Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 başka bir acc. dan başka bir acc. a char transferi mumkunmu?[signature][hline]Azmodai, 30 Mayıs 2005 04:58 tarihinde demiş ki: ztn korelileri alacan bole beslicen ilerde senin icin fulltime char kasarlar sahane olur. ben istiyorum bitane mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hayir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bu konuda page atmıştım bende ama konuştuğumda yuvarlak cevaplar aldım yani "Şu anda böyle bişey yok ancak ilerde olabilir" gibi şeyler söyledi hep yetkili kişi. Sanırım yeteri kadar çoğunluk isterse böyle bi uygulama yaparlar heralde.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 aa süper olur o zaman burning legionda shaman acip hepinizi keserim laan![signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar