Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Valeron, 29 Mayıs 2005 19:30 tarihinde demiş ki: ne liboş'U olm kapitalist'im ben :) . Ha QUi diosun ki ottan ne farkım kalır ? ama o ot dediklerin sen'i yönetiyolar( meclisten bahsetmiyorum ) o ot dediklerinin bok gibi parası var ve seni katlıyolar ? inanmiyomusun bunlara ? allah aşkına realist olun biraz ya birakin hayal peşinde koşmayi .. inanıyorum... ama onlar ot diil alakası yok biz onların saksı bitkileri oluyoruz ve onlar da bize gerekenden az veya fazla su veriyorlar.. bu dengesizlik aslında dialektik materyalizmin çıkış noktası da neeyse =) sıkıldım bugunluk siyasetten liboş valeron[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Valeron, 29 Mayıs 2005 19:30 tarihinde demiş ki: ne liboş'U olm kapitalist'im ben :) . Ha QUi diosun ki ottan ne farkım kalır ? ama o ot dediklerin sen'i yönetiyolar( meclisten bahsetmiyorum ) o ot dediklerinin bok gibi parası var ve seni katlıyolar ? inanmiyomusun bunlara ? allah aşkına realist olun biraz ya birakin hayal peşinde koşmayi .. imzama bakarsan belki bişeyler hatırlarsın tekrar. realist olmadığımız fln yok ama gerçekten hayaller kuran insanlarız. ki bir çokşeyin ne olduğunu bilioruz ve bunun için doğru ''teoriyi'' oluşturmaya çalışıoruz.herkezin hayalleri vardır mesela snn kndi popnu düşünüp iyi yerlere gelmeye çalışmanda ''hayal kurmaktır'' bn sana bırak hayal kurmayı desem ne derece dinlersin beni?ama aynı şeyi sen bize söylüosun. biz gayet farkındayız dünyanın nasıl biey olduğunu ama değiştirmek sitemek kesinlikle gerçekçi olmamak değildir.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Diablo, 29 Mayıs 2005 19:36 tarihinde demiş ki: said: sheref, 29 Mayıs 2005 18:50 tarihinde demiş ki: said: Diablo, 29 Mayıs 2005 18:44 tarihinde demiş ki: very important persons :).zaten burdanda belli oldugu gibi önemli insanlar eheh persons mu :lol: yaw şu ingilizceyi çözemediniz gitti :P persons diil people çoğulu wallahamı :) peoples desem tamam da persons normal :P şuna biri doğrusunu sölesin bana inanmaz şimdi :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ahah haklı olabilirsin dogdurdur yani bayadır ing. le pek alakam yok.ama bi tanecik s den bişi olmaz :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 seni mi kırıcam diablo :) canımsın...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 VIP: Very inek person[signature][hline]Serhat Akın, 06 Kasım 2002 tarihinde malum maçtan soraki röportajında demiş ki: Taraftar 5 istedi 6 attık, 10 istediler zaman yetmedi.
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 onun türkçesi farkli arkadaşlar Çok Ünlü Kişi yani Ç.Ü.K.[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Fistan, 29 Mayıs 2005 19:31 tarihinde demiş ki: ne Çok Ünlü Kişisi ya.kafam girsin hıncala. önemli olcak o.(hadi be?) [signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: sheref, 29 Mayıs 2005 19:35 tarihinde demiş ki: VIP = Sheref [signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 siz gene dua edin gezegenin doğuştan kast sistemi olmayan bi yerinde doğmuşunuz :) hindistanda en alt kasta mensup felan olsanız kazara, bazı şeyleri yemeniz, bazı yerlere girmeniz, hatta belli meslekler dışında işlerde çalışmanız yasak lol. parada farketmiyor orda. en azından para verip vip olabiliosunuz burda :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 VIP = ÇÜK güzel bir yazisi vardi hatta bir köse yazarinin hatirlayamiyorum simdi kimdi. Çok Ünlü Kisi diye, bu Fatih Urek'in falan VIP den gecmesi üzerine yazmisti : ) edik : demisler zaten daha önceden : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 29 Mayıs 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hıncal uluç söylenmişti bi kaç saife önce..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
uzumlukek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 VIP = vasoactive intestinal peptide
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Mayıs 2005 20:30 tarihinde demiş ki: VIP = ÇÜK güzel bir yazisi vardi hatta bir köse yazarinin hatirlayamiyorum simdi kimdi. hatta Bekir Coşkun'un da var benzer yazıları[signature][hline]Beş Hececiler
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 walla umrumd deıl parasını bastıran gırer kardeşim:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Bonecrusher, 29 Mayıs 2005 20:45 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 29 Mayıs 2005 20:30 tarihinde demiş ki: VIP = ÇÜK güzel bir yazisi vardi hatta bir köse yazarinin hatirlayamiyorum simdi kimdi. hatta Bekir Coşkun'un da var benzer yazıları hah evet Bekir Coskundu[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Öne çıkan mesajlar