Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teotu %100 engellerim diyen..!!

UOYardim

Öne çıkan mesajlar

bak bak sana yardım ederim hatta edim bak şimdi www.ultima-strike.com adresine gir web master ile iletişim kur onlar hallediyor ama bir şartları var oda sadece ufak bir reklam sen kendi sitende ultima strikenin reklemını yapıcaksın onlarda sana teotdan kurtulmanın yolunu soylicekler. ok[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cutthroatstr, 29 Mayıs 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
sana yardım ederim hatta edim bak şimdi www.ultima-strike.com adresine gir web master ile iletişim kur onlar hallediyor
başlarım uo strike'ınıza ya! kim bu adamlar? paticikin 2 gün kapalı kalmasından yararlanıp site kurdular, 2 tutorial yazdılar, burda da reklamını yapmayın lütfen.

bu arada uoyardim, kimseye para mara verme bu iş için, bi scripter bul bikaç satırda teot knock-out

[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 29 Mayıs 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DIEMASTER, 29 Mayıs 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
Arkadasım bi kaç scp yoluylada bunu engellersin illa öyle dev yarasa connectorlere gerek yok yani

Scp ile engellemeniz imkansız. Çünkü her ne kadar engellediğini san açık bir yer bırakılmıstır. Hadi diyelim engelledin bir sonraki versiyon için tekrardanmı uğraşacaksın en mantıklısı connectör. (guardian hikaye) Kime yaptırırım diyorsanda Wildgenie'yi öneririm sana.

[Bu mesaj sevket tarafından 30 Mayıs 2005 10:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

asla bu illetin kesin fix'i script'ten geçiyor,guardian'mış connector'müş hikaye bunlar.[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

mythrealm.gen.tr[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

scp ile çok rahat fixlenir ,asıl yeni teot versiyonlar ile connectorler atlatılır scriptler değil nese bunu tartışmak gereksiz, bazı serverlar scp ,bazıları conn ile engellemiş hangileri daha iyi randuman almış görebilirsiniz...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN

TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
- hayatım +15 ver
- Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kronosh, 30 Mayıs 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
Tutturmuşlar wild wild wild lol. İndir sitemden incele clienti bulabilirsen bedavaya yapıyorum sana connector. Herkes içn geçerlidir bu. [email protected] den gerekli yardımı alabilirsin.

Artık Pele yaşlandı Ronaldinho konuşulmalı değil mi ? -- anlayana

öledir kesin clentin icinede bi program koyarsin sorada uo kinge yaptıgın resillikleri o serverlere yaparsin sende dürüstlükmü kalmışta uokinge yaptıgın resillikten sora sana kim güvenirde scp miş clentmiş alır senden takil serverinde sen boşver herkes başının caresine bakar........[signature][hline]Sentenel Uo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gigabyte, 30 Mayıs 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
polemiğe girmesin kimse boşu boşuna herkez yaptığı işle hatırlansın yapabilen yapsın Bence Connectore boşuna para verme işe yaramaz çünki...

Connector işe yaramaz diyorsun ama gerçekten işe yaradığını bilmeni istiyorum ne tür teot versiyonu çıkarsa çıksın Hodri meydan FATALWAR olarak biz daima ayaktayız......[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Click Me !

[Bu mesaj P3ace tarafından 30 Mayıs 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...