Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shaman no skill

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyundaykende hep solerdim shaman no skill
yetenek istemiyor horde da olmasına ragmen sinir bozucu
lvl 55 shaman windfurry nin ne oldugunu bilmeyen adam sadece windfurry sayesinde kesebiliyosa lvl 60 ı no skill dir. oh ya içimde kalmıştı walla[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected -

and i'm deeply disturbed
and i'm deeply unhappy

Mesaj tarihi:

En azından paladinden daha çok teknik isteyen bir class shaman ;) Seal blessing aura açıyorsun birde attack veriyorsun gerekirsede heartstone+shield kombosuyla uçuyorsun.

Şekil 1a:

:P

Mesaj tarihi:
Yalnış yapmışın sen HS+Shield çalışmaz :=P
Shield + HS yapcan en azından ona doğru basıcak skill lazım Paladin oynayanlarada ;)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
lol yahu hearthlayan adam ölmüşten beterdir, onu yapacak insan cesedine koşsa daha karlı. lay on hands'i de gavurun tabiriyle haftanın her günü değişirim self-res'e..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Ölmüşten beter olması beni ilgilendirmiyor Sam biz 5 kişi ganglemişken basıp kaçıyor mu kaçıyor :=)
Ben öldürebiliyormuyum o adamı hayır.
Sonrası hikaye o kısmı anlatma bana :)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
e szass verin travel formu alın hearth+shield'i, kabul mü? :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
travel formla , shieldimi deişcez kabul hemen
12 saniye immune shieldla travel form :=)

Ehehe travel form = 3 saniye castingi olan , shapoeshift gibi sizi effectlerden kurtarmayan , stealthi olmayan , dispel edilebilen sadece %40 speed buff veren bir özelliktir. End Gamede kullanımı çok kısıtlıdır ;)
Shield =12 saniye immune to everything :=P
eheheh[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
Ehehe aynnı serverda olsam bone ben deişcemde :=P
Ya walla Sam verceksen ben server bile değiştirip baştan kasarım o derece ;=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
Öle deme Bone
ben o iki talentin üstüne şuanda vericek yer bulamadığım fazladan 1 talentimida veriyorum :=P
3 talent vericem samcim sana + Ghost vercem
Sen bonela değil benle değiş :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
abi shield'i vermiyorum, shield+hearth combosu sadece. yani heart yaparken immune olacaksınız. zaten kullanmadığım için bedavadan travel form alacağım valla bana uygun.. :-p 3 sn cast dediğiniz olay paladinin atında da var alışığım zaten, talentlar kalsın hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
windfurry nin ne oldugunu bilmiyor adam soruyorum arada bi oluyor cok iyi vuruyorum diyor 2800 hp alıyor windfurry + şok neyse duvara anlatsam ne olur gene bakar mal gibi.[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected -

and i'm deeply disturbed
and i'm deeply unhappy

• Yeni Oluştur...