Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 merhaba arkadaşlar wow ilk çıktığında 1 ay kadar oynamıştım.daha önce betalarda da oynadığımdan sıkılıp acc.u arkadaşıma vermiştim.Geçen hafta gel bi shaman kasalım birlikte hızlı kasarız diyince bende dayanamadım başladım oynamaya.L40 oldu shaman ama hala istediğim gibi bir guilde giremedim.Bir iki yabancı birde türk guilde girdim ama memnun olmadığımdan çıktım. Aradığım guildte full L60 olsun istemiyorum beraber takılıcak adam lazım.wow ilk başladığında Hordishmanner'daydım biraz araştırdım şuan bir türk guild ile birleşiyormuş.Qui'ye de ulaşamadım nedir durum diye. Neyse işte böyleyken böyle tavsiye ettiğiniz katılabileceğim 50+ oyunculu bir guild var mı? Offtopic:ya bu L30-40 civarında ticaret ölmüş galiba.220blacksmith vardı yaptığım hiçbir şeyi(dropladıklarımda dahil)satamayınca sildim bs'yi herbalism aldım. Mosqui 28undead mage Noystra 40tauren shamy Kargth 15orc warrior [Bu mesaj Mosquito tarafından 29 Mayıs 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Lvl 30 40 arası tıcaret yapmak ıcın Engınerıng veya Tailoring secebılırsın.Bırınde 14 s bag dıgerındekı de yaptıgın ıtemler genelde quest ıtem oluyor ve genel de 1 2 g e satabılıyorsun.. Target Dummy . Mıthrıl Casıng gıbı..[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hordish moonstar /w darkhollow (nicki yanlış yazmış olabilirim)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Mum_Chamber, 29 Mayıs 2005 19:30 tarihinde demiş ki: hordish moonstar +1 /w dumrul /w darkhallow /w xinistaar şu an 85~ civarı oyuncumuz mevcut (bir kısmı 2. karakter). bir tane çekik gözlü warriorımız bile mevcut :) ama bilimum türkçe özlü söz bilir.[signature][hline]Indeed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Union Giuld'u var, genelini 20-50 arası playerlar oluşturuyor, sana uygun bir giuld... Byjoker Templer ikisinden birine whisper atarsan alabilirler... 90 a yakın playerı var yeni bir giuld.. Yüksek oyuncu sayısı hedefliyor...[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Peki hangi patiler hangi guildde?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 beyler ben byjoker wade templer herkez tanıyo bana güvenen arkların hepsini turks e davet ediyorum byjoker bizim guilde katılabilirki buda iyi olur... byjoker beni iyi tanır oda turks e katılsın guildiyle 'hordish moonstar' ve 'last hope of mother lands' guildide turks e katılırsa çok iyi bir türk guildi oluşur min +300 falan olurki buda serverda en iyilerden olmamız için bir imkandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 turks e katılımları bekliyorum bu arada söz veriyorum 60 olduktan sonra isterseniz yardım için sm e bile gelirim o konuda şüpheniz olmasın ve 60 lar geldikten sonrada raid vs. olayları olur bize katılan her guildin masterları officer olucaklar. Para vs. yardımıda olduğu sürece olur. /w turki /w dolis /w shippy /w wolfsore her guildi bekliyoruzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Dolis iyi güzel söylemişsinde heralde gerçek bir birlik olursa herkes gene Cursed Da birleşir gibime geliyor? Ah bi ikna edebilsek Cursed'ı tekrar kursak Gerçek birlik o zmn sağlanır :) Cursed in GrimSoul out :P[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Vay be cursed hatırlar gibiyim kaam,omen,haggard,griz filan yanlış mı hatırlıyorum kaam omen neredeler acaba uzun zamandır görmedim hala bu forumu okuyorlarsa selam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 6 senedir f5 liyorlar bu threadi, sonunda o gün geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ahahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 2005 Konuları ayrı bir tat veriyor. Herkes noob elde avuçta epix yok gold yok.Kimse birbirine atarlanmazdı :) Class bilgisi desen o nedir ? O zamanlar troll de yoktu buralarda. İŞte ah eski pati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar