Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss giriş kartı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 24 Mayıs 2003 19:13 tarihinde demiş ki:
Ben asıl sıranın üstünde irili ufaklı delikler olan, ve ya sırasının ayakları eşit uzunlukta olmayan arkadaşlara allahtan sabır ve şifa diliyorum...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]

Bir de ilkokulda sınava girenlere sabır dileyelim..

Minicik sıra 2 büklüm bişiler karalamaya çalışıyosun. Oturmalı bir cenin pozisyonu oluyo neredeyse, bir soru çözüyosun yerini değiştiriyon, bir soru çözüp parende atıyosun, bir soru çözüp bacaklarını açıyosun, topluyosun.. Sınav bittiğinde yürüyemiyosun. Tam bir öss gazisi oluyorsun..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..*

[Bu mesaj nedanko tarafından 30 Mayıs 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 30 Mayıs 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
bizim binada birine geldi (bana daha erken) yırtmışlar yazık

Evdekilermi yırtmış anlamadım nasıl ya??
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 30 Mayıs 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
bizim binada birine geldi (bana daha erken) yırtmışlar yazık

yazık olmuş ya. bana yapılsa ne yapardım bilmiyorum. ama sonradan pişman olmazdım heralde. 1 senesini çalmış her kim yırttıysa.
yazık.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
Bu arada dikkatimi çekti
Öss ye giren kardeşleri aynı sınıfa, sıra olarak arka arkaya veriyor bu sene Ösym![signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
said:
Dark_Soul, 30 Mayıs 2005 10:30 tarihinde demiş ki:
Ankarda oturuyorum banada gelmedi daha offf:(
Ösym merkezinemi gitsem acaba

2 yıl gecıkmıs senın kart sanırım :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
arkadaşlar sakin olun ya.
biz de öss'ye girdik zamanında , panik yapacak bir şey yok.
olmadı 2 gün önce ankara'yı arıyorsunuz , gidiyorsunuz geliyorsunuz
bu kadar[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
bana bugün geldi..ankaradayım yıldırım beyazit lisesinde giricekmişim..[signature][hline]Fear leads to anger,
Anger leads to hate,
Hate leads to suffering.
Mesaj tarihi:
said:
Toledor, 30 Mayıs 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
Bu arada dikkatimi çekti
Öss ye giren kardeşleri aynı sınıfa, sıra olarak arka arkaya veriyor bu sene Ösym!

Aga bizim burda 3 kardeş aynı salonda giriyo...Sıralarıda 14-17-25

Ayrıca başka 2 kardeş var birisi süper zekâ derece fln bekliolar onlada kardeşi aynı yerde giriolar sıra noları 12-19

eet ÖSYM'de bi kıllık war :)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

Sevindirin Bu Garibi :) Para Kazanın Boru DeğiL
BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
Mesaj tarihi:
oh bala bak ben geçen sene girmiştim arkamda bir tane kıro tam motivasyon oldum sınava arkadan bir dürttü beni bana dediki sınav yeni başladı bana saat kaç dedi.Sonra aradan 10 dk geçti geçmedi adam yine dürttü bu seferde fazla su varmı dedi.:D bende ona yahu bak dedim yanında kız var ondsan iste onlar verir dedim.Boyle lavuklar arkanıza oturursa Allaha dua edinde fazla dikkatinizi dağıtmasın.Oda kesin dua etmiştir Allaha çıkışta beni dovmesin die :P[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
Mesaj tarihi:
Abi Geçen sene arkada bi kız ağlıyodu sorular çok zorlamış heralde :==)

Gözetmen sus fln dedi ama ne çare ....
Biz en başta grip sandıydık ta :)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
  • Yeni Oluştur...