NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 halen giriş kartı gelmeyen var mı? lütfen biri evet desin :) (diğer öss topicinde konu başka tarafa kaymıştı, o yüzden bunu açtım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 evet gelmedi çünkü lise 2 yim :) uykkk Gelir merak etme panik yapma stres olma[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bu hafta sonuna kadar gelir arkadasım gitti konustu pttlen gelmedi filan diye eline ulaşmazsa tazminat davası filan açma gibi yetkilere sahipmişsin.Gitti konustu ertesi gün geldi[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bana geldi[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bana geldi ist/cağaloğlu İstanbul Erkek de gircem[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: blackchaos, 24 May 2003 12:52 tarihinde demiş ki: bana geldi ist/cağaloğlu İstanbul Erkek de gircem[hline]bla bla bla ... aa benim okulumda giriyorsun :) yerini filan biliyorsundur herhalde? dua et deniz manzaralı bi yere düşme :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 neyse bekliyorum tek isteğim küçük sıraları olan bir yere düşmemem. Öyle bir yere gidenlere sabır diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ben asıl sıranın üstünde irili ufaklı delikler olan, ve ya sırasının ayakları eşit uzunlukta olmayan arkadaşlara allahtan sabır ve şifa diliyorum...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ühühü banada geldi :( kudret saracoglu i.ö.o[ilköretim herhal poku yidik :( ] çobançeşme yenibosna püff irenç yere geldik ya [hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 24 May 2003 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: karpuz, 24 May 2003 21:13 tarihinde demiş ki: Ben asıl sıranın üstünde irili ufaklı delikler olan, ve ya sırasının ayakları eşit uzunlukta olmayan arkadaşlara allahtan sabır ve şifa diliyorum...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] O delikler büyük risk. Tam yapmışsın soruları, o gazla acele işaretliyosun cevap kağadına.... HArt delindi kağıt Öl...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 öyle bişi olursa s.herim diyip çıkarım sınavdan. Zaten bu sene için iddaaam yok. Eno bu arada sayısal ı bıraktım allah sana kolaylık versin :) EA gircem. Marmara İşletmeyi tutturuyorum rahat ama robertli adamı boğaziçi'nden aşaası kesmiyo. Seneye tekrar artık hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 aynı zamanda benim okulumda da giriyosun black :p bütün ahaliye başarılar diyorum.. en birinç tercihlerinizi kazanasınız[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: SeriaLKilla, 24 May 2003 21:14 tarihinde demiş ki: ühühü banada geldi :( kudret saracoglu i.ö.o[ilköretim herhal poku yidik :( ] çobançeşme yenibosna püff irenç yere geldik ya [hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Gecmis olsun gulum yanına simdiden 2 tane stres topu al sınıfa girince lazım olacak :D [Bu mesaj alkadras tarafından 24 May 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Şu zamandan sonra gelmeyenlere zaten acıyorum :) .YöK'ü sövmeye başlayabilirsiniz.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: bLaQ, 24 May 2003 21:22 tarihinde demiş ki: öyle bişi olursa s.herim diyip çıkarım sınavdan. Zaten bu sene için iddaaam yok. Eno bu arada sayısal ı bıraktım allah sana kolaylık versin :) EA gircem. Marmara İşletmeyi tutturuyorum rahat ama robertli adamı boğaziçi'nden aşaası kesmiyo. Seneye tekrar artık hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Olm bende bıraktım ki çalışmayı? Zaten hiç çalışmadım. Giriyorum matematik bölümüne... Olurum programcı. Mis, sevdiğim ve nereden mezun olursam olayım yapacağım işi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 inşallah bi inek önüme çaprazima görüş açimin güzel olduu biyere oturur sayisaldan otlaniris biras ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 umarım istedigin gibi olur SeriaLKilla boll sans Gozetmenlere dikkat et ama sınıftan banlan ma :)[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 eywallah dualarini bekliyorum :D[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ayıp ettın SeriaLKilla butun paticik olarak Herkese duva edicez biz universiteli paticikliler olarak :lol:[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 istanbulda uzak biyerde ünv kazansam bi ev tutsam pc mi koysam varsa bide keybilimi alsam kafai dinlesem biri gelse biri gitse oyoyoy ben ders çalişmaa dewam ediim ;P bu arada örencilik hayatimda kitap açmamiş adam olmama rağmen bu son ay acaip kasiş oldum 10 ay kasanlari kiniyorum 1 ayda giricem ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yazın kasmaya başlıyorum 1 yıl yeter herhalde dimi-yetmez mi yoksa :)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 24 May 2003 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 yıl sonra ... Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ankarda oturuyorum banada gelmedi daha offf:( Ösym merkezinemi gitsem acaba[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Yaa benimde gelmedi daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sağ salim geldi Şükür =) Bağcılarda Bi velet okulunda giriyorum:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Korkma gelir bu aralar.Geçen sene aynı muahbetı bende yaşamıştım .Son haftaya kadar gelmesse Ankaranın yolları taştan....[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Şu zamandan sonra gelmeyenlere zaten acıyorum :) .YöK'ü sövmeye başlayabilirsiniz.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: bLaQ, 24 May 2003 21:22 tarihinde demiş ki: öyle bişi olursa s.herim diyip çıkarım sınavdan. Zaten bu sene için iddaaam yok. Eno bu arada sayısal ı bıraktım allah sana kolaylık versin :) EA gircem. Marmara İşletmeyi tutturuyorum rahat ama robertli adamı boğaziçi'nden aşaası kesmiyo. Seneye tekrar artık hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Olm bende bıraktım ki çalışmayı? Zaten hiç çalışmadım. Giriyorum matematik bölümüne... Olurum programcı. Mis, sevdiğim ve nereden mezun olursam olayım yapacağım işi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 inşallah bi inek önüme çaprazima görüş açimin güzel olduu biyere oturur sayisaldan otlaniris biras ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 umarım istedigin gibi olur SeriaLKilla boll sans Gozetmenlere dikkat et ama sınıftan banlan ma :)[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 eywallah dualarini bekliyorum :D[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ayıp ettın SeriaLKilla butun paticik olarak Herkese duva edicez biz universiteli paticikliler olarak :lol:[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 istanbulda uzak biyerde ünv kazansam bi ev tutsam pc mi koysam varsa bide keybilimi alsam kafai dinlesem biri gelse biri gitse oyoyoy ben ders çalişmaa dewam ediim ;P bu arada örencilik hayatimda kitap açmamiş adam olmama rağmen bu son ay acaip kasiş oldum 10 ay kasanlari kiniyorum 1 ayda giricem ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yazın kasmaya başlıyorum 1 yıl yeter herhalde dimi-yetmez mi yoksa :)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 24 May 2003 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ankarda oturuyorum banada gelmedi daha offf:( Ösym merkezinemi gitsem acaba[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Yaa benimde gelmedi daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sağ salim geldi Şükür =) Bağcılarda Bi velet okulunda giriyorum:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Korkma gelir bu aralar.Geçen sene aynı muahbetı bende yaşamıştım .Son haftaya kadar gelmesse Ankaranın yolları taştan....[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar