Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 2-3 hafta önce chaco olan şeyini denemiştim. white olanındanda taddım. ilk olarak soğuk kahveler gibi kötü olacağını düşündüm fakat güzel yapmışlar. 2,5milyon gibi bir fiyatı var, tuzlu olsada değebiliyor. yetkililere sesleniyoruz burdan,ucuz fiyat istiyoruuuz :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:254/melancholy/depression)|
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 geçen sene de vardı bu şeyler şimdi hazırlayıp koymuşlar nesquiki yaptkları gibi :-P çok severim yaz günleri piyasada gösteriyor kendisini bu türler[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ [Bu mesaj -DoruK- tarafından 29 Mayıs 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 geçen gün gördüm, fiyat fahiş geldi deneyemedim, hastasıyımdır soguk kahve olayının da fiyat cidden ucuk ya, ekonomiyi baltalıyor resmen[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yabancı marka olan vardı sanırım birde, onu denemiştim fakat rezildi. bu yeni çıkanlar iyi olmuş.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:254/melancholy/depression)|
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hee bilmemne coffe vardı brezilya usülü meksika usülü beyle ufak metal şeylerin içinde yeşillisi mavilisi vardı ama 4 çeşidinden biri güzeldi yine onların hangisini içtiğin öneml[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sanırım yoktur çünkü starbucs'a özel birşey. gidip starbucs'ta içebilirsin :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:255/melancholy/depression)|
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Kutusu güzel (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 içiliyo da 2.5 milyona degmiyor çok cezbedici degil yani 1 milyon olsa alınır[signature][hline]G3NK
elexaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Valeron, 29 Mayıs 2005 09:48 tarihinde demiş ki: ya bişi sorucam Bu Starbucks'ın Frappucino'su var Karamelli falan muhteşem bir tadi var böle seçkın mağazalarda Makro falan gibi yerlerde normal piyasada olmayan bir çok şey oluyor acaba bu tada benzer bişeyler varmıdır ? var mı bilginiz ? ya en nihayetinde kahve buda yanii .. o Nescafe'nın soğuyk kahvesınıde yapmışlardı hiç hoşuma gitmedi geçen yaz ama bu yaz değişik olabilir bakmak lazım . hangi kahwe cekirdeklerini kullandıklarını sipariş werirken gorebilirsin gozune gozune sokmuslar kapta duruo her starbaksta aynı ztn olay kullandıı kahwede diil hazırlanısını seyret kasiyeri kafala tarifinide al olayı hazırlayan makineyi edindikten sora pilaw tarifi almak gibi bişey[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Evet starbucks'ın frappuccinoları süperdir. Üstüne tanımam soğuk kahve de.. Milkshake ile alakası olmamasına rağmen milkshake sevenler bunu da sevecektir diyebilirim.. Aynı hazzı alıyosun..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..*
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 İçmedim ama düşünüyorum..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Angelofdeath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya bişi sorucam soğuk kahvenin serinleticiliğinin yanı sıra daha fazla uyanık tuttuğuna dair duyumlar var doğrumudur denemedim hiç[signature][hline]icq:45890618 **Paranoia is faith in a hidden order behind the visible**
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 fiyat uçuk, tat susuş.... susuş ne demek bilmek isteyenler pm atsın :)
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben sevmedim :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Angelofdeath, 29 Mayıs 2005 17:38 tarihinde demiş ki: ya bişi sorucam soğuk kahvenin serinleticiliğinin yanı sıra daha fazla uyanık tuttuğuna dair duyumlar var doğrumudur denemedim hiç soğuk çay ve soğuk kahfe kafeini daha azğza alınırken başlar ayıltmaya...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bird die bişi war o çok gusel souk kahvemsi bişi[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Yeto Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 nescafeninkini denedim normal evde yaptıgım soğuk kahveden hiç bi farkı yoktu , fiyatına göre biraz sönük bence.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Öne çıkan mesajlar