DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 oyundaykende hep solerdim shaman no skill yetenek istemiyor horde da olmasına ragmen sinir bozucu lvl 55 shaman windfurry nin ne oldugunu bilmeyen adam sadece windfurry sayesinde kesebiliyosa lvl 60 ı no skill dir. oh ya içimde kalmıştı walla[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ne o çok çektin galiba shamanlardan =)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 shaman üstüne sadece windfury ile yürüdüğü halde ölüyorsan sende de no skill :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ears +1 :=)))[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 En azından paladinden daha çok teknik isteyen bir class shaman ;) Seal blessing aura açıyorsun birde attack veriyorsun gerekirsede heartstone+shield kombosuyla uçuyorsun. Şekil 1a: :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yalnış yapmışın sen HS+Shield çalışmaz :=P Shield + HS yapcan en azından ona doğru basıcak skill lazım Paladin oynayanlarada ;)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lol yahu hearthlayan adam ölmüşten beterdir, onu yapacak insan cesedine koşsa daha karlı. lay on hands'i de gavurun tabiriyle haftanın her günü değişirim self-res'e..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ölmüşten beter olması beni ilgilendirmiyor Sam biz 5 kişi ganglemişken basıp kaçıyor mu kaçıyor :=) Ben öldürebiliyormuyum o adamı hayır. Sonrası hikaye o kısmı anlatma bana :)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 e szass verin travel formu alın hearth+shield'i, kabul mü? :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 travel formla , shieldimi deişcez kabul hemen 12 saniye immune shieldla travel form :=) Ehehe travel form = 3 saniye castingi olan , shapoeshift gibi sizi effectlerden kurtarmayan , stealthi olmayan , dispel edilebilen sadece %40 speed buff veren bir özelliktir. End Gamede kullanımı çok kısıtlıdır ;) Shield =12 saniye immune to everything :=P eheheh[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ehehe aynnı serverda olsam bone ben deişcemde :=P Ya walla Sam verceksen ben server bile değiştirip baştan kasarım o derece ;=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Öle deme Bone ben o iki talentin üstüne şuanda vericek yer bulamadığım fazladan 1 talentimida veriyorum :=P 3 talent vericem samcim sana + Ghost vercem Sen bonela değil benle değiş :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 abi shield'i vermiyorum, shield+hearth combosu sadece. yani heart yaparken immune olacaksınız. zaten kullanmadığım için bedavadan travel form alacağım valla bana uygun.. :-p 3 sn cast dediğiniz olay paladinin atında da var alışığım zaten, talentlar kalsın hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 windfurry nin ne oldugunu bilmiyor adam soruyorum arada bi oluyor cok iyi vuruyorum diyor 2800 hp alıyor windfurry + şok neyse duvara anlatsam ne olur gene bakar mal gibi.[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar