MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Unuttum seni... Bittin sen tamamen kalbimde bu yağmurlu gecede... Bilirsin bir tek yağmur yazdırır beni sana Evet yine biliyorsun yine sana yazıyorum Ama bu şiir sana değil Bu şiir seni unutması gereken kalbime Baksana zaten bulutlar bile sevemiyor artık seni Ne kadar parçan varsa atıyorlar üstlerinden Sırf daha yüksekten uçup, Daha beyaz olabilmek için Tek istekleri var zaten onların da Daha çok sevilebilmek Ağaçlar da sıkıntılı parçalarından Sıkıldılar artık sana bağlı yaşamaktan İstemiyorlar artık senin parçalarında boğulmak Belki de ayakları olsun istiyorlardır Kimbilir? Belki de parçalarından korunmak için istiyorlardır Ve ben... Evet sensiz olamayan ben... Ben de bitiyorum galiba "sen"le Önce kalbim yok oluyor gidişinle Arkasından dizlerimin üzerine düşüyorum Ve kalem de düşüyor ellerimden. İşte yanımdasın...Sonsuza kadar. 5 Mart 2005 00:56[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 28 Mayıs 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 İnş. geri gelir, fena değil..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 güzel çelişkiler içeriyor. arada kaldığını, o ikilemi açık ve bir o kadar kapalı gösterebilmişsin çok güzel.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hoş olmus bence...(şiirden bahsediorum :p)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m_hakann Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 güzelll walla;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 güzel yazmışşın.iyi olmuş[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar