Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss giriş kartı

NR_GladiatoR

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Bu hafta sonuna kadar gelir arkadasım gitti konustu pttlen gelmedi filan diye eline ulaşmazsa tazminat davası filan açma gibi yetkilere sahipmişsin.Gitti konustu ertesi gün geldi[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

ühühü banada geldi :(
kudret saracoglu i.ö.o[ilköretim herhal poku yidik :( ]
çobançeşme yenibosna püff irenç yere geldik ya
[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş|

[Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 24 May 2003 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 24 May 2003 21:13 tarihinde demiş ki:
Ben asıl sıranın üstünde irili ufaklı delikler olan, ve ya sırasının ayakları eşit uzunlukta olmayan arkadaşlara allahtan sabır ve şifa diliyorum...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]

O delikler büyük risk. Tam yapmışsın soruları, o gazla acele işaretliyosun cevap kağadına.... HArt delindi kağıt

Öl......
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bişi olursa s.herim diyip çıkarım sınavdan. Zaten bu sene için iddaaam yok. Eno bu arada sayısal ı bıraktım allah sana kolaylık versin :) EA gircem. Marmara İşletmeyi tutturuyorum rahat ama robertli adamı boğaziçi'nden aşaası kesmiyo. Seneye tekrar artık hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SeriaLKilla, 24 May 2003 21:14 tarihinde demiş ki:
ühühü banada geldi :(
kudret saracoglu i.ö.o[ilköretim herhal poku yidik :( ]
çobançeşme yenibosna püff irenç yere geldik ya
[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş|

Gecmis olsun gulum yanına simdiden 2 tane stres topu al sınıfa girince lazım olacak :D

[Bu mesaj alkadras tarafından 24 May 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 24 May 2003 21:22 tarihinde demiş ki:
öyle bişi olursa s.herim diyip çıkarım sınavdan. Zaten bu sene için iddaaam yok. Eno bu arada sayısal ı bıraktım allah sana kolaylık versin :) EA gircem. Marmara İşletmeyi tutturuyorum rahat ama robertli adamı boğaziçi'nden aşaası kesmiyo. Seneye tekrar artık hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

Olm bende bıraktım ki çalışmayı? Zaten hiç çalışmadım. Giriyorum matematik bölümüne... Olurum programcı. Mis, sevdiğim ve nereden mezun olursam olayım yapacağım işi yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

inşallah bi inek önüme çaprazima görüş açimin güzel olduu biyere oturur sayisaldan otlaniris biras ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş|
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda uzak biyerde ünv kazansam bi ev tutsam pc mi koysam varsa bide keybilimi alsam kafai dinlesem biri gelse biri gitse oyoyoy ben ders çalişmaa dewam ediim ;P

bu arada örencilik hayatimda kitap açmamiş adam olmama rağmen bu son ay acaip kasiş oldum 10 ay kasanlari kiniyorum 1 ayda giricem ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş|
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...