verte Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Archery cok zor bir skill ve de bunun sanıyorum ki kolay yolları vardır.Bunu bilenler sırasıyla söylerse sevinirim(60-70-80-90-100 Gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Nebulada archery nasıl kasalırr ???? Yardım edin bi bugı fln yok mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 biz rexar'la archery box yaparak 20 günde gm'ledik. birini daha bul önce healing gm'leyin sonra 40'ar bin ok 40'ar bin bandaj alın sonra da en az 15 gün, günde 4-5 saat çalışarak gm'lersiniz.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Öncelikle belirtmek isterim ki bu forum ultima online forumu olmasının yanında OSI (original server) bazlı bir forumdur. Yani buradaki konular OSI yi alakadar eden konulardır. Yani bir hata yapmışsın, bir daha yapmaman dileğiyle. Valla nebula da archer kasmadım (daha birçok skill kasmadığım gibi) ama insanlar sıklıkla iki yöntem kullanıyorlar. 1) iki kişi karşı karşıya geçiyorlar, birisi healing kasıyor öbürü archery kasıyor (hızlı artış yöntemi) . 2) dungeonlarda ablak ablak gezmek (tercihen düşük level dungeonlar) .[hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 söylemeyi unuttum mutlaka leather ya da st. leather giyin. zırhsız çalışırsanız çok öldürürsünüz birbirinizi. yaylar eskiyince ölüm tehlikesi azalıyor gibi görünse de skill artıp ok atma hızı yükseldikçe bandajlar daha çok yırtıldığı için ölüm tehlikesi aslında hiç azalmıyor. healing ve anatomy'yi 80'lemezseniz res sorununuz olur çalışamazsınız. jhelom'da çalışmayı unutun. üzerinizi lootlatmaktan sıkılırsınız. zaten birbirinizi çok öldüreceğiniz için murder count'larınız yükselecek 2-3 gün sonunda mutlaka pk olacaksınız.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 dungeon işi çok zor. 35.000-40.000 ok kullanmadan 50'den gm yapamazsınız. söyle bir deneme yapabilirsin: dungeon'larda takılarak bir günde kaç ok harcadığına bak ve o rakamı 40.000'e bölerek tahminen kaç gün sonra gm olacağını bulabilirsin. en iyi şartlarla 50-60 gün çıkacaktır.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Benim skillim 65 ve a bowla kasıorum sperior bow al yada expectional bowla kassam daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Benim arkada$ war WasteLandsta 1 yILda Gm Ledi :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: verte, 08 June 2003 20:07 tarihinde demiş ki: Nebulada archery nasıl kasalırr ???? Yardım edin bi bugı fln yok mu ?? benı bul yardım ederım.makro gıbı bır bug var. ıcq 164927167 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Box ve Blade Sprit ile de GM'lemek kolay...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 NBL'de skill kasmayin.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: -Wissy, 13 June 2003 21:45 tarihinde demiş ki: NBL'de skill kasmayin. ne güzel demişsin :)[hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Evet ozellikle nbl ise su siralar kasmayyin gmlerden edit isteyin yapiyolar (nbl gecici serveri varda ) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsenLuphen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bu dediğim biraz dungeon tarzı ama bi arkadaşn mage aksarken 90-98 earth elemental fln yapar onu oklarsın birde tower lı bir bug vardı ama tam bilmyiroum Baggio sanırım biliyor[hline]Locus da GM TAilor Satılır İcq:546453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar