MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ich gehe in die schule um deutsch zu lernen..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben seni bir serçenin göz yaşı kadar sevdim şimdi diyeceksin ki bu kadar az mı?Ama bilmediğin birşey var serçeler ağladıklarında ölürler..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 08 Şubat 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Ardeth, 08 Şubat 2005 23:22 tarihinde demiş ki: aşk, sevmekten çok korkmaktır, bağlanmak ama bağlamaktan çok serbest bırakmaktır, korumaktan çok feda etmektir, farketmekten çok kaybolmaktır, karşılıklı aşkı bulabilen, imkansızı bulur. Bunu ben yazdım şimdi ama bir tekliften çok bir ayrılık dizesi gibi oldu. Ardeth: Aşk, sevmek... hödö hödö hele hele höp höp... , imkansızı bulur. Kız: hıhı tamam sen otur ben geliyorum şimdi[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 "Aşk insanın kendine yakışanı giymesidir. İnsan 1.5 yıl aşık gezince senin büyünden üstüne ne giydiğini bilmez, ve böyle kıyafetinin farkında olmadan karşında 1.5 yıl sonra ilan-ı aşk eder." de diyebilirsin :p[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sağnak yağmurda tutabilceğin su gerçek sevgi kadarsa benim sevgim tutamadıkların kadardır (bu böle diildide ben hatırladığımı biraz şeedip kodum)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aşk insanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: DuNgEoN, 08 Şubat 2005 23:45 tarihinde demiş ki: said: SoulCube, 08 Şubat 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 08 Şubat 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: HerenIstiaron, 08 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Me Gustas Tü ? ti amo? ich le bedih i love you seni seviyorum[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: DuNgEoN, 08 Şubat 2005 23:45 tarihinde demiş ki: said: SoulCube, 08 Şubat 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 08 Şubat 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: HerenIstiaron, 08 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Me Gustas Tü ? ti amo? ich le bedih i love you pare el hablar del spainsh İspanyolca karıstırmayın abi topice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Kimi o ai shiteru..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. | Spidee FM John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Spidee, 08 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Power Word Love ...ve büyücü buyurdu: "Sev" hahayt :D Ek: benden de bir söz girişimiz privacy hede hödö olsa bile seviyorum seni delicesine [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 09 Şubat 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkadas bnce sen icinden gelen bisiler sole.. bole kıvranma.. cidden diyorum bak.. herseyin dohal gusel[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... fakat artık ümit yetmiyor bana, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum... nazım hikmet al belki işine yarar. öyle abuk subuk şeyler söyleme kız milletine. gözünün yaşına bakmayız.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 açıkçası bana birisi gelip de böyle ilan-ı aşk etse gülerim :))[signature][hline]purity is a simple idea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Lady_Rosenred, 09 Şubat 2005 00:30 tarihinde demiş ki: seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... fakat artık ümit yetmiyor bana, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum... nazım hikmet al belki işine yarar. öyle abuk subuk şeyler söyleme kız milletine. gözünün yaşına bakmayız. Zaten şiir okuyunca hemen kollarımıza atlıyosunuz =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 A.. Neyse konuşarak demoralize olaylarına girmek istemiyorum da bende gülerdim açıkcası. Hatta mauhuhahauh derdim[signature][hline]a.k.a Vampir OSMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 erkeklerde hep bi çekingenlik kızlarda hep bi rahatlık geneli böyle nedense.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Angel_85, 09 Şubat 2005 00:34 tarihinde demiş ki: açıkçası bana birisi gelip de böyle ilan-ı aşk etse gülerim :)) komik insanlardan hoşlanıyoruz demiyormusunuz?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bide ilan-ı ask edilecek sahsiyet forumdanmıs... ne gulerim varya:) muahmuahmauhamauh[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 pat diye şiir okunmaz ztn. ayrıca her şiir okuyana ve her şiire de atlanmaz. adamına göre...[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Zegna, 08 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: kopurt beni pakize. Aşk bir sabunsa , köpürt beni pakize.. ! lol[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Simdi alakasız olcak ama bı de;ciceklere benzıosun,cicekler ya rengını calmıs senden ya kokusunu mu ole bıse vardı sankı bılen solese cok mutesekkır olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selimisik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 lise ve dengi okullarda ruhunu bırakmış kızları cezmi ersözle istediğiniz kadar sömürebilirsiniz...[signature][hline]nasıl ezberlenir allahım, arapça dua eden insanın latince kemikleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Herkes geyiğe vurmuş ama bende bılıodum burda bırının imzasıydı galiba . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: CrayTotem, 09 Şubat 2005 00:42 tarihinde demiş ki: Aşk bir sabunsa , köpürt beni pakize.. ! lol :D :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya abi işin mi yok. kız milleti sevmez öle hede hödöleri. açık ol, ne hissediyosan onu söle yeter o. filmlerde gördüünüz aptal aşıklara benzemeye çalışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar