Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Nanna, 29 Mayıs 2005 19:14 tarihinde demiş ki: al işte tipik türk erkeği. nie yaptırmasın hem cinsinin dövmesini... bana herkes hasta nanna..[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 daha güzelini bul derim sevmedim ben bunu[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 o boyutta bir şey sana milyara falan patlar. ufacık dövmeler için 100 milyon istiyorlar zaten. ayrıca fazla büyük ve estetik değil. belki ufak bir tane ama hayat boyu kalacak sırtında ona göre düşün. bence akıllıca olmaz bir de illaha birinin dövmesini yaptıracaksan şöyle hendrix dövmesi falan yap, adam zaten efsane nasılsa:)[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ben de Opeth'in O sunu yaptiricam da In Flames e dönerse diye korkuyorum. Ayrica resim bok gibi abi gercekci olursak[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 erkek dövmesi neyse de hatun dövmesi yaptırırsan ne olcak? basit.. askere gidicen duş almak için soyundugunda hamamdaki diğer askerler sana bakarak çadırı dikecek[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yok abi ondan yaptirmiyorum zaten, askerde it ugursuzla ayni muameleyi görüyormussun.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eeeee dürüst olmak gerekirse öle bir dövme görsem gülerim yaptırıcaksan adam akıllı yaptır tribal yaptır mickey mause bile daha[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Mayıs 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Yok abi ondan yaptirmiyorum zaten, askerde it ugursuzla ayni muameleyi görüyormussun. Yaptırırken hiç bunu düşünmemiştim ama artık battı balık yan gider =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hos 1 dovme diil bence...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya uf tamam ya dovmedn soguttunuz adami bu dovmeyi ayrica zaten zor anlasilir bi dovme kucuk olunca hepten anlaslmaz bisi olmazmi??[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 resmen boyama yapmıs :D[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: trgdy, 29 Mayıs 2005 22:56 tarihinde demiş ki: ya uf tamam ya dovmedn soguttunuz adami bu dovmeyi ayrica zaten zor anlasilir bi dovme kucuk olunca hepten anlaslmaz bisi olmazmi?? Ne kadar küçük yaptıracağına bağlı tabi, ama bence de grup, film, sevgili ismi vb. gibi belli bir dönemine hitap eden şeyler yaptırma..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya ama dusunuyomda cure bikere ben olene kadar dunydan silnmez ilerde tabi silincek ama bnm 50 sende daha yasicaami dusunsek silinmez ama benm için sikici olmaya baslarsa diye yaptirmamaya karar verdm ztn[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yani Cure dünyadan silinir silinmez problem değil, problem zaten senin ileride sevip sevmeyeceğin..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Mayıs 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Yok abi ondan yaptirmiyorum zaten, askerde it ugursuzla ayni muameleyi görüyormussun. Yalan.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar