Dely Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Arkadaşlar ben bunu bir yerde duydum ve merak ettim nedir,kimlerdir,neler yaparlar bir bilginiz varmı?
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 İnanmıyorum nerde buldun veya duydun bunu,çabuk sole??????[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Dely Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hatırlasam sülerimde bilmiyorum[hline]WKII Clan Page - Kolayoyun - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy...
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 İyi o zaman ben de cvp yazamıyorum:lol:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Babs buldum babs: "White Supremacy" şemsiyesi altında Ku Klux Klan, Amerikan Nazi Partisi, "Aryan Ulusu" (Aryan Nation) hareketi ve "Ulusal İttifak" (National Alliance) gibi çeşitli faşist örgütler yer almaktadır. İnternet üzerinden yoğun bir propaganda faaliyeti yürüten bu grupların amacı, ırkçılığı bir dünya görüşü, bir doktrin olarak savunmak ve kitlelere aşılamaktadır.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Dely Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 teşekkürler ... said: Khirsah, 16 June 2003 16:37 tarihinde demiş ki: Babs buldum babs: "White Supremacy" şemsiyesi altında Ku Klux Klan, Amerikan Nazi Partisi, "Aryan Ulusu" (Aryan Nation) hareketi ve "Ulusal İttifak" (National Alliance) gibi çeşitli faşist örgütler yer almaktadır. İnternet üzerinden yoğun bir propaganda faaliyeti yürüten bu grupların amacı, ırkçılığı bir dünya görüşü, bir doktrin olarak savunmak ve kitlelere aşılamaktadır.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom [hline]WKII Clan Page - Kolayoyun - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy...
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 boyle hede orgutlerin internet uzerindeki varliklari, hackerlerin en cok hosuna giden hedeflerdir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bak bunlardan iyi döner olur işte.. :) "zenciler at gibi koşar demek ki at soyundandır" mentalitesinde bilimsel dayanaklarla kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlar..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Dely Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hımm bilgiler için sağoL,şimdi bunlar saf kan Alman mı yoksa Amerikanmı ? yada Amerikadaki Nazicilermi yada herneyse. said: BonePART, 16 June 2003 19:37 tarihinde demiş ki: aryan ulus fikri 2 dunya savası oncesi ve sırasında ortaya cıkan bişi sarı sac uzun boy mavi goz yane klaisk alman avusturya tipli insan modelini ornek alıp bunun ust sınıf insan oldugunu ortaya suruyo hitlerin kumral olması dısında kendi aralarıdna pek celişkileride yok ehuehu[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa [hline]WKII Clan Page - Kolayoyun - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy...
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 amerikan ne ki yahu? melezlikte sınır tanımayan ülkenin vatandaşında ne saflığı aranabilir ki? :) 3-5 salak yok yere bir yerlerini yırtıyor "biz saftoriğiz" diye..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Dely, 16 June 2003 20:25 tarihinde demiş ki: hımm bilgiler için sağoL,şimdi bunlar saf kan Alman mı yoksa Amerikanmı ? yada Amerikadaki Nazicilermi yada herneyse Bunlar safkan almanlar için yani nazi doneminde fasist almanyada ortaya atılmıs bi kavramdır ki sonucunda bildigimiz yahudi soykırımı olmustur.Ama bole bir orgut hala varlıgını korumakta ve propagandasını yapmaya devam etmektedir[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Dely Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 SağoL kardeşim,bu bilgiler bana yeter.hepinize teşekkürler... said: Khirsah, 17 June 2003 09:18 tarihinde demiş ki:[hline]WKII Clan Page - Kolayoyun - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy...
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Silthanas, 17 June 2003 01:27 tarihinde demiş ki: amerika nin milliyetcilige benzer bir olayi war... İngilizlere kar$i bagimsizlik sava$i verirken en olmayacak $ey oluveriyor...Milliyetcilik olgusu altinda birle$iyorlar =)[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- benim kastettiklerim ku klux klan ve benzeri örgütlerdi, amerikan mlliyetçiliğine birşey demedim yoksa, kendini amerikan diye tanımlayanlar bir araya gelerek bir millet oluşturabilirler ama ırk oluşturamazlar, anlamsız o nedenle ku klux klan ve benzerlerinin çabası. hani su katılmamış mavi gözlü sarışın almanları anladık da amerikalıya noluyor. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Öne çıkan mesajlar