Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hareketsiz abi sor katalanzar'a hareketlimi diye yalan mı sölicek adam :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Katalanzar, 30 Mayıs 2005 17:00 tarihinde demiş ki: işte bendeki problem bu, paticikde hareketli olan hiçbişeyi göremiyorum böhü. ne kullaniyorsun tarayici?[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 HAHAHAA size doyum olmaz du aha lahmacunlarim geldi :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 maxthon kullanıyorum, ie dada aynı sorunu yaşıyorum. bi tavsiyesi olan?[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 xp yi güncelle,firefox kullan.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 service pack 2 yi netten inndiremirum yaw hep hata veriyo size oldumu?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 avant browser in uzerine tanimam auto refresh ozelligi en can alici ozelligi, flashlara, imagelere block koyabiliyorsunuz daha bir suru ozellik denemenizi tavsiye ederim, http://www.avantbrowser.com/download.html[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Fistan, 30 Mayıs 2005 17:09 tarihinde demiş ki: xp yi güncelle,firefox kullan. evet firefox işe yaradı sağol hehe[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 avant kullan salla fistani :)[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 :tebrikz:[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 haydaaa bu yine donuk :/ xpde güncel zaten. neden olaki bu vaziyet ya[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: vimpir, 30 Mayıs 2005 16:33 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 30 Mayıs 2005 16:20 tarihinde demiş ki: hareketli bmp istiyorum vimpir heue koy görelim. kapak olsun :-D, link : http://people.ucsc.edu/~jreynold/love.bmp said: vimpir, 30 Mayıs 2005 17:02 tarihinde demiş ki: fistannnn kapak oldumu :-) kapak? animated jpg, bmp felan olmaz ki direk animated gif vardır sadece. bak istiyorsan bmp karşısında animation ile ilgili birşey yazmıyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_file_format kapak? http://forum.paticik.com/view.php?id=82728 said: fedaykin, 28 Temmuz 2004 16:23 tarihinde demiş ki: orada sadece bir hinlik yapılmış. hede.jpg dosyasının ismini hede.gif olarak değiştirirseniz hiç bir özelliği değişmez ama bir çok program onu aynen açar. Aynen animated gif'i .jpg diye değiştirirseniz onu yine animated gif olarak açar, sadece adı değişmiş olur, özellikleri değil. Hatta sonundaki uzantıyı tamamen silin sonra onu acdsee veya benzeri bir programda açın yine aynen görürsünüz. kapak? http://en.wikipedia.org/wiki/Animation said: Graphics file formats like GIF, MNG and Flash allow animation to be viewed on a computer or over the Internet. kapak? neden ki?[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 30 Mayıs 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 oghkk kuscam ben gidiyom hepinize iyi aksamlar[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 kapagını alda git =P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 heheh tencere kapagimi :-p[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar