kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya oyun manyağı olan ben her oyundan 5 dk oynadıktan sonra bayıyorum ki tırsıyorumda 19 hazirandan sonra wow almayı düşünüyorum aldığım para boşa gidicek diye düşünüyom tek oynadığım oyun saatlerce pc başında olduğumda solitaire abi bundan sıkılmıyorum :) yarım saat 1 saat oynuyorum bunu bi yandanda msn felan derken piskopatı olup çıkıyorum oyunun deliriyomuyum ne ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bende ayni durumdayim :d[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bende de aynı sorun var, ama benim problemim şöyle, ÖSS'ye hiç çalışmıyorum, ama çalışmadığım zamanlarda oyun oynarsam, arkadaşlarıma gezersem, sinemaya falan gidersem içim rahat etmiyor, sanki o an ders çalışmam lazım gibi geliyor. Ama hem eğlenmeyip hem ders çalışmazsam hiç olmazsa içim rahat oluyor, o yüzden oyun oynamıyorum =) Mesela internette gezerken de içim rahat değil ama Paticik'i özlemişim =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 oyunlardan bende bayıyorum artık ya. hatta geçen sene falan başladı bu.bi oyun oyniim diyorum ya da alıyorum azına ediyorum resmen 2 saatte sonra bidaha giresim gelmiyor. büyüdükmü lan biz yoksa kermit?[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 cidden ha büyüdükmü daha 2 3 sene önce liv bana bi mustang versene abi dediğim günleri hatırlıyom ya :) ah be bok var ne büyüyosak :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ahah buda iimiş =D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 EHeheheh Fistan :D, büyüdük wallahi :). Gerçi 30-40 yaşından bizden çok oyun oynayanlar vardır heralde ama :-P Bu arada aynı sorun bende de var sacred'ı aldım doğru düzgün oynamadım, diablo'yu daha hiç bitirmedim, battle for middle eaarthe girmez oldum. Birtek bloodomen II oynamıştım zamanında sıkılmadan geçen yıldı sanırım. Ama canım sıkıldığında açıyorum apache serverimi biraz site yapıyom, yazım dillerimi geliştirmeye devam ediyorum bu beni sıkmıyor. Belki bu yazılım ruhu sizin içinizde de vardır he? Bir deneyin bakalım ben oyun oynamaktan daha çok seviyorum :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 oyle bı ruh halım warkı sıkılmazken bır anda sıkıntı bayıyıo bı keresınde cok fazla sıkıntı basmıstı durup dururken ama ne oldugunu anlayamadan haciz memurları belırdı kapıda yane hayra alamet değil... onu gec bu aralar oyle bır ruh halım warkı yukarıda belırttıgım gıbı hıc bı sey ıstemıyorum uzun zamandır ultıma oynamıyodum mesela bı anda oynamaya basladım basından kalmak ıstemıyorum mesela oynamazken oynamaya basladıgım anda sıkıntı basıyo terlemeye fln baslıyorum gozlerım kararıyo ağırlık cokuyo ne oluyo bana aynı sekılde olan warsa bısı soylesın pls ailem ile konusucam bi tedavi olmam şart gibi bişi yoksa hiç iyi sonuclar alamıycam yasamımla ilgili..[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 şimdi işe bilimsel olarak bakarsak :p bu olay oyuncular arasında görülen bi durumdur, dönem dönem böle çok sıkılma krizleri gelir oyunlardan, başka hobiler edinip dengelerseniz bi süre sora geçer. oyuncu olarak geri dönersiniz. ha yok diosan ben soliatır dan vazgeçemiyorum o zaman senin bi büroda, tahta bi masa başında, bilgisayarda excell veya word ile yazılar yazıp yaw şu printerda nası çalışıo alal, gençlik nereye gidio bea! diyip öğle aralarında soliatır oynama zamanın gelmiştir :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 benle multiplayer solitaire oynayacak varmı ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 warmı ki ?[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 olmamı[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 oyun artık benide bayıo.2-3 sene once uo bıraktıgımdan beri oyun oynayamıorum.öle ara sıra gusel oyun cıktıgında gidip alıoyrum geliyorum oynuyorum bi daha belki 2-3 ay sora tekrar açıyorum aynı oyunu[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 büyüdük.erken baydık resmen oyunlardan. ortamlara .. asfasd neyse.. ([i]asfasd=edat tümleci eki öznesi)[/i][signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Kermit DotA'ya gel.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben olmuşum dota arkamdan sessizce rikimarular felan geliyo gece gece gelmeyin üstümne :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 e büyüdük artık taksime (veya eşdeğer bir ortama) akma vaktimiz geldi:) ama arada sırada eskilerden oyunlar oynayın güzel oluyor. deli gibi heroes 3 oynuyorum şimdi:)[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar