bilgehan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 selam arkadaslar bu balron larin kanlarini nasil degistiricem kendi yaptigim kandan dusmesini istiyorum yere balron a vurunca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sende gitmişin en hede hödö scp yi almısın cok dusundun mu bunun ıcın ??!? :D[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 İstediğin yaratığa event sayesinde hit aldığında yere bu function ile kan damlatabilirsin mesela. said: [function blood1] newitem i_blood1 new.p [itemdef i_blood1] id i_blood_pool_large on=@create timer 10 on=@timer remove return 1[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. [Bu mesaj Xharloan tarafından 27 Mayıs 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 event e nasil eklicem bunu anlamadim ki biraz daha acik yazar misin bendeki blood in idi i_necro_blood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 balronun scpsinin altına on=@gethit diyeceksin src.newitem i_blood_bilmemne src.act.p= diceksin[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 [spo1=Bak bakalim scripte]on=@gethit src.newitem i_blood_baldron src.act.p= src.act.timer 10 src.update[/spo] yaparsin :D[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Para Kazanmak Istiyorsan Gel Beklerim* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: WJD_Sexy, 27 Mayıs 2005 21:54 tarihinde demiş ki: on=@gethit src.newitem i_blood_baldron src.act.p= src.act.timer 10 src.update bu sekilde her hit aldığında kan bırakır, ayrıca timer verdirmene gerek yok zaten item oluşunca kendi kendine timer veriyor, neden update ettirdin src'yi? :) ayrıca yeni functionlardan da yararlanarak: said: on=@gethit if (rand(3) == 1) // 3te bir ihtimal, bunu değiştirebilirsin. serv.newitem i_blood_baldron new.drop endif bu şekilde çalışır sanırım :) hatam varsa düzeltin.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hmm src.p Kordinat şeysimi? yoksa adamın ayakları mı?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Her npc ye teker teker eklemek yerine tum npclerin ortak kullandıgı eventler var o eventleri bulup altına yazsanız daha iyi olur[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Erutan, 28 Mayıs 2005 09:18 tarihinde demiş ki: hmm src.p Kordinat şeysimi? yoksa adamın ayakları mı? Kendi bulunduğu koordinat.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Erutan, 28 Mayıs 2005 09:18 tarihinde demiş ki: hmm src.p Kordinat şeysimi? yoksa adamın ayakları mı? adamın ayakları sanırım :) biz sanki farklı yapıoduk ya :) unutmaya başlamışım :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 src.p dediği kanı düşüren yaratığın koordinatı, drop deyince zaten direk ayaklarına düşürüyor yani.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 euheuheh ayağı euhuehe koptum yaf p koordinat yahu mesela src.act.p britain kan britte cıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 neye koptun anlayamadım? drop düşürmek demektir, çoğu mmo oyunda da drop terimi kullanır, ayaklarının dibine düşürmek.. yani komik birşey söylediğimi sanmıyprum? yanlış birşey de söylemedim :hmm:[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Zannedersem Boya sistemi yazmaya çalışıyosun vede npclerin kanlarını istediğin bi renk olarak ayarlamak istiyosun.Çok basit :P Npc scpsine Bloodcolor= yazıcaksın...[signature][hline][To night,God is a Dj] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yani bende anlamadım ayaklarına demenin nesi bu kadar komik?[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben direk yolliyim sana scpyi elimde var bitane kendime ait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar