CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ben bikac kere degistirdim nickimi hatta artık alısılmıs birseyi degistirdim mi kimsin diye sorular geliyor ilginc oluyor:D frp_master'ın soylediklerine katılıyorum sarkı sozleri o anki duygular falan sacma yani simdi birde media playerda dinledigin sarkı ismi cikiyor nickinin yanında bnne lan sizin dinlediginiz muzikten tovbe tovbe...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: FRP_Master, 31 Mayıs 2005 17:15 tarihinde demiş ki: said: Epxmadcat, 31 Mayıs 2005 17:04 tarihinde demiş ki: frp master erkek gibi söyle nickini hiç değiştirmedin mi ? yahu nası değiştirmedim belki en az 1000 defa değiştirdim..benim anlatmak istediğimi anlamıyorsun snrm ? o anki nicklerinin yanındakiler grçktn çok komik geliyor.. MeRWEEEEEEEEEEEEEEEEEEeEeeE - HAHAHAH ÇOK İİDİ BU !!! =))))) Saçma nicklere kesinlikle bende karşıyım :) tamam şimdi anladım.. Bende arada değiştiririm şarkı sözü falan yazarım o yüzden alındım. :P[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 eheh..=)[signature][hline]Darth Vader: Luke ben senin babanım.. Luke: Ya hoca bırak gerilim verme.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bnm listede bi kız var, nicki resmen haber bülteni, dünyada olan gelişmeler saniyesi saniyesine bunun nickinde, geniş kapsamlı bu, bi tane de sadece bizim çevreyi ele alan var, msela, biriyle biri çıkıyo "g&d mtluluklar =))))))))))" fln diye, yok edilmeli bunlar kurtlnmalı çabucak bu tplerden..[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 << ¹³ İ иگ ! g н † ¹³ ® |-| OSYM'de Kim Olduğumu Anladı =))۳۩..|-| >> walla benim nick bu... |-|.......|-| ( aralar sıkça deişiyo ama insight13 sabit.. Aradaki cümle(cik)lerde dururma göre deişir ama yazı yazma! yok uo oynuyom yok duş aldım yok kabızım zorlanıyorum...vs.vs. olmadı olmazda.. :)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. Sevindirin Bu Garibi :) Para Kazanın Boru DeğiL BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemaniach Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bide kendi kendine konuşanlar war..== ahh almancadan weya dewamsızlıktan kalıyorum hayırlı olsun filan..:P bide:bilgisyarın başında diilim konuşmak isteyen çaldırsın(umarım numaram wardır:)[signature][hline]hayatı karartmaya yeter sadece bi imza..:P pesimist unDeRGrounD rapp..aegianstyle.. Dr.Ceza-K..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bir de milletin msni açıp bakmaması, gidip busy away falan olması ayrı uyuz birşey. madem bakmayacan niye açtın msni? ama niki habire değiştirip geyik yaptığım oldu bol bol:) zaten insanlar olan geyikten direk kim olduğumu anladığı için (ve resim genel olarak sabit kaldığı için) sorun yok. hatta gidip şimdi bOrb@g | patideyim rahatsız etmeyin | MUALLA HASTANIM SENİİİİN:)))) yapayım:P[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bide şu çalarken dinlet olayı bomba oldu :lol: karşındakinin ruh halini okuyabiliyosun :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bazı kalıpların dışına çıkın artık ilerleyin biraz ya :D şaka bi yana. nick değişmeyen bi kalıp mıdır. herkes istediğini yazar, isterse resim çizsin bana ne? beazılarını çok anlamsız buluyosunuzdur belki. neden? o kişinin o olay ya da her ne yazdıysa onla ilgili duygularını bilmiosunuz ki. bırakın kim ne isterse yapsın. forumda öyle bi hal var ki. sanki msn de standanrdın dışında niki olan öcüdür,eziqdir vs. vs. örümcek kafalılık. değişiklik iyidir.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bir nick gördüm : bak bu son şansın , başka bi şans vermicem sana...sana da vermicem...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: HymnOfChuck, 31 Mayıs 2005 19:38 tarihinde demiş ki: bir nick gördüm : bak bu son şansın , başka bi şans vermicem sana...sana da vermicem... [signature][hline]MEresimos|Pati SözlükLominadze|NewsMail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 heheh bende sıkıldığım içni sürekli deiştiriorum nolcak ya :p Ezik mi dionuz bana :) Mesela klasik (film izliorum ) ... :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 valla bayadır, başka bir şehirde olduğum için nete giremiyorum. arada bir msn'e girdiğimde herkes değişmiş oluyor. Tanımak için debeleniyorum :)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar