NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 halen giriş kartı gelmeyen var mı? lütfen biri evet desin :) (diğer öss topicinde konu başka tarafa kaymıştı, o yüzden bunu açtım)
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 evet gelmedi çünkü lise 2 yim :) uykkk Gelir merak etme panik yapma stres olma[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bu hafta sonuna kadar gelir arkadasım gitti konustu pttlen gelmedi filan diye eline ulaşmazsa tazminat davası filan açma gibi yetkilere sahipmişsin.Gitti konustu ertesi gün geldi[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bana geldi[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bana geldi ist/cağaloğlu İstanbul Erkek de gircem[hline]bla bla bla ...
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: blackchaos, 24 May 2003 12:52 tarihinde demiş ki: bana geldi ist/cağaloğlu İstanbul Erkek de gircem[hline]bla bla bla ... aa benim okulumda giriyorsun :) yerini filan biliyorsundur herhalde? dua et deniz manzaralı bi yere düşme :))
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 neyse bekliyorum tek isteğim küçük sıraları olan bir yere düşmemem. Öyle bir yere gidenlere sabır diliyorum
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ben asıl sıranın üstünde irili ufaklı delikler olan, ve ya sırasının ayakları eşit uzunlukta olmayan arkadaşlara allahtan sabır ve şifa diliyorum...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ühühü banada geldi :( kudret saracoglu i.ö.o[ilköretim herhal poku yidik :( ] çobançeşme yenibosna püff irenç yere geldik ya [hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 24 May 2003 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: karpuz, 24 May 2003 21:13 tarihinde demiş ki: Ben asıl sıranın üstünde irili ufaklı delikler olan, ve ya sırasının ayakları eşit uzunlukta olmayan arkadaşlara allahtan sabır ve şifa diliyorum...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] O delikler büyük risk. Tam yapmışsın soruları, o gazla acele işaretliyosun cevap kağadına.... HArt delindi kağıt Öl......
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 öyle bişi olursa s.herim diyip çıkarım sınavdan. Zaten bu sene için iddaaam yok. Eno bu arada sayısal ı bıraktım allah sana kolaylık versin :) EA gircem. Marmara İşletmeyi tutturuyorum rahat ama robertli adamı boğaziçi'nden aşaası kesmiyo. Seneye tekrar artık hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 aynı zamanda benim okulumda da giriyosun black :p bütün ahaliye başarılar diyorum.. en birinç tercihlerinizi kazanasınız[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i]
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: SeriaLKilla, 24 May 2003 21:14 tarihinde demiş ki: ühühü banada geldi :( kudret saracoglu i.ö.o[ilköretim herhal poku yidik :( ] çobançeşme yenibosna püff irenç yere geldik ya [hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Gecmis olsun gulum yanına simdiden 2 tane stres topu al sınıfa girince lazım olacak :D [Bu mesaj alkadras tarafından 24 May 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Şu zamandan sonra gelmeyenlere zaten acıyorum :) .YöK'ü sövmeye başlayabilirsiniz.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: bLaQ, 24 May 2003 21:22 tarihinde demiş ki: öyle bişi olursa s.herim diyip çıkarım sınavdan. Zaten bu sene için iddaaam yok. Eno bu arada sayısal ı bıraktım allah sana kolaylık versin :) EA gircem. Marmara İşletmeyi tutturuyorum rahat ama robertli adamı boğaziçi'nden aşaası kesmiyo. Seneye tekrar artık hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Olm bende bıraktım ki çalışmayı? Zaten hiç çalışmadım. Giriyorum matematik bölümüne... Olurum programcı. Mis, sevdiğim ve nereden mezun olursam olayım yapacağım işi yaparım. SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 inşallah bi inek önüme çaprazima görüş açimin güzel olduu biyere oturur sayisaldan otlaniris biras ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 umarım istedigin gibi olur SeriaLKilla boll sans Gozetmenlere dikkat et ama sınıftan banlan ma :)[hline]*arkanda* SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 eywallah dualarini bekliyorum :D[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ayıp ettın SeriaLKilla butun paticik olarak Herkese duva edicez biz universiteli paticikliler olarak :lol:[hline]*arkanda* SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 istanbulda uzak biyerde ünv kazansam bi ev tutsam pc mi koysam varsa bide keybilimi alsam kafai dinlesem biri gelse biri gitse oyoyoy ben ders çalişmaa dewam ediim ;P bu arada örencilik hayatimda kitap açmamiş adam olmama rağmen bu son ay acaip kasiş oldum 10 ay kasanlari kiniyorum 1 ayda giricem ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yazın kasmaya başlıyorum 1 yıl yeter herhalde dimi-yetmez mi yoksa :)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 24 May 2003 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] 2 yıl sonra ... Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ankarda oturuyorum banada gelmedi daha offf:( Ösym merkezinemi gitsem acaba[signature][hline]from exile... Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Yaa benimde gelmedi daha :( Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sağ salim geldi Şükür =) Bağcılarda Bi velet okulunda giriyorum:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Korkma gelir bu aralar.Geçen sene aynı muahbetı bende yaşamıştım .Son haftaya kadar gelmesse Ankaranın yolları taştan....[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/950638-oss-giri%25c3%25be-karty/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Şu zamandan sonra gelmeyenlere zaten acıyorum :) .YöK'ü sövmeye başlayabilirsiniz.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: bLaQ, 24 May 2003 21:22 tarihinde demiş ki: öyle bişi olursa s.herim diyip çıkarım sınavdan. Zaten bu sene için iddaaam yok. Eno bu arada sayısal ı bıraktım allah sana kolaylık versin :) EA gircem. Marmara İşletmeyi tutturuyorum rahat ama robertli adamı boğaziçi'nden aşaası kesmiyo. Seneye tekrar artık hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Olm bende bıraktım ki çalışmayı? Zaten hiç çalışmadım. Giriyorum matematik bölümüne... Olurum programcı. Mis, sevdiğim ve nereden mezun olursam olayım yapacağım işi yaparım.
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 inşallah bi inek önüme çaprazima görüş açimin güzel olduu biyere oturur sayisaldan otlaniris biras ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş|
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 umarım istedigin gibi olur SeriaLKilla boll sans Gozetmenlere dikkat et ama sınıftan banlan ma :)[hline]*arkanda*
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 eywallah dualarini bekliyorum :D[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş|
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ayıp ettın SeriaLKilla butun paticik olarak Herkese duva edicez biz universiteli paticikliler olarak :lol:[hline]*arkanda*
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 istanbulda uzak biyerde ünv kazansam bi ev tutsam pc mi koysam varsa bide keybilimi alsam kafai dinlesem biri gelse biri gitse oyoyoy ben ders çalişmaa dewam ediim ;P bu arada örencilik hayatimda kitap açmamiş adam olmama rağmen bu son ay acaip kasiş oldum 10 ay kasanlari kiniyorum 1 ayda giricem ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş|
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yazın kasmaya başlıyorum 1 yıl yeter herhalde dimi-yetmez mi yoksa :)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 24 May 2003 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ankarda oturuyorum banada gelmedi daha offf:( Ösym merkezinemi gitsem acaba[signature][hline]from exile...
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sağ salim geldi Şükür =) Bağcılarda Bi velet okulunda giriyorum:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Korkma gelir bu aralar.Geçen sene aynı muahbetı bende yaşamıştım .Son haftaya kadar gelmesse Ankaranın yolları taştan....[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Öne çıkan mesajlar