Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Arkadaşlar teotlama artık bilmiyorum bineklerin isimleri @42343243 Horse şeklinde değişiyorlar ve tüm herkesin o bineği gördüğünde clienti çöküyor bunu nasıl engelleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tüm npc'lerin genel isimlerini değiştirebilirsin.yani karması 0 'dan büyük kill'i 6'dan küçükse @0810 npcname şeklinde göstersin,işte karması düşükse @43 npcnname şeklinde göstersin gibi,böylece adamlar npcname'ini ne yaparlarsa yapsınlar senin verdiğin nickcolor'da gözükür.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 peki bunu nasıl yapabiliriz lucas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 name @0810 Llama gibi yada genel bir event attırabilirsin,bilmiyorum aklıma bu geldi.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... [Bu mesaj Lucas1 tarafından 31 Mayıs 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sphere.ini'ye EVENTSPET=e_pet_eventi seklinde event ekletebiliyorsun, daha sonra [events e_pet_eventi] message @[karmalara göre ayarlayacağın renk kodları ile] şeklinde rengini kendin belirlersen, onlar ismini değiştirseler bile o kodlar dikkate alınmayacaktır.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 tam olarak bunu anlatmaya çalışıodum :)[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Peki bu eventi nasıl gösterecez hayvan üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: thelegbra, 31 Mayıs 2005 02:58 tarihinde demiş ki: sphere.ini'ye EVENTSPET=e_pet_eventi seklinde event ekletebiliyorsun, [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackHawk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Sphere.ini ye ekledikten sonra kaldırmak istersek ne yapıcaz baktımda sphere.ini de yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 silersin :) sphere.ini'de olmayan bir ayar evet..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 on=@click say @560 The Animal return 1 char.scp den hepsinin altına bunu ekle yani bide bunu daha değişik karma olayını sokarakda yapabilirsin ben böle yaptım sende yapabilirsin daha farklı bi hava kattı :)[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 pek alakam olmasada merak ettim peki adam npc nin status barını acarsa göçmüyor mu?[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde kavurucu bakışları gözümde gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Dediklerinizin bir çoğu saçma, varolan bir event war zaten onu kullanmak yerine yenileriyle uraşmak aşırı saçma ve makineyi kasar events.scp de zaten öyle bir event var. animlerle ilgili onların altına koy. yada ismin @124354325623 gibi şeyler olması halinde binek üstünde bile olsa silmesini sağla olay düzelir.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 varolan event dediğiniz hangisi acaba? söylememişsiniz ben bilmiyordum. scriptler içinde carnivor falan diye bazı hayvan türlerinde event var ama öyle genelleyen bir event yok. hepsine ayrı ayrı yazmak gerekiyor. diğer arkadaş da gidip tüm diğer karakterlere click triggerı ekleyin demiş? yani neden revision yöntemlerini kullanmıyorsunuz ki, bu yeni bir özellik ve bu bug kendini gösterdiği zaman da ilk çözüm olarak developerlar bunu tavsiye ettiler. 1 seneden beri kullanıyorum ve hiçbir kastırma falan da yok neden click triggerı o kadar kastırsın ki yani? lütfen arkadaşlar, yapmayın..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 atları ve ostardları kapsayan event var onları kullanırsanız daha iyi olur[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hayır ısrar ediyorum ki eventspeti kullanmanız daha iyi olur :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Pekala öyle olsun bakalım =) sadece fazla event makineyi daha fazla kastırmasın diye bende çok fazla event kullandığım için biliyorum. Genede millet seçer işte yazdık her türlü yolu. Silme olayıda mantıklı ismi öle olduu anda siliyor. benim sistem şuan bu[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 :) oturmuş geleneklere saygı güzel ama yeniliklerin nimetlerinden de yararlanmak gerekiyor, ostardların mış horseların mış eventleri çok gereksiz, kaldırın gitsin. tüm petler için event geldi :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Kronosh, 31 Mayıs 2005 17:41 tarihinde demiş ki: atları ve ostardları kapsayan event var onları kullanırsanız daha iyi olur tek teot kullanarak bug'a sokulan binekler horse ve ostard'lar dimi? eheh :) legbra'nin dedigi en mantikli yol. diger sekillerde yapmak sacmaliktan baska bisey degil. 3+4=7 diyecegine 2+3+2=7 demek gibi bisey. edit: ekleme.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page @ cutthroatstr, 29 Mayıs 2005 20:59 tarihinde demiş ki: bana kaliteli bir scp bulabileceğim site lazım .. [Bu mesaj Math- tarafından 31 Mayıs 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar