Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Işın kılıcı yaparken yandılar!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim atalarım modernmiş..
+12 SS kullanıyolarmış... hemde poi sürerek yaaa...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
Mesaj tarihi:
bende bitane yapıyorumda saber kristal yerine 1.5 watt la çalışan lampa koydum olurmu??[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.
Mesaj tarihi:
ahh ahhh bı ica edemedılerkı lazer kılcını yazık olmuş yınede S.W sedası bole şeylere yol açıo işte...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
İyi ya sırf bizde olmuyomuş böyle abuk olaylar :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
işi bilicen...

Mesala chem eminimki bir şekilde ölmeden bunuda başarır..

Ama duymasın yapar.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 28 Mayıs 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
dark side'a geçiş yapmışlar işte. yaşam destek ünitesiyle yaşarlar artık.

puhahahahahaha[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Mesaj tarihi:
Jedi olmayan yapamıyo tabii, o kadar egitim o kadar fors bosuna mı? Degil. Herkes ısınkılıcı yapabilse kullabilse kim ondan baska bi silah kullanırdı ki? Kimse. Peki bu gencler jedi egitimi almıslar mı? Yoo. O zaman yanmaları normal mi? Evet.

Evet ben de kendi sorularımı cevaplandırarak sacmalamıs oluyorum sabahın dordunde, mazur gorunuz kafasından oksayınız merak etmeyin mamasını verirseniz ısırmaz. Simdi biraz uzaklassın en iyisi...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
bence bu arkadaşların chemi ile lan bagını araştırmak lazım :S[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır.
Mesaj tarihi:
böyle mallıkları hep türktür abi diye kendi üstümüze alırız...ahanda ingilizler safın önde depar atanı...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
ya bu kendini Pigdeot sanıp camdan atlayan cocuk gibi olmus ama bunlar 20 yasında. bide sitede lazer kılıcı demişler. euhueh LightSaber. iyiki "ışıklı sopa" dememişler[signature][hline]________________________
»§-70L64-§«

/ 0 0
=o=/
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 28 Mayıs 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
dark side'a geçiş yapmışlar işte. yaşam destek ünitesiyle yaşarlar artık.
darth vader hesabı. Riiisseee[signature][hline]________________________
»§-70L64-§«

/ 0 0
=o=/
Mesaj tarihi:
said:
CrayTotem, 29 Mayıs 2005 03:25 tarihinde demiş ki:
işi bilicen...

Mesala chem eminimki bir şekilde ölmeden bunuda başarır..

Ama duymasın yapar.

bence yapamaz

gazzzzz :D[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...
Mesaj tarihi:
bizim zamanımızda bi kız ve bi erkek arkadaş koruluğa ışın kılıcı yapmak için değil mağlum işi yapmak için giderlerdi... bu gençlik iyice bozuldu ya.[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall
You say it best when you say nothing at all
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 29 Mayıs 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
bizim zamanımızda bi kız ve bi erkek arkadaş koruluğa ışın kılıcı yapmak için değil mağlum işi yapmak için giderlerdi... bu gençlik iyice bozuldu ya.

ehuheu

kendini pokemon sanıp atananların biyolojik yaşıyla anlaşılan bu gençlerin zeka yaşı tutuyormuş...
Mesaj tarihi:
Bende titanic batıracam fikre ihtiyacım var :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
  • Yeni Oluştur...