Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kimler okuduğu okulu sevmiyor neden?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevsem de sevmesem de benim okulum sonuçta ama ben okulumu seviyorum her şeyiyle hemde[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Mesaj tarihi:
İİBF Marmara İktisat
evet prawla aynı okul
aslında daha çok seviyorum da yani gitmediğim zamanlarda :)

sevmiyorum;
-evimden çok uzakta (dibimde göztepe kampüsü varken)
-çok küçük
-deniz manzarası yok
-zeka seviyesi genelde düşük
-taksime bile uzak

seviyorum;
-yoklama yok
-arkadaş ortamı süper
-etrafımdaki güruh dönemin kalifiyeleri zaten (top 10)
-aldatma kandırmaca yok herkes neyse o
-yemekleri güzel
-öğretmenler kafa (-yaw çocuklar bırakın test yapacam zaten gidin çardakta bi çay için langırt oynayın bir iki kişi kalsında 40 tane soru yazdıracam 10 tanesi çıkacak)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
ne okulumu seviyorum çünkü arkadaşlarım orda,hoşlandığım çocuk orda,tiyatro grubundayım ve çok eğlenceli,hocalar iyi ama bazıları çok saf,fazla sıkmıyolar onu giyme bunu çıkar falan diye
tek kötü yanı müdür oda her okulda kotü yan galiba onun için takmıyorum[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Mesaj tarihi:
Ben Türkiye'nin en büyük kampüslerinden birinde okuyorum (Marmara Eğitim Köyü). Ama okulumu sevmiyorum. Neden mi? Çünkü öğrencisinde hiç iş yok. Hepsi şımarık baba parası yiyen aptallar. Hiçbirinin kafası çalışmıyo. Hepsi terbiyeden,ahlaktan yoksun. 10 kişi falan vardır düzgün. Hayvan gibiler. Sakın reklamlarına aldanıp gelmeyin. Kampüsünde bilgisayar satıcıları falan olan bi okul öyle düşünün. Eve dönerken ekran kartı falan alabilirsiniz. Ama öğrenciler sizi deli eder o yüzden sakın gelmeyin.
Hayvanlıktan birkaç örnek vereyim mi? Ne tür bir öküz Tuvaletteki gereçleri,sabunlukları,havlulukları,kapıları kırar ki? Nası bi dallama yerlere çişini yapar? Hangi pislik insan (bunu yapan kız) tuvaletin içine yerine kenarrlarına kakasını yapar?

[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 29 Mayıs 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yinede ilginçmiş
sevmiorum
-öğretmenler deişik deil standart eğitimde kara tahta hoca anlatsın o kadar
-öğrenciler ot bunlara bnde dahil oldum
-ne bir festival var ne bir eğlence var okulda zaten sadece sınıf var başka ekstradan labaratuvar dı bilgisayar odasıydı yok
-evime uzak
- millet birbirini arkadan vurmak için fırsat kolluo bide böyle bi olay var tabe çıkarcı ilişkiler hep
- öğretmenler aşırı ilgisiz
kısacası ot gibi bir okulda eğitim görüorus sadece boş derslerden zevk alır olduk deli hastanesi gibi okul[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
-Bir tanesi hariç hiçbir hoca doğru düzgün bir eğitimci deil
-Müthiş bir mezarlık manzarası var
-Çeşme otobanına nazır
-Az ilerde çöplük var
-Anasının nikahında
-Mmo'dan anlayan kimse yok. En fazla kafe köşelerinde oynayan çok bilmişler var.

İzmir Anadolu Lisesi. LGS puanı yetersiz olanların ilk adresi. Gelmeyn e mi?[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Mesaj tarihi:
Buradaki öğrenciler arasında Çöplüğün Ordaki Manzaralı Üniversite olarak adlandırılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine kimse tercihlerinde yer vermesin diyorum o kadar. Niye diye soranlara;
++ Burası oldukça pahalı.
++ Ortam yok.
++ Doğru düzgün adam yok.
++ Siyasi örgütlenmeler almış başını gitmiş.
++ Fen-Edebiyat, Su Ürünleri, Truzim, İlahiyat, Güzel sanatlar ve Meslek Yüksekokulu dağ başında yapılmış.
++ Okulun yaptığı tek etkinlik bahar şenliği
vs vs........[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem)

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!

[Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 29 Mayıs 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oldum olası sevmiyorum okulları. bi dolu saçma sapan kuralları var, yok çorap rengi, yok tokanın büyüklüğü derlerdi üni.ye kadar.şimdi onlar yok ama sabahlara kadar ders çalışmaktan anam ağlıyo.

"we don't need no education" diyorum son olarak da...
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 29 Mayıs 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
Çanakkale milli piyango anadolu lisesi lise son sınıfım.Ve hiç sevmiyorum okulumu. *!I hate you* (anakin özentisi)

Çanakkale'deki 2 tepeden birinde bizim fakülte diğerinde sizin okul olursa sevmessin tabi :D[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem)

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!
Mesaj tarihi:
sevmiorum müdürüm salak, ingilizce hocamin diploması yok + salak, okulumu sevmiorum cunku egitim diil ticaret kurumu olmuş (git sınıf arkadaşının kafasını yar 2 ay hastanede kalsın baban1 ton kömür bagıslasın aniden disipline verilen rapor geri cekilio)........ artık daha fazlasını saymıorum heralde yeterlidir (birde okuyanların hgepsi zengin oldukları için kendilerini bi bok sanıolar)[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır.
Mesaj tarihi:
said:
xueshen, 29 Mayıs 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
ben sevsemmi sevmesemmi bir türlü karar veremedim

+1 değişik bi durum bende sevmekle sevmemek arasındayım[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Paris 1 Pantheon Sorbonne :
- Ailemden arkadaşlarımdam istanbuldan türkiyeden kmlerce uzak
-Bir kişi benim dilimi konuşmuyor
-Nerdeyse hiç arkadaşım yok
-Çok rasist bi okul , yabancıları ; özellikle Türkleri sevmiyolar
-Hocalarda Türkleri sevmediğinden sınavlarda not almak , ödevlerden geçmek imkansız ..
-Dünyanın en zor ünilerinden biri
-Hiç güzel kız yok
daha isterseniz 3 sayfa yazarım..[signature][hline]s00 L33t : )
  • Yeni Oluştur...