vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Arkadaslar antirivirus, firewall, spy bide free oluyorsa sevinirim hepsi bir arada olan bir program varmi ne yaparsam yapiyim bi sekilde birseyler bulasiyor simdi format attim, sizden haber bekliyorum hic biyere girmicem :-P[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 karspersky[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 crackmi yapcass[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin8-) [Bu mesaj vimpir tarafından 31 Mayıs 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 "Güvenliğim tehlike altında" ve "crack mi yapcas" mesajları ile gerçekten müthiş bir ahenk yakaladın, tebrik ediorum.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 rica ederim:) bu tur programlarda crack aklimdan bile gecmiyor cunku update yaptiginizda kesin cakiliyor, trial kullaniyorum sonra format:) kalici cozum ariyorum :)[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 spy konusunda hijackthis ve ad-aware öneririm. ikisi de freedir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar