Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss giriş kartı

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Bu hafta sonuna kadar gelir arkadasım gitti konustu pttlen gelmedi filan diye eline ulaşmazsa tazminat davası filan açma gibi yetkilere sahipmişsin.Gitti konustu ertesi gün geldi[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 24 May 2003 12:52 tarihinde demiş ki:
bana geldi
ist/cağaloğlu İstanbul Erkek de gircem[hline]bla bla bla ...

aa benim okulumda giriyorsun :)
yerini filan biliyorsundur herhalde?
dua et deniz manzaralı bi yere düşme :))
Mesaj tarihi:
Ben asıl sıranın üstünde irili ufaklı delikler olan, ve ya sırasının ayakları eşit uzunlukta olmayan arkadaşlara allahtan sabır ve şifa diliyorum...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ühühü banada geldi :(
kudret saracoglu i.ö.o[ilköretim herhal poku yidik :( ]
çobançeşme yenibosna püff irenç yere geldik ya
[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş|

[Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 24 May 2003 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 24 May 2003 21:13 tarihinde demiş ki:
Ben asıl sıranın üstünde irili ufaklı delikler olan, ve ya sırasının ayakları eşit uzunlukta olmayan arkadaşlara allahtan sabır ve şifa diliyorum...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]

O delikler büyük risk. Tam yapmışsın soruları, o gazla acele işaretliyosun cevap kağadına.... HArt delindi kağıt

Öl......
Mesaj tarihi:
öyle bişi olursa s.herim diyip çıkarım sınavdan. Zaten bu sene için iddaaam yok. Eno bu arada sayısal ı bıraktım allah sana kolaylık versin :) EA gircem. Marmara İşletmeyi tutturuyorum rahat ama robertli adamı boğaziçi'nden aşaası kesmiyo. Seneye tekrar artık hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
said:
SeriaLKilla, 24 May 2003 21:14 tarihinde demiş ki:
ühühü banada geldi :(
kudret saracoglu i.ö.o[ilköretim herhal poku yidik :( ]
çobançeşme yenibosna püff irenç yere geldik ya
[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş|

Gecmis olsun gulum yanına simdiden 2 tane stres topu al sınıfa girince lazım olacak :D

[Bu mesaj alkadras tarafından 24 May 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şu zamandan sonra gelmeyenlere zaten acıyorum :) .YöK'ü sövmeye başlayabilirsiniz.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 24 May 2003 21:22 tarihinde demiş ki:
öyle bişi olursa s.herim diyip çıkarım sınavdan. Zaten bu sene için iddaaam yok. Eno bu arada sayısal ı bıraktım allah sana kolaylık versin :) EA gircem. Marmara İşletmeyi tutturuyorum rahat ama robertli adamı boğaziçi'nden aşaası kesmiyo. Seneye tekrar artık hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

Olm bende bıraktım ki çalışmayı? Zaten hiç çalışmadım. Giriyorum matematik bölümüne... Olurum programcı. Mis, sevdiğim ve nereden mezun olursam olayım yapacağım işi yaparım.
Mesaj tarihi:
inşallah bi inek önüme çaprazima görüş açimin güzel olduu biyere oturur sayisaldan otlaniris biras ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş|
Mesaj tarihi:
eywallah dualarini bekliyorum :D[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş|
Mesaj tarihi:
istanbulda uzak biyerde ünv kazansam bi ev tutsam pc mi koysam varsa bide keybilimi alsam kafai dinlesem biri gelse biri gitse oyoyoy ben ders çalişmaa dewam ediim ;P

bu arada örencilik hayatimda kitap açmamiş adam olmama rağmen bu son ay acaip kasiş oldum 10 ay kasanlari kiniyorum 1 ayda giricem ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş|
Mesaj tarihi:
Yazın kasmaya başlıyorum 1 yıl yeter herhalde dimi-yetmez mi yoksa :)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 24 May 2003 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Korkma gelir bu aralar.Geçen sene aynı muahbetı bende yaşamıştım .Son haftaya kadar gelmesse Ankaranın yolları taştan....[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
  • Yeni Oluştur...