-Horus- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Arkadaşlar, bilgisayara format attıkdan sonra sp2 yi yükledim. Yükledikden sonra bilgisayar kafayı yemeğe başladı, internet gidio ve restart atmadan acılmıo.. Nedeni nedir? Nasıl Halledebilirim. Yardım ederseniz Sevinirim..[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tam bi bilgim yok fakat fresh install dan sonra sp2 kurulursa problem çıkartabiliyo. önce sp1 ardından sp2 yüklemekte yarar var. ha dersenki benimki integrated o zaman beni aşar[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bir şey anlamadım :S:S:S ama şimdi sorunun sp2 de olmama ihtimali varmı?[signature][hline]*!foRza ßjK * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bunun biçok nedeni olabilir daha detaylı açıklarsan durumu yardımcı olmaya çalışırım[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Şöyle Anlatayım.. ßen sp2 yi yüklemeden önce bilgisayar cok fazla takılıodu ve yavaşdı. ßiri arkadaşa sordum sp2 yükle dedi. Bende vakit kaybetmeden yükledim. Yükledikden sonra bilgisayarı actım. Explorerde biyere girdim, sora başka bi adres yazdım açılmadı. Restart attım düzeldi. Ama daha sonra tekrar olmaya başladı ayni şey. Komik olan şey internet explorer acılmasken uo calışıyo oluyo ve cıkınca giremiorum uoya.[signature][hline]*!foRza ßjK * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ad,spy gibi şeyler internetin yavaşlamasına hatta biyerden sonra doğru düzgün kullanamamana yol açabilir. spyware doctor ı yükleyip bi full system scan çak bence. problemin devam ederse bana pm at daha detaylı bi şekilde konuşalım.[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 firewall ve auto update'i kapatip dene bi de...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 valla benzer birolay sp2 den sonra kablo modemi ne zaman bağlasam diğer makina reset atmaya başlıyor..açıyorum bazen 2 saat duruyo pıt pıt reset atıyo..bazen 5 dakka olmadan pıt pıt reset atıyo (evet pıt pıt :P )[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sp2 zaten başlı başına b isorun sp1den şaşmayın[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bende de olmuştu ya msn çalışıyo gayet güzel hatta netten king bile oynuyorum ama sayfa açmaya kalktığımda fıs dns ayar galiba dns ayarlarıyla felan oynamıştım düzelmişti[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: fastreload, 30 Mayıs 2005 22:51 tarihinde demiş ki: sp2 zaten başlı başına b isorun sp1den şaşmayın sorunu kendimizde arayalim, ota b.ka sucu atmayi ozumsedik. sp2 gayet guzel calisiyo. eger windows'un orjinal diilse, belkide sorun burdan kaynaklaniyodur...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar