green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sadece surf, chat, skype için kullanılcak bi bilgisayar topluyorumda bi fiyat aldım konfigürasyon şöyle: AMD Sempron 2300+ $58 ECS KMUODA-M2(ne olduğunu bilmiyorum adamın el yazsını çıkartamadım) $54 512 MB VM 400 $42 40 GB Samsung $45 350 Watt rasgele bi kasa $32 Samsung CDRW 52x32x52 $27 toplam 259a geliyo nedir düşünceleriniz daha ucuza kapatmak mümkün mü? teşkür teşkür...[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ne olduğunu bilmediğin şeyi bende çıkaramadım ama diğerlerin fiyatları normal..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ekran kartı O/B mi ?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ekran kartı ve ses kartı o/b evet[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 harddiskini yüksek tut arşivci felansan[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 anakart şöylede olabilir: EC5 KM4ODA-M2[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gayette güzel fiyatı.. az daha ucuza kapatmak istiyosan kasayı az daha dandikleştirebilirsin :D[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ahah kasayı kartondan kendim yapıcam :) arşivci diilim ailem için alıyorum bu sistemi aslında[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 o sistem için 350w gereksiz bence[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bana da 350 watt fazla geldi, parçalar güzel, fiyatlar güzel, ekran kartı o/b olunca inmiş baya bi fiyat da anakart nasıl bilemicem, bi aratıp bulsan modeli falan fena olmaz...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 300W yeter ama gerçek 300W! Rastgele bir kasa alıyosan içindeki beş para etmez güç kaynağını hemen çöpe atıp kaliteli bir güç kaynağı al. Ya da direk kaliteli bir kasa al. Rastgele güç kaynakları ile işemcini RAMlerini optik ve sabit disklerini tehlikeye atmış olursun.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 güç kaynağı konusunda bende şüpheliyim ama güçlü bi ekran kartı almadığımdan sorun çıkmaz diye düşünüyorum sorucam yinede ama anakartıda sorucam boş anıma geldi saolun fikirleriniz için[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar