bilgehan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 selam arkadaslar 3 tane sorum var 1.si yerdeki bi item in kac saniyede kaybolacagini nasil ve nerden ayarlicaz . 2.sehir ici ve dungeon ici light ayarini nasil yapcaz ben hep aydinlik olmasini istiyorum 3.Bi balron'a vurunca benim istedigim renk kan dusurcek bunu nasil yapabilirim yanitlarinizi bekliorm sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 3-) ilerki gunlerde kan ile ilgili bi soru yazilmişdi bunu ona bakarak ayarlarsin 2-) DungeonLight= dungeon light :D ayarla kafana gore. LightDay= inlorsuz light LightNight= normal light[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 1- said: // Base decay time in minutes for items DecayTimer=5 2- said: // Default light level in dungeons DungeonLight=27 // Day light level 0-30 LightDay=3 // Night light level 0-30 LightNight=17 3-karakterin chardefinin altında bloodcolor var, onu ayarlayabilirsin :) edit: gec kaldik :D [Bu mesaj thelegbra tarafından 31 Mayıs 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Tabi 1 ve 2. sorunu sphere.ini ye bakarak yapcaksın arkadaşlar sphere.ini yi bilip bakan birisi bu soruları sormaz zaten demi :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 dimi dimi dimi :D evet bencede ayni şekilde katiliyorum bizzat kendim (girgiri birak işe devam et (kendime bu soz)) --- evet sphere.ini ayarlarini iyi biliyorsa zaten sorun kalmaz.[signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 char scplerinde balron bulacaksın orada zaten Bloodcolor gibi bişey olması lazım oraya istediğin rengin kodunu yazacaksın ondan sora bi resync at balron çıkar sonrası malum[signature][hline]No Question ; No Answer ; No Problem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 anladik tamamda lightday=27 falan var onu full aydinlik olcak her zaman kac yapacaz 1 mi 30 mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bide arkadaslar yanlis anlamissiniz ben bi kan yaptim necor blood diye balron dan onu dusurmek istiyorum normal kan yerine rengini degistirmek degil onu nasi yapcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar