IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 haftalık ve aylık dergi olarak ne okuyorsanız lütfen yazar mısınız? her çeşit olabilir!? merak ettimde!![hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Penguen elime geçtikçe bilgisayar dergileri[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Level Dergisi Alırım fakat eskiden Gamesport Diye bir dergi vardı Favorim oydu.. sonra bir daha çıkardılar sonra bir daha bitti faln filan şuanda level[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 penguen,lombak ve kemik. ucuz kerrang! var da biz mi almadık.. :p [hline]get bored.. icq: 67083813 [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 16 June 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 16 June 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ben hala odamda duran eski gameshow'ları okuyup okuyup duruyorum. ;) arada level ve chip alırım, kafama eserse "sinema" ya da bilim teknik alırım. arada abimin aldığı tempo'ya bakar gibi yapıyorum.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: GM-Newbie, 16 June 2003 16:55 tarihinde demiş ki: Level Dergisi Alırım fakat eskiden Gamesport Diye bir dergi vardı Favorim oydu.. sonra bir daha çıkardılar sonra bir daha bitti faln filan şuanda level gameshow olucaktı galiba o :)[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 *Aralık 97den beri eksik level sayısı yok hala alıyorum *Lombak çıkmadan önce sürekli L-Manyak alırdım Lombak'a gidince bazı çizerler bıraktım almayı *PC Gamer'ın 20 sayısı falan vardı kapanana kadar. *Arada Chip,PC Net,Goal[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Esquire okurum her ay hepinize de tavsiye ederim gerçekten çok guzel bir dergi.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Esquire > FHM Penguen = Kırmızı Alarm > Kemik Gameshow > Pcgamer > Level[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 lombak, blue jean, pcnet, bi de random olarak alıom işte penguen chip vs. ne alırsam :)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: IMGOINGTOWIN, 16 June 2003 17:04 tarihinde demiş ki: Esquire > FHM Penguen = Kırmızı Alarm > Kemik Gameshow > Pcgamer > Level[hline]So need your love, so fuck you all esquire biraz daha ağır fhm den galiba ama daha güzel[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Esquire Fhme basar cunku bir erkegin arayacagı herseye sahip.Finans,spor,ask,cinsellik,mekanlar vs.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 penguen alıyorum bazen onceden lemanyak alıyordum ama biraz cıvıttı fln ama fark etmiyor bunun dışında heray pc world alıyorum... chip flnda konularına gore belki alıyoruz.. hmm sinema dergisi alınıyor :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 level alıyorum her ay.ara sıra baya sıkılırsam LeManyak ve Lombak alıyorum. bazen de Chip alıyorum ilginç bişi varsa içinde.[hline]Ben varya ben, biraz önce ya da birazdan da önce demişim ki: coca olan kola pepsi olan kolayı çarpar böler toplar hatta kosinüsünü bile alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hııııı evet gameshow!! hala duruyor mu hiç görmedim[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 open penguen Lombak Kırmızı Alarm[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Penguen Akıl Oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 butun mızah dergıelrının hepsını alıyorum haftalık yada aylık hepsını[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 her ay kesin level alırım Bulursam Pcgamer UK okurum aklıma eserse chıp, byte, pcnet gibi şeyleri okurum Lombaktan kralını tanımam[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Pc Gamer okurum okul sağolsun her ay alır, Sinema dergisini de her ay alır onlara da bakarım. Newsweek okurdum eskiden her hafta alırdık yine okul sağolsun sonra bıraktım okumuom :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
girift Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hayvan okuyorum. bi de varlığa aboneliğim bitti bi daha da yenilemedim.okumuyorum uzun süredir.[hline]kan kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 8 yıldır Focus alırım. İlk sayısından beri. Onun dışında random ne canım cekerse.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: DeLi_CeVaT, 16 June 2003 16:55 tarihinde demiş ki: penguen,lombak ve kemik. ucuz kerrang! var da biz mi almadık.. :p [hline]get bored.. icq: 67083813 [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 16 June 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 16 June 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] aynı bende öle severim :)[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Babamın yakın bi arkadaşı bi gazetenin bilmemnesinin bilmemne müdürü. Ondan bizim eve türkiyede basılan belki 5-6 tanesi hariç her türden dergi giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 PC-Net,CHIP,Ultimate-XMen,Ultimate-Spiderman,Daredevil[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar