Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi dergileri okuyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6 aylık beleşe level aboneliğim var, zorunlu olarak okuyorum işte eh kötü cidden..
bunun dışında hmm lombak, l-manyak ve arada sırada bir bilgisayar dergisi alırım.[hline]Fizban (1:32 PM):
oha olm işte
ha amerikan ha türk
Fizban (1:32 PM):
zaten amerikalılar türkmüş
Mesaj tarihi:
Edebiyat dergilerinin paşası Kaçak Yayın alırım sizede tavsiye ederim. Muhakkak Leman okurum, çeşitli çizgiromanların takipcisiyimdir.[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi
Mesaj tarihi:
eskiden focus, pc magazine, pc world, blue jean filan alırdım değişik dönemlerde, daha da eskiye gidersek doğan kardeş, milliyet kardeş.. :-p

hiç dergi almıyorum artık, hem pahalı geliyor vakit olmuyor okumaya..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Mesaj tarihi:
6. sınıfta bi ara FOCUS ve BİLİM ve TEKNİK'e merak salmıştım. 4 yıldan beri her bilimle ilgili dergi aldığımda 5 dakika okuyorum, ondan sonrası boğuyor.

bilim dergileri uykusuzluk çekenleri 5 dakikada uyutabilen bir araç...[hline]So need your love, so fuck you all

[Bu mesaj IMGOINGTOWIN tarafından 17 June 2003 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...