Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Rogue icin 21/4/26 diye bir template varmis beyler yardim edebilir misiniz Birde Horde tarafinda rogue yapmak istiorum hangi irkan secmemi tavsiye edersiniz[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Undead seçmen tavsiye olunur. Ama ben mekan-tip ve sevimlilik açısından, oynadığım oyundan zevk almak meselesiyle Troll tercih ederdim.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Undead seçeceksen hatun seç daha estetik gözüküyorlar ve eviscrate ve gouge animasyonu fiyakalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 valla ben trol dusunuyorum agility base oldugu icin troll un agility daha fazla ama gonlumdeki aslan gnome dur :) ama dedigim gibi o template hangisi cozemedim[signature][hline]You Will Never Walk Alone [Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 30 Mayıs 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bi kere adamı kesip rencide ettiğin zaman gülme sesi undeadin en güzel oyunda.Yada fear sleep vs büyüleri 20saniye immune oluyorsun oda yetmedi peşindeki cemaat kalabalıksa dal denizin dibine kovalayan boğolsun nasıl olsa çiğer yok denizin ıcınde logout olursun en kötü anadın mı tip olarak ne kepçe kulak var nede toynak.Sök çenesini oy gözlerini al sana rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Walla undead tabiki güzel ama ben gnome rogue'ım. DAğ bayır çimenlik otlak arazilerde diyerlerine göre cok daha az gözüküyorum. ufacık tefecik bişi. Talentlere gelince, stunlock falan dusunuyorsan 24/2/25[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hic bilmiorum rogue u soyle soyliim burning legon da level 40 mage im bloodscalp ta da 45 shaman im var[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ozaman sana söyle aciklim Stunlock yapan bir rogue videosu izletim bakalım beyenicekmisin :) Burdan RulerPK3 isimli videoyu cek...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 nindalf sen hangi serverdasin[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Skullcrusher(PvP)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya stunlock ne ben hala anlamadim video yu izledim ama :'([signature][hline]You Will Never Walk Alone [Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 30 Mayıs 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Rakibe hiç atak şansı vermeden ( stundan çıkartmadan) kesmek. En basit stun lock IMP CS talenti olan birisi için CS +SS+Gouge+Kidneydir. CS 4 SN Gouge vurdukdan sonra 4 sn energy regeni bekliyorsunuz. Kidney 6 Sn. Toplam 14 sn hiç bişey yapamadı rakip mesela. Bundan sonra 2 SS vuruyorsunuz sonra Blind atıyorsunuz. Sonra tekrar CS yapıp 5 CP ile BC+Evis vurabilirsiniz eğer rakip cloth giymiyorsa CS den sonra tekrar kidney le falan devam etmeniz gerekiyor. Öğrneğin bir warrior u 40 SN Stun lock ( blind vs leride sayınca) tutup öldürebiliyorsunuz. Stun lock un en iyi yanı DMG almadan rakibinizi öldürmeniz. Kötü tarafı ise Olası bir miss de Stun lock unuzun bozulması ( ki genelde o missden sonra rakip free action poiton içiyor) Bir başka kötü tarafı ise Fast kill yapamamanız en az 15-20 sn de öldürebiliyorsunuz rakibi. Tabi bu arada bir başka düşmanında gelmesi olası.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 peki en hizli sekilde nasil oldururum hangi talent template ile[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Gördüğüm en hızlı öldürme şekli Ambush/BS ile. Ambush 1600/1900 ( AP nize bakar) Bs 900/1200 ( AP nize bakar) Vurabiliyor Cloth giyen bir düşmana ( Barman Shanker ile) DMG ler kulağa hoş geliyor ama sorun CP toplamakda. Ambush ile 1 CP ( 60 energy) BS ile 1 CP ( 60 Energy) alabiliyorsunuz. Ambush/Backstab ile oynayan roguelerın bir kısmı talentlerini 30/8/13 Olarak ayarlıyorlar. Bundaki amaç ise Seal Fate sayesinde ( Her critlediğiniz combo veren ability için extra bir CP daha kazanırsınız ) Daha hızlı Combo Point toplamak Ve daha çabuk Evis vurmak. Muhtemel Combo; Ambush( Critledi 2 CP niz var) BS ( Critledi 4 CP niz var) Gouge ( Cirtlesede critlemesede 5 CP niz var) Energy regen+Cold Blood+Evis. Ortalama Dmg ler 1300/1000/75/1500 Diğer bir kısım rogue ise 21/8/22 ile oynuyor. Ambush 2 CP veriyor %75 ihtimalle. Preparation alıyorsunuz. Ambush/BS ile zaten bütün Cloth weaverlar ölüyor burada sorun yok. Ancak geriye kalan class larla savaşırken Rakibin sürekli arkasına geçmeniz gerekiyor. Eğer Backstab i sadece gouge dan sorna vurabiliyorsanız Pek kazanma şansınız olmaz. Düşmanla karşı karşıya dururken birden zıplayıp 180 derece dönüp Backstab i vurmanız gerekir. Pek Daggerla oynamadım DMG ler konusunda eminim kendim vurdum DMG leri ama oynayış şekli /talent olarak pek tecrübeli değilim.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 30 Mayıs 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 en hızlı yöntemi talentlerini bütün criticti dmg inc. di hede hödölere vereceksin (hepsini yazdırma şimdi oku yazıo üstlerinde :P) Setini Sırf agility ve crit verenlerden yapıosun... Sonra rakıbe şu komboyu yapıyorsun... Mage Warlock vs.. > CS>ADRENALIN>SS>SS>KS>SS>SS>SS>EVIS Mage 10sn. içerisinde ölmezse helal olsun... *Teleport olursa bozulabilir... Warrior dı palaydı Heavy Ünitler içinse Hızlı ölüm diye bi seçenek yoktur zaten :) en fazla daha az sürede öldürebilirsin onun için uzun tacticler var valla yazmaya üşendim :P[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 @fake: Ambush/BS 2 SN içinde vuruluyor Ve cooldownları yok. Ama Adrenaline rush un 6 dakika cooldownu var. CS den kurtulma yolları mevcut (ne yazık ki ) ama Ambush dan kurtulma şansı yok. ( %70 Ambushdan sonraki BS yide yiyor düşman ama işini bilen tetikde olan birisi yemeye bilir)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bkz. Metaphor Sfgsdgs[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ha şu frost mage olan lamer mi ? asdfasfsad Frost mage ler daha fazla hayatta kalıyor onlara ayrı bi dikkat etmek lazım. Genelde aksiyon ortamlarında hep Shield la geziyorlar işin en kötü tarafı shield değilde Frost bite oluyor[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar