thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Selamlar Daoc u.s version sipari$ edebilecegim ve shipping problemi cikarmayacak bir site istiyorum. Avaturk'u beklemekten baymi$ durumda olup orayada gelmeyecegini du$unmekteyim umarim yardimci olabilirsiniz. Yarcimci olacak arkada$lara $imdiden te$ekkurlerimi iletirim.[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bi insan oglu tanrisini serce parmamin tirnagi kadar seviyosa cevap yazsin ya deirmek uzreyim..[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 chipsbits.com'dan bana fast shippingle 4'er günde gelmişti oyunlar. Ama 60'ar dolar verdim ben DAOC+SI için.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 turkiye ye gonderiyolarmi yoksa amazondaki gibi germany mi yazacaz ulkeye?[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 internetin bu haliyle zaten oynanılmıyor. hiç kasma bence.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Country olarak Turkey var. Direk adresine.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bundan sonra hic oynanmaz zaten[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin
Öne çıkan mesajlar