Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 evet arkadaslar midi yapmak, daha doğrusu editlemek için en iyi program hangi program? En iyisinide boşver, sadece midi editlesin yeter :) Teşekkürler.[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 116583 | Web site : Skymaster Offical Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 cakewalk iyidir.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 acil bi sorum var. guitar pro'da midi çalmıyo, play tuşuna bastığım zaman ses alamıyorum. (evde sorun yok ama şu an başka bi yerdeyim.9 nedendir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Önce Windows Volume Control'dan sofysynth'ın sesini kontrol et (Vista da yok) Olmazsa; Options'dan Audio Settings'e girip midi için port ayarla. Sonra Instrument bölümünden ayarladın portu şeç tüm tracklar için tek tek. RSE'yi kapat - bazen hata verdiği oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Cakewalk +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Cakewalk'ı sevmiyorum ben. Renoise'i tavsiye edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar