thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Selamlar Daoc u.s version sipari$ edebilecegim ve shipping problemi cikarmayacak bir site istiyorum. Avaturk'u beklemekten baymi$ durumda olup orayada gelmeyecegini du$unmekteyim umarim yardimci olabilirsiniz. Yarcimci olacak arkada$lara $imdiden te$ekkurlerimi iletirim.[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bi insan oglu tanrisini serce parmamin tirnagi kadar seviyosa cevap yazsin ya deirmek uzreyim..[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 chipsbits.com'dan bana fast shippingle 4'er günde gelmişti oyunlar. Ama 60'ar dolar verdim ben DAOC+SI için.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 turkiye ye gonderiyolarmi yoksa amazondaki gibi germany mi yazacaz ulkeye?[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 internetin bu haliyle zaten oynanılmıyor. hiç kasma bence.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Country olarak Turkey var. Direk adresine.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bundan sonra hic oynanmaz zaten[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar