Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CRİTİCAL:Exception

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MErhabalar arkadaşlar Sphere consolda
CRİTİCAL:EXCEPTİON code:0c0000094,addr:0a0ac in MAin loop

Bu hata nedir ve nasil temizlenir.
Gıuid ile gittim ama olmadi malesef Bilen birisi varsa Söyleyebilirmi.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
bu hatayi bilen bir kişi yokmu pls[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
prd o gouid olucak evet gidilmiyor nedeni ne acaba albion bulamadim halendaha ariyorum ne oldunu.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
Böyle biri olduğunu bilsem ne karışacam :)
Çocukmusun nesin yada zekâ bakımından gerimisin bilemem ama bırakta şurada forumları kendine benzetme.
Hadi sen gezde gel.

[Bu mesaj manhattan tarafından 28 Mayıs 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya git belanı arama benden burda herkes özgür istediği kişi ile konusur istediği kişi ile yardımlaşır burda yardımcı olacak kişiler modlar git onlara söle neden yardımlaşmıyorsunuz diye sana burda modlar yeterince yardımcı olduğunumu düşünüyorsun sen anca kendi tanıdığı serverlara yardımcı olur burdaki tipler benimde herkesle yardımlaşacağım söz konusu değil herşey kişiye göre oke hadi byess[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez..
Msn | Picture
Mesaj tarihi:
büyük ihtimalle gittiğin uiddeki karakterin scriptinde bir problem var, iyice kontrol gerekirse buraya yapıştır. main loop frozen diyor ki ikide bir loop eden bir script var, bu bir event falan olabilir. özel eventli bir npc ile ilgili bir problem mi var? neyse bunlarla ilgili bilgi verirsen biraz daha yardımcı olabiliriz belki :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
uid gitse gene iyi uid gittigi yok Scriptleri kontrol ettim ama bir cözüm yolu yine bulamadim sürekli ayni hata sürekli.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:

arkadaşlar bakın hata bu burası birbirine laf atma ortamı değil bu kopnuda yardımcı olabilecek cevap yazsın bilgisi olmayan okusun geçsin konuyu bize burda boş boış saçmalıklarınızı okutturmayın!.....[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bu hatayi verince bütün enson eklenen spawnlari kaldirin ve dungeonlarda dahil tekrar ekyein düzelir.
Mesaj tarihi:
said:
wolcano, 30 Mayıs 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
bu hatayi verince bütün enson eklenen spawnlari kaldirin ve dungeonlarda dahil tekrar ekyein düzelir.

Albion abinin dedikleri tuttu yani desene :)
Mesaj tarihi:
sphere developerlarının yaptığı açıklamaya dayanarak,

bu hatayı büyük ihtimalle savaş sistemiyle ilgili yaptığınız ekleme scriptlerde
said:
HITS=+(-XX)

şeklinde matematik hesaplamaları ile oluşan bir problem.

bu kullanım yerine
said:
Damage 04

kullanımını tavsiye ediyorlar,

ve ek olarak da eğer sunucunuz göçmüyor kapanmıyor ise bu sadece bilgi amaçlı bir hata, performansda herhangi bir düşüklüğe sebep olmaz, gözardı edebilirsinizi.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.

[Bu mesaj thelegbra tarafından 31 Mayıs 2005 03:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla göz ardi etmeye gerek yok cildirma seviyesindeyim imamla birlikte yattim halen daha düzelmedi bütün dungeonlari kaldirdim sildim bugun cokk bişim var anlasilan Ben yatmaya cikiyim bari herkese iyi günler

Sonucu size aciklarimsize dungeonlar kaldirdim hata yok diye.
  • Yeni Oluştur...