Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 açılmış eski konulara baktım ama baya baya eskimiş durumdalar. hala var mı oynayan demeyin kendim dışında epey bi oynayan biliyorum :) buralarda da varsa bi zahmet yazsın. hatta yeni başlayan/başlayacak olan ya da güçsüz neyim olan varsa bi zahmet officer oluversin. günde min 10 asker fazladan gelicek officer olan arkadaşlara. 3-5 tipe uyuz oldum ondan yazıyorum bööle buralara : p buyrun recruit link : http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=g7r4ppma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 dün bi bakıyım dedim age 4 olmuş :) durup durup sıfırlamıyolar mı sinir ediyor.. bir daha başlicağımı hiç sanmam. dark throne oynuyorum. gayet memnunum[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Zopik seni şikayet etcem banı yiceksin. Hiç okumadınmı kuralları forumlarda yazmak yassah diye? Ah seni rahatça bitirirdim ama şu düşmanlara şükret :p[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 çoğunuz hatırlıyordur, bu kings of chaos'un eeen popüler olduğu, icq'dan msn'den forumlardan chat kanallarından, her yerden "şu linke dıhla la!" , "please be my recruit", "köntest du bitte auf diesen link clicken?" diye tacize uğradığımız bir dönemde, adamların sitesini, durumdan bezmiş bir hacker grubu darmadağın etmişti de adamlar pes etmişlerdi. inşallah sonu yine aynı olur, fazla abartırsa millet, müstahak :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Vodan, 30 Mayıs 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Zopik seni şikayet etcem banı yiceksin. Hiç okumadınmı kuralları forumlarda yazmak yassah diye? Ah seni rahatça bitirirdim ama şu düşmanlara şükret :p çok kaşınıon olm sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Rank' in kadar konuş :p[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar