Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shaman no skill

DeeplyDisturbed

Öne çıkan mesajlar

oyundaykende hep solerdim shaman no skill
yetenek istemiyor horde da olmasına ragmen sinir bozucu
lvl 55 shaman windfurry nin ne oldugunu bilmeyen adam sadece windfurry sayesinde kesebiliyosa lvl 60 ı no skill dir. oh ya içimde kalmıştı walla[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected -

and i'm deeply disturbed
and i'm deeply unhappy

Sosyal ağlarda paylaş

lol yahu hearthlayan adam ölmüşten beterdir, onu yapacak insan cesedine koşsa daha karlı. lay on hands'i de gavurun tabiriyle haftanın her günü değişirim self-res'e..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

e szass verin travel formu alın hearth+shield'i, kabul mü? :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

travel formla , shieldimi deişcez kabul hemen
12 saniye immune shieldla travel form :=)

Ehehe travel form = 3 saniye castingi olan , shapoeshift gibi sizi effectlerden kurtarmayan , stealthi olmayan , dispel edilebilen sadece %40 speed buff veren bir özelliktir. End Gamede kullanımı çok kısıtlıdır ;)
Shield =12 saniye immune to everything :=P
eheheh[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Sosyal ağlarda paylaş

abi shield'i vermiyorum, shield+hearth combosu sadece. yani heart yaparken immune olacaksınız. zaten kullanmadığım için bedavadan travel form alacağım valla bana uygun.. :-p 3 sn cast dediğiniz olay paladinin atında da var alışığım zaten, talentlar kalsın hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...