wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 MErhabalar arkadaşlar Sphere consolda CRİTİCAL:EXCEPTİON code:0c0000094,addr:0a0ac in MAin loop Bu hata nedir ve nasil temizlenir. Gıuid ile gittim ama olmadi malesef Bilen birisi varsa Söyleyebilirmi.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bu hatayi bilen bir kişi yokmu pls[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Gıuid mi gouid? Artı gouid le gitmen hiçbirşeyi değiştirmez[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 prd o gouid olucak evet gidilmiyor nedeni ne acaba albion bulamadim halendaha ariyorum ne oldunu.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bak sana pm den msj yazıyorum oke[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Buradan paylaşamıyormusun? Paticik'i sadece millete sövmek içinmi kullanıyorsun?
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 manhattan adam olana yardımcı olurum ben oke[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paticikde adam olanlara açıktır. Senin ömrün fazla değil yani.
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 manhattan ben zaten bugün banlarlar ama bu adam olmadığımı göstermez ben kendimden eminim ve senin gibi 31.sınıf insanlarlada konusmam hadi uzaa şimdi kime yardım edersem ederim sanane olm kimsin karışıyorsun lavuk[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Böyle biri olduğunu bilsem ne karışacam :) Çocukmusun nesin yada zekâ bakımından gerimisin bilemem ama bırakta şurada forumları kendine benzetme. Hadi sen gezde gel. [Bu mesaj manhattan tarafından 28 Mayıs 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya git belanı arama benden burda herkes özgür istediği kişi ile konusur istediği kişi ile yardımlaşır burda yardımcı olacak kişiler modlar git onlara söle neden yardımlaşmıyorsunuz diye sana burda modlar yeterince yardımcı olduğunumu düşünüyorsun sen anca kendi tanıdığı serverlara yardımcı olur burdaki tipler benimde herkesle yardımlaşacağım söz konusu değil herşey kişiye göre oke hadi byess[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Şurada bir server sahibisin neyin ne olduğunu bilmiyorsun yazık gerçekten.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 büyük ihtimalle gittiğin uiddeki karakterin scriptinde bir problem var, iyice kontrol gerekirse buraya yapıştır. main loop frozen diyor ki ikide bir loop eden bir script var, bu bir event falan olabilir. özel eventli bir npc ile ilgili bir problem mi var? neyse bunlarla ilgili bilgi verirsen biraz daha yardımcı olabiliriz belki :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 uid gitse gene iyi uid gittigi yok Scriptleri kontrol ettim ama bir cözüm yolu yine bulamadim sürekli ayni hata sürekli.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
StyLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 CRİTİCAL:EXCEPTİON code:0c0000094,addr:0a0ac in MAin loop arkadaşlar bakın hata bu burası birbirine laf atma ortamı değil bu kopnuda yardımcı olabilecek cevap yazsın bilgisi olmayan okusun geçsin konuyu bize burda boş boış saçmalıklarınızı okutturmayın!.....[signature][hline]
sevket Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sorunu çözdü uzatmanın anlamı yok sanırım!
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Arkadaşlar saolun sorunu cözdüm bir abimiz yardimci olsu saolsun.
Deborrah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Anlatsana naısl nolur nolmaz elbet biri daha sorar başımıza gelir nolur nolmaz.
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 CRİTİCAL:EXCEPTİON code:0c0000094,addr:0a0ac in MAin loop bu hatayi verince bütün enson eklenen spawnlari kaldirin ve dungeonlarda dahil tekrar ekyein düzelir.
sevket Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: wolcano, 30 Mayıs 2005 18:58 tarihinde demiş ki: CRİTİCAL:EXCEPTİON code:0c0000094,addr:0a0ac in MAin loop bu hatayi verince bütün enson eklenen spawnlari kaldirin ve dungeonlarda dahil tekrar ekyein düzelir. Albion abinin dedikleri tuttu yani desene :)
hotpower Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Tutmadı problem halen dewam etmekte :) 0a0ac Hadi Buyrun
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sphere developerlarının yaptığı açıklamaya dayanarak, bu hatayı büyük ihtimalle savaş sistemiyle ilgili yaptığınız ekleme scriptlerde said: HITS=+(-XX) şeklinde matematik hesaplamaları ile oluşan bir problem. bu kullanım yerine said: Damage 04 kullanımını tavsiye ediyorlar, ve ek olarak da eğer sunucunuz göçmüyor kapanmıyor ise bu sadece bilgi amaçlı bir hata, performansda herhangi bir düşüklüğe sebep olmaz, gözardı edebilirsinizi.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 31 Mayıs 2005 03:06 tarihinde değiştirilmiştir]
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Valla göz ardi etmeye gerek yok cildirma seviyesindeyim imamla birlikte yattim halen daha düzelmedi bütün dungeonlari kaldirdim sildim bugun cokk bişim var anlasilan Ben yatmaya cikiyim bari herkese iyi günler Sonucu size aciklarimsize dungeonlar kaldirdim hata yok diye.
Öne çıkan mesajlar