Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client Verisyonlarıyla ilgili!!!

Okeanos

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ya bişi sorucam genelde su client versiyonları kullanılır 2.0.3 3.08 bildiim kadarıyla.. tabi daha fazladırda aklıma bunlar geldi..
Benim Merak ettiim bilgisi olan biri solerse cok sevinirim.. En saglam en saglşıklı vede guzel olan cxlient versiyonu kac yada hangisi diyeyim... Bu Konuda Yardımcı olursanız tesekkur ederim olmassanızda canınız saolsun :)

birde sunu soleyeyim mesela 3.0.8 de sole bi sorun var yazdiimiz turkce karakterler cıkmıyor o yuzden bu tarz bi client deildir insallah soluceiniz :)

Simdiden Tesekkur ederim

Saygılarımla[signature][hline]Karalarin Bittiği Yerde Ben Varım!!! OkeanoS
Sosyal ağlarda paylaş

sphere ile en stable olan 2.0.3'dü, ama onun da kendine göre client taraflı problemleri vardı, daha yüksek version kullanayım diyorsun, sphere ile o kadar iyi uyuşmuyor vs vs..

türkçe karakter problemlerini ise, localization dosyaları ile *.enu dosyalarını boşaltarak halledebilirsiniz.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Tesekkur ederim thleg gecenin bu vaktinde yardımcı olduun için ama tavsiye edebilecein bi versiyonu yokmu bunun guzel olan.. ne bilim adamlar 4.0... kadar yapmıs bunlardan heralde ise yarar bisey vardır deilmi?

genede saol..[signature][hline]Karalarin Bittiği Yerde Ben Varım!!! OkeanoS
Sosyal ağlarda paylaş

Merak etme devamı gelir .. Ben Yardım almayı ve yardım etmeyi cok severim.. oyuzden arada sırada yardım almak için acabilirm bole topicler sakin ha kizmayın emi :)

Bilmemek ayıp deil orenmemek ayıp demişler nede olsa :D[signature][hline]Karalarin Bittiği Yerde Ben Varım!!! OkeanoS
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...