Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Herkese selaam, burası baımlılık yaptığı için uzuuunca bi süre uzak tuttum kendimi buralardan. neden? cünkü öss ye hazırlanıorm, 3 hafta kaldı, yusuf yusuf yani :P bundan sonra girerim heralde özledim herkesi tanıdık tanımadık bi post cakıverin göreyim yaa[signature][hline]Your Ad Here! Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 seni seviyoruz kaptırma kendini öss ye :) bak bizde çalışıyoz ama uzak durulmuyo meretten ders ten soınra giriyoz işte :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Alıntıla
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Seneye ben de bırakır mıyım acep? Hoşgeldin bu arada.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Alıntıla
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yok ama harbici bağımlılık yaptıı için hiç girmek bile istemedim bi kere basladımmı kalkmıyorum cünkü :)[signature][hline]Your Ad Here! Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hoşgeldin, stres atarsın diycem ama bağımlılık yapiyo ders çalıştırmıyo bura[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 baımlılık yapıyo ama merak etme tam bağlandığın zaman kapanıyo :)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 okullar bitiyo zati ..yaparsa yapsın.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hoşgeldiin ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Alıntıla
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 okullar bıtıyo kurtuluorz derken kuuuuttttt kurtarma sınavları fln baslıo napcamızı sasrdk[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Alıntıla
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 öle demeyin yahu kurtarma sınavları olmasa kalıyodum geçen sene :)[signature][hline]Your Ad Here! Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Slmlar..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Alıntıla
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 slmlar tekrar...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Alıntıla
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 selam[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Alıntıla
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 valla bende öss ye hazırlanıryorum bendede yusuf yusuf lar zilleri çalmaya başladı.Bende yeniyim.Bu arada Hoşgeldin[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.