Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkla konuşma

Wrapper

Öne çıkan mesajlar

said:
Alexi_Septimus, 28 Mayıs 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
Amerikalı d00dların bir lafı vardır.
Ilk buluşmada öpmediysen centilmensin.
Ikinci buluşmada öpmediysen gaysin.

:lol: :löül: :lol:[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock:
Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_-Sturm-_, 28 Mayıs 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
Öpme olayı öyle buluşma sayısıyla, yok ne bileyim öyle vakitle programla olacak iş değil.. O kendiliğinden olan bir şey, aranızda oluşan bir çekim sonucu gibi bir şey...

çekim yoksa neden çıkıyorsun?[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz
--->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz
Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut
Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evny, 28 Mayıs 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
ya kız arkla konusurken konu bulamıyorum oturuyoruz bi yere ne konus ne konus en sonunde bulamıyıncada susuyorum oda sohbetine doyum olmuo filan dio ne yapayım help :(

paylaşcağınız bişi yok mu yoksa utançtan mı?valla ben her durumda konuşurum :D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 28 Mayıs 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
said:
_-Sturm-_, 28 Mayıs 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
Öpme olayı öyle buluşma sayısıyla, yok ne bileyim öyle vakitle programla olacak iş değil.. O kendiliğinden olan bir şey, aranızda oluşan bir çekim sonucu gibi bir şey...

çekim yoksa neden çıkıyorsun?

yani ne biliyim çıkıyosan zaten çekim vardır aklına öpmek gelmişse öpersin bi çekim daha yakalamak zorunda değilsindir yani tabii ortam uygunsa naber sınavdan 50 aldım şapur naber yarın sinemaya gidelim mi şupur olmaz tabi[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut
Sosyal ağlarda paylaş

utanç diilse paylaşcağınız bişi yok demektir malesef.havadan sudan konuş sen o da devamını getirsin.ayrıca kendi konuşmadan sana muhabbetine doyum olmuyo demesi de saçma geldi.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 28 Mayıs 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
peki açılıncaya kadarki bölümde ne yapmalı :-)

boşver zamanında hepimizin başına gelmiştir hoşuna gitmeli bu yani benim hoşuma gitmişti sapık mıyım neyim onun yanındayken bu konuyu düşünme mutlaka geçer[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

sürekli de seni seviyorum demesin inandırıcı olmaz bi süre sonra[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 28 Mayıs 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten o mevzu işin geyiği ciddi yapmadım muhabbetini[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

aslında muhabbet varsa ilk başladığınızda kurulru zaten, onun açılmayı bekleme gibi bir olayı yoktur

daha doğrusu böyle düşünüyordum ama konu olmayınca konuşamadığım bir kızla son 3 haftadır muhteşem muhabbet etmeye falan başlayınca bundan da caydım diyebilirim

kıza baglı biraz da, sonuçta benim olayımda iş artık anı falan anlatmaktan cok ana göre espri moduna geçti, birbirimizin hikayelerini falan da dinlioruz ama o ağır kaçmaya başlıyor bir yerde sonra, zamanla olabiliyormuş demek ki

bu arada oguzcum, imzan süpermiş hani:P[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_-Sturm-_, 28 Mayıs 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
Seni seviyorum demek kadar güzel bir şey yok, ya da bunu duymak kadar.. Eğer sen bunu içtenlikle söylüyorsan, istersen günde 10 defa söyle anlamını ve duygusunu kaybetmez, yeter ki sen içten söyle...

yok kardeş oturuyosun bi yerde 1 saatlik muhabbetiniz sadece 2 dakkalık aralarla seni seviyorum demekle geççekse bi süre sonra farklı bi dilde anlatman gerekir duygularını çünküü o sözler anlamını yitirebilir[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

seviyorsam neden çekineyim ki zaten ama muhabbet olmalı yani .......................................[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 29 Mayıs 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 29 Mayıs 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlamasın yine de bazı şeyleri nolur nolmaz[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

ya eğer paylaşacak bişeyiniz yoksa zaten fazla gitmez o ilişki ehhe, ama yiğişe ağırlık da verebilirsin. konuşmadan çok.. :P ben öle tercih ediorum genelde ehhe[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

cık cık cık yıkıcı ve aşkın büyüsünü kaçırıcı düşüncelere yol açabilecek nitelikte sözlerden kaçının bu durumdaki insanlarla konuşurken[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 29 Mayıs 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kişinin kaç yaşında olduğuna bkaar biraz da ama, sonuçta teenage muhabbetinde aşkın büyüüs die bir şey yoktur, olduğunu sananlar yanılıyordur, ama bu şekilde şiddetli bir biçimde suratlarına vurmak da ii degil tabi...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Sosyal ağlarda paylaş

cık cıkk cık önyargılı olmayınız. aşkın yaşı yoktur lafı baya baya her yaş için geçerlidir yani en azından ergenlik ve sonrası her yaş için bence 14 yaşında bile aşık olunabilir (vardı bi arkadaş biliyorum yani bayaa eskiyim güzin ablalık konusunda)[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 29 Mayıs 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende böyle sıkıntı çekmiştim zamanında açtım ansiklopediyi her harften birer kelimeyi okudum ki aynı harften bahsedince ulan bu puşt açmış ansiklopediyi bizi yiyo demesin diye farklı kelimelerden ilginç şeyleri öğrendim gittim bahsettim sonra ilginç dimi ha ha ha dedim sonra, okadar...[signature][hline]Minus'tu...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne aşkın büyüsü falan saçma sapan konuşmayın akşam akşam.. Bu kadar aşk filmi izlemeyin bu yaşlarda yazık edeceksiniz kendinize sonra..

Bu arada topiği açan arkadaş.. Eğer kızla birşeyler paylaşmaktan çok tatmin için berabersen ve konuşacak konu bulamıyorsan sana en güzel tavsiyem biraz yalan söylemendir.. Kızın ilgilendiği konularla ilgilenirmiş gibi konuşarak onun da konuşmasını sağlayabilirsin.. Ya da bazı olaylara hayal gücünü ekleyip daha renkli hale getirebilirsin..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...