Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sp2 Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, bilgisayara format attıkdan sonra sp2 yi yükledim. Yükledikden sonra bilgisayar kafayı yemeğe başladı, internet gidio ve restart atmadan acılmıo.. Nedeni nedir? Nasıl Halledebilirim.
Yardım ederseniz Sevinirim..[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You
Because i Love You
*!as i was looking to you, i wanna death *
Mesaj tarihi:
Şöyle Anlatayım..
ßen sp2 yi yüklemeden önce bilgisayar cok fazla takılıodu ve yavaşdı. ßiri arkadaşa sordum sp2 yükle dedi. Bende vakit kaybetmeden yükledim. Yükledikden sonra bilgisayarı actım. Explorerde biyere girdim, sora başka bi adres yazdım açılmadı. Restart attım düzeldi. Ama daha sonra tekrar olmaya başladı ayni şey. Komik olan şey internet explorer acılmasken uo calışıyo oluyo ve cıkınca giremiorum uoya.[signature][hline]*!foRza ßjK *
Mesaj tarihi:
valla benzer birolay sp2 den sonra kablo modemi ne zaman bağlasam diğer makina reset atmaya başlıyor..açıyorum bazen 2 saat duruyo pıt pıt reset atıyo..bazen 5 dakka olmadan pıt pıt reset atıyo (evet pıt pıt :P )[signature][hline]Fire is the universal language
Mesaj tarihi:
bende de olmuştu ya
msn çalışıyo gayet güzel hatta netten king bile oynuyorum ama sayfa açmaya kalktığımda fıs
dns ayar galiba dns ayarlarıyla felan oynamıştım düzelmişti[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 30 Mayıs 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
sp2 zaten başlı başına b isorun sp1den şaşmayın
sorunu kendimizde arayalim, ota b.ka sucu atmayi ozumsedik.

sp2 gayet guzel calisiyo. eger windows'un orjinal diilse, belkide sorun burdan kaynaklaniyodur...[signature][hline]Tulahr
  • Yeni Oluştur...