kanex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Gecici bir sureligine sizlere Guardian kullanicagimizi belirtmistik ve bu surenin yaklasik 1 ya da 1.5 hafta oldugunu soylemistik ki yanilmisiz. Bu 1 - 1.5 hafta gecmeden, clientimizi yenilemis bulunmaktayiz. Artik oyuna guardian baglanabileceksiniz, Clienti indirmek icin lutfen buraya TIKLAYINIZ! Client'imizdaki Desktop goruntuleri tamamiyle degismitir + 3rd Party Tool icin'de 100% fixlenmistir. Sorunlar cikarsa lutfen bana ya da diger staff arkadaslara PM araciligi ile ulasin. Saygilarimla, Written By Akillis... adındanda belli olucagı gıbı akıllı arkadasımız bir guardian.exe programı ıle 3rd party .. programlarını %100 fıxleyecegını zannedıyorsa gercekden Helal olsun derim.Gel istap et o zaman konusalım [Bu mesaj kanex tarafından 28 Mayıs 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya uğraşmayın böyle boş iddialarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Connector yapararak fixleniyor %100[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yukarıdakı yazıda konuyu bıraz acmadım.Sonra yenıden edıtledım ve acarak yazdım adam yazıyorkı guardian.exe ile %100 fixledim dıyor. ayrıca connector yapsanda sankı teotu bulan bır kac kendını bılmez adam ona karsıt bısı yapamıcaklar sımdı yalanmı soylmuyorum ?sen connector yaparsın adam yenı surum yapar oyle oyle gidersiniz Mutlucak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Eger o TIKLAYINIZ kismina tiklarsan clienti indirirsen, icinde guardian var mi yok mu bakarsin... O sadece client ve icinde guardian yok... Yaziyi sanirim hic anlamamissin, Yeni client diyor... Eski clientimizda Guardian vardi bizim ve suan ki yeni clientimizda yok.... Clienti indirip hic bakmayi denedin mi ya da yazilari iyice okuyup anlamayi...[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: kanex, 28 Mayıs 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Bu 1 - 1.5 hafta gecmeden, clientimizi yenilemis bulunmaktayiz. Artik oyuna guardian baglanabileceksiniz, [Bu mesaj kanex tarafından 28 Mayıs 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Yukaridaki koyu yeri goruyorsun demi, orasi GUARDIANSIZ olacak, orada 3 tane harfi yazmayi unutmusum : ) benim hatam :D[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 peki bu konu ne alaka simdi :)[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TurKnight Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Akillis, 29 Mayıs 2005 00:18 tarihinde demiş ki: Eger o TIKLAYINIZ kismina tiklarsan clienti indirirsen, icinde guardian var mi yok mu bakarsin... iyi güzelde ben tıklayamıyorum tıklaya bilen varsa banada öğretsin bakalım inceleyelim yeni sürüm clienti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Buradan clienti indirmek icicin tiklayin![signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Guardiansız giriliyor :p ee ? :D[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ya guardian yok zaten diyorum, anlasilmiyor galiba... Turkcemi yok kardesler :)[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Su anda buradaki sorun ne ben onu anlıyamadım ?[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 3rd party programını %100 fixlenebileceğine inanmıyorum...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende inanmıyorum hadi bakalım. :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ben inanıyorum.[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 O zaman buyrun bekleriz, testler sizden, fixlemesi bizden :) [signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 engellediğini sanıyorsundur en kısa sürede test edicem (yarın)[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yarin test edene kadar connectoru yaptim :D[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bi arkada$ war o bir şey ler daha ekliyerek her serverda çalıstırıyordu orada çalışmadı dedi.[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ayni fix avensis 'dede var yani isteyen tum sunucular icin yapalirim. edit: hatali harf [signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. [Bu mesaj WJD_Sexy tarafından 29 Mayıs 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Akillis, 29 Mayıs 2005 00:57 tarihinde demiş ki: Ya guardian yok zaten diyorum, anlasilmiyor galiba... Turkcemi yok kardesler :) guardian diye bir kelime yok Türkçe'de[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yanlız kullandığım farklı bir version belirteyim...Çalışırsa ss yollayacağım...[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 tmm çalişdirsin.[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 güzelim burda seni rencide etmek için yada ezmek için söylemiyorum elimde 2 çeşit teot var birisi piyasada olanlardan birisi biriside rus bir arkadaşın yolladığı çantada dupe bile yapabildiğim versiyon...[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 onu demiyorum zaten bende diyorum tmm çalişdir.[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar