sharky Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~3@nvid~269565,00.asp[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Otoriteler konuştu: Doğan Hızlan (Hürriyet Yayın Danışmanı): Heavy metal işkencedir Kişiye göre değişir. Bana göre işkencedir. Bir gün bile dayanamayıp istedikleri belgeyi imzalardım. Kanat Atkaya (Hürriyet Yazarı): Kelime alamazlar Metallica dinleterek ağzımdan bir kelime bile alamazlar. Ama bazı heavy metal grupları var ki albüm kapağını uzaktan gösterseler, doğumhane anılarım dahil hayatımı anlatırım. Bune ya bende otorite diince prof. dr psikolog hede hödö görücem sanıodum. Metallica'yı anladım ama susam sokağının müziği nasıl işkence olabilmiş acaba.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 eheh uydurma haber diye buna denir[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Sanmıyorum uydurma olduğunu, ikinci dünya savaşındada benzer işkence metodları vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam. Yada 1. tam hatırlayamadım şimdi.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bu habere bir balon takalim mumkunse..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 banu alkan,petek dinçöz falan deseler anlardımda[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 beyler play station 2 alınca yanında gelen bir demo cd si var içinde sony nin anlamsız oyuncak köpeğinin reklamı var ve o raklamdaki müzüği bir gün boyunca aralıksız dinleseniz ölürsünüz. ayrıca banu alkanın montaja girmemiş haliyle şarkılarını dinleyin o da yeterince sert gelebilir. (ya da siz elleriniz bağlıyken banu alkan gelip sizin önünüde striptiz yapsın :-P) daha böyle bir çok örnek mevcuttur ama zevklere göre değişir kiminin nefret edeceği şey diğerinin hoşlandığı bir şey çıkabilir.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bana teletapi ve gala gala adasının müziğini söleyin neler anlatmam ama metalika dinletin fena olmaz:) severim zaten :rock:[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bu yalandır abı boyle bır sey olcagını sanmıyorum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 oha uydurma haberin daniskası artık metallica yı ben her dakka dinliom evde bana dinletsnler oh kafada sallarım orda delirirler :P[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hehe hurriyetten beklemezdim boole asparagas haberler :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hehe ne saçma bişi banada arabesk dinletsinler her dediklerini yaparımda yani ne biliyim ama adamın neyi sevmediğini bilip ona göremi dinletiyolar dinleyende 30 dakka sonra alışır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ırkalılara bolcana pepelek fm dinletsinler. cookie monster çalalım onlara bolcana[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Belki varoş olarak görüyor bu hürriyetçiler metallicayı.Ama metallica hürriyeti 10 a katlıyacak varlığa sahip lol.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Zhzauhuzah Kolpa lan bu direk![hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 susam sokağıysa sorun yok beni de izliyolardır :) belki arada sırada :D[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Direk yazış...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ne var ki hem bunda susağ sokağı izleyince bişi mi oluyomuş psikolojileri mi bozuluyomuş sanki töbe töbe[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Alexi_Septimus, 17 June 2003 14:09 tarihinde demiş ki: Belki varoş olarak görüyor bu hürriyetçiler metallicayı.Ama metallica hürriyeti 10 a katlıyacak varlığa sahip lol.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. +1[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bu arada Metboy'un resmini assalar duvarlara yeterince i$kence olur.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Metallica ilk ciktiginda "varo$"tu zaten.Insanlar da o varo$ken seviyordu onu.Sonra MTV'ye esir oldular para icin.Artik sadece Metboy dinliyor :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 C is for cookiee.....[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Eger esirlere oyle i$kence ediyorlarsa Pepelek FM'de 24 saat i$kence altindayiz demektir bu arada :-)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hurriyete koyim be radikal ve sabah ondan sonra bi de yeni yüzyıl vardı onlar daha iyi bence[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 wissy güldürme lan :P[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar