Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 serının 28,29 ve 30. bolumlerı olmasa OVA lar dıyecem ama sırf o bolumler ıcın bıle butun serı seyredılır saıtoh vs sanasuke kenshın vs akamatsu kenshın vs saıtoh ve saıtoh nun meshur sozlerı "Aku Soku Zan" ve "No man can tame wolf of mıbu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben şöle diyim sırf action istiosanız OAV lar daha güzel ama kenshin karakterini daha iyi tanıyabilmek icin OAV lardan önce tv serisini izlemek gerekiyor bence.. hem bi de OAV lar cok kısa ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 İnanılmaz derecede beğendim. Gaza geldim. Masaüstü deneryo yazdım, arklara oynatıcam isteyen katılabilir. sesler ve müzikleri diziden aldım. Kılıç sahnelerinde dahi seslerimiz vecuttur. Keisnlikle oav lara tam oy verdim 10 puan[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Alagar, 30 Mayıs 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Gaza geldim. Masaüstü deneryo yazdım, arklara oynatıcam http://forum.paticik.com/view.php?id=68782 bu topiği de öneririm o zaman[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Shinsengumi de Gozaru Aku Soku Zan[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar