bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yahu dc++ herifler 2mbit bağlantı 10kb a kadar çıkartıyorlar uploadı tükketiler beni kanımı emdi herifler. Netlimiter kurulmuyor anlamıyorum. hata veriyor eski dosyalar flm var diyor. reglerini flm sildim herşeyini sildim ama program files içindeki klasoru silemiyorum ??? nasıl kurucam bu netlimiter ı yoksa server makinesi gibi olucam vallahi herkes benden çekiyor...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 (: 512 adsl'den 9kbps sömürüyolar... Sen biraz daha sakin ol, panikleme (:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 upload download kardestir, netlimiter kallestir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 valla ben ne zaman açsam dc yi saniyede 4-5 mg upload başlıyor hemen 9kb ne yaf :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 mail ver dosyaları silebilmen için bi tool atim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 [email protected][signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Walla ben EMule kullanıyorum.Netlimiter'dan 4 kb upload izni verdim.Çokta rahatım.Netlimiter'ın bazı Network ayarları var.Onları incele bence...[signature][hline]{Caddebostan - Koton} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 valla ben 1k dan yukarı vermem :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya netlimiter sunucusna bağlanamıyor diyor ya o ne demek be[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: elma, 31 Mayıs 2005 15:54 tarihinde demiş ki: valla ben 1k dan yukarı vermem :D türksün dimi ? :p @blackchaos : netlimiter.com da sorun vardı bi ara. bahsettiğin oysa inndir.com dan fln indirmeyi dene hatta bulursan 1.30 fln kullan. 2-alpha sürümünü hiç sevmedim ben. [Bu mesaj Zopik tarafından 31 Mayıs 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 1kb ul sınırı rulz :). filelist'ten haftada bir banlıyorlar ya.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 vala 2kb en fazla veriorum bende,cimrimiyim neyim :) sora 1.5-2 gb dl 60 mb upload oluyo eheh[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Adam gibi simetrik dslimiz olsa ve ul yaparken dl gebermese biz de veririz tabii yabancılar gibi ama garibanız telekom sağolsun :(.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 31 Mayıs 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar