :) çünkü mantıklı düşünürsen sigara senin 45 inden sonra ölmene kesin bir sebebiyet verecek degil.. tut ki 30 larında pekcok saglık sorunu sigara yüzünden cıkmaya basladı? ( Allah korusun) yada 45 imden sonra yaşamak istemem öleyim diyosan kesin çözümler var bogaz köprüsü o dönemlerdede moda olacaktır :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kimse kendini öldürmek istemez ama 7 yıldır günde bi paket içen bi insan olarak rahatlıkla söleyebilirm ki sigarayı bırakmak çok zor. karar verip 1 kerede bırakmak gerek. orası kolay. ama ondan sonra "ah bitane olsa da içsem" diyen nikotinsiz kalmış bedenin çağrılarına karşılık vermemek çok zor. zaten cevap verdiin an bitiyosun. ertesi gün tekrar 1 pakete çıkmış buluyosun kendini[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Başın sağolsun.. İçmiyorum mutluyum.. :=)[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Dorsia, 29 Mayıs 2005 01:49 tarihinde demiş ki: Pardon yazacaklarımı lütfen kendi üzerinize alınmayın... Sigarayaı bırakacağım bir gün elbet, belki yarın belki 1 yıl sonra... Ancak ben zaten 45 imden 50mden sonra yaşamak istemiyorum... Ama haklısınız, yaşamayı seven insanlar kesinlikle sigara içmemeli... O sebeple lütfen bu konuyu dikkatle okuyun... Bunu inan şimdi kesinlikle anlayamazsın.Çünkü bunu yaşamak lazım.Hiç bir insan birşeyi yaşamadan anlayamaz.Sadece bu değil.Hertürlü konuda olsun.Bu nedenle lütfen daha mantıklı düşün ve öyle davran... Can bu ve Yüce Allah bu canı sana sen yok et diye vermedi...[signature][hline]{Caddebostan - Koton} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Başın saolsun. Ve 50den sonra yaşamıyım diyenler ne yazık ki hayatlarının 30-50 arası kısımının en yoğun ve yorucu kısmı oldugunu ve hayatın tekrar 50sinden sonra başladığını bilmediklerini düşünüyorum. Yani çocuklar büyümüş, paralar kazanılmış ve artık tekrar 2 kişilik hayatınız renklenmeye başlamış olacak. Bütün 50 sene boyunca çalıştığınız şeylerin meyvelerini yeme zamanı gelmiş olacak. Ve lütfen böyle salak salak fikirleri savunma gibi bir fikre dahi kapılmayın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 lsd en kolayı madem çok yaşamak istemiyosunuz. benim en sevmedigim buruşmak ve fiziksel zayıflık öleyim de pörsümeden öleyim razıyım ben ölmeye 45te.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 azaltıyorum önceden gunde 2 paket içiyodum şimdi 5 tane sigara içiyorum diye kandırmayın kendinizi isteyen bırakır, zor da degil. kafası atan, stres yapan sigara yakıyo ne yani benim veya baska sigara içmeyenin stresi olmuyomu sinirlenmiyor muyuz biz neden yakmıyoruz babam çok içiyordu bi gün pat diye bıraktı içmedi kaç sene, sonra babası vefat edince çok etkilendi tekrar içmeye basladı derken aradan 6 sene geçti gecenlerde tekrar bıraktı ve hiçde azaltıyorum fln diyerek degil direk bıraktı ve içmiyor.[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Dorsia, 29 Mayıs 2005 01:55 tarihinde demiş ki: Sigarayı bırakacağım, sadece yoğun sınav haftalrı ve ders stresi nedeniyle bir enerji kaynağıydı o benim için.. Az kaldı bırakmama, günde 1 paket içerken artık 4 günde ancak 1 paket bitiyor, ki bu da azalacak... sigarayı bırak, süper bişey de azaltarak bırakmaya inanmıyorum ben. azaltıyosunda gene alıyosun o nikotini. ne değişio?[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kendinize ömür biçemezsiniz biraz aklınızı başınıza alın. ayrıca başın sağolsun kardeş sigara içmiyorum mutluyum bir nargilem var işte haftada 2-3 kez ciğerlerimi yakıyorum 3 tane karaciğerim oldu ama bu sigara kadar zararlı değildir herhalde[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar