Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revenge of the sith divxi ve oynatma sorunsali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben PtP olarak Aresi kullaniyorum dün bakayim dedim revenge of the sith divx olarak konmus bile ve hemen indirdim ancak oynatamiyorum bi türlü. Eger benim gibi o filmi indirmis biri varsa ve oynatabilmisse nasil yaptigini ya da hangi programi kullandigini söyleyebilir mi?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
Film virüsmüs zaten
explorer exeyi gaza getirip cpudan %100 yeme hikayesini yapiyor. Direk olarak silinemiyor oynatilamiyor ve özelliklerine bile bakmaya kalkinca virüs çalisiyor. Silmek için yeni dosya yaratip onu içine atip öyle sildim simdilik sorun kalmadi.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Mesaj tarihi:
filmden virüs olması biraz düşük bi ihtimal. o silinmeme sorunu windows xp nin yedği bi halt basit de bi çözümü var. codec sorunları için "g-spot" u indir internetten o neden olduğunu ne indirmen gerektiğini söylüyor.

xp-avifix.ini diye bi dosya olması lazım p2p lere bak ona sağ tıklayıp yükle diyince silinemeyen film sorunu da bitiyo.

[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.

[Bu mesaj Rahan tarafından 29 Mayıs 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende onu indiriyorum sanırım..

gerçekten fake mi yaa :( :([signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Mesaj tarihi:
En güzeli filme bir daha gitmek. Gençtürkcell üyesi olarak yari fiyatina gidiyorum :)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
  • Yeni Oluştur...