Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Süleymaniye Camii'nde çektim bu resmi; arkadaşım yanılmıyorsa o kablo paratoner kablosun ama bakır tel nere radyoaktif madde nere??[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 uzman kişiler tarafından dokunulabilir :) müezzin felanmı oluyo uzman kişi ^^ camide radyoaktif maddenin ne işi var yaw ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 pek anlamadım ben de :-) bence o tabelayı korkutma amaçlı koymuşlardır. yani umarım, biraz fazla yakınımdaydı.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 askeri pusulalarda falanda var boyle bir yazi . gece gorulebilsin diye radyoaktif boyayla yaziyorlar rakamlari . sakin acmayin yaziyor onun da ustunde .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
zamo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Zaten fosfor da radyoaktif bir madde.Ha hergün kiloyla fosforun içinde kalsan bişi olur mu?Sanmıyorum. Pusuladaki de onun biraz güçlendirilmişidir herhalde.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
billur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ellerinde başka uyarı tabelası kalmamıştır.Bunu asıverelim bari demişlerdir :P[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eet camiilerde enteresan yazılar olmuyo diil... "Allahını seven buraya çamaşır asmasın"[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 amerikanın nükleer bombaların nerde saklandığını da örenmiş olduk bölecek eheh mesela hergün 463643 kere dokunduğunuz elektirik açma/kapama düğmeleri vb de fosforludur, gece parlar :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
togi92 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bende bir anlam veremedim cok sacma uzman kisi nin bagısıklık sistemi mi var. (fen hocaımz gibi - civaya sakın dokunmayın - hocam siz avucladınız - bana bişsi olmaz ondan )[signature][hline] nothing is nothing as nothing is nothing / 0 0 =o=/
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 radyoaktif maddelerin işte bu işaretleme kadranlarda kullanılan türevleri yarım metreden falan etkili olamıyor ama dokununca bulaşabiliyor birikiyor. Elinde 2 hafta tut başlar kanser:) Geiger cihazı gördüm ben bi tanıdıkta. Radyoaktif uçak kadranı getirdi 2. dünya savaşından kalan. Tıkır tıkır diye başladı cihaz ötmeye eheh. Eylenceli bişi:P. Birde sürekli parlıyor onlar Bide hariz olarak korkutma olarak konmuş. Zaten insanlar uyarı tabelalarının kişiyi oradaki tehlike hakkında uyarmak yerine korkutmak amaçlı olduğunu sanıyor.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. [Bu mesaj Chemical tarafından 29 Mayıs 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Nükleer başlıklı minare o.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Süper :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 allah çarpar ın başka tanımı...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 cok sacma onu oraya koymalarının amacı ne ben dahıl sanırım hıc kımse anlayamamıs merak eddm valla[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: W3r3wolf, 29 Mayıs 2005 12:50 tarihinde demiş ki: Nükleer başlıklı minare o. lol.[signature][hline]
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 abi imam dokunabilir kendine remove disiase yapıodur[signature][hline]Lale Savaşçısı Cenx
pan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 şaka mı ya bu :D ahah[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Frigg Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ehuheue ama sadece elinizle dokunmayacaksınız,başka uzuvlara açık yani,uzman kişinin elleride okunmuş üflenmiş ona hiç bişi olmaz...
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Şadırvandan Rad-Away akıyor orada, abdest alırsanız dokunabilirsiniz.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Öne çıkan mesajlar