Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya kız arkla konusurken konu bulamıyorum oturuyoruz bi yere ne konus ne konus en sonunde bulamıyıncada susuyorum oda sohbetine doyum olmuo filan dio ne yapayım help :([signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 of en büyük sorunda buydu benimde zamanında. şebeklik yapmayı dene. onun ilgisini çekecek konularda espri falan yap.eski bi olayı anlatmaya çalış.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ve asla konuşurken çekinme çekindiğin için konuşacak konu bulamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 :).Çekinmiyorum ama bilmiorum fikir gelmio aklıma espiri pek sevmez ama ağır bişeyler takılmam gerek ne bilim yani..[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 abi aynısını bana yapıodu gel dolasalım hyr gel surda konusalm hyr nie uatanıom direk bas tekmeyi kcına ayrıl acıma en iyisi[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yok yaw sefiom ama ne bilim bi çözüm bulmam lasım.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 aslında zorlamaman gerek ikinizdede aynı durum var şu anda oda biliyor neden konuşamadığınızı yavaş yavaş neler olacak neler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 peki nelerden bahsediyim tavsiyeleriniz neler ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 böyle ısmarlama muhabbette olmaz. sen rahat ol takma kafanı önemli olan tek şey bu rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 o niye konu bulmuyor ?, konuşmuyor, bu karşılıklı bişey değil midir, yoksa erkek kızın maymunu olmadan yürümezmi bu işler? bide bilgisayarla alakası olmayan kızla arkadaş olunmaz, asosyal erkek kuralları madde 13[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 28 Mayıs 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 İllaki konuşman mı gerekiyor ki?? Gerekiyorsa sadece sevdiğini söyle... Anlar... Belki... (:[signature][hline]Rehberimiz Atatürk yardımı ile yürüyorduk bu karanlık ormanda... Hilal ile yıldızı sarınmıştık sırtımıza... Rüzgar ve düşmanlara geçit vermemek için... Kararlı idi rehberimiz çıkartacaktı bizi bu karanlık ormandan... İnancımızı elimize aldık... Düşmana doğru savurduk... İnanç ile çeliğin çarpışması... Rehberimiz çıkan kıvılcımları topladı... Büyük bir alev toplu oluşturdu... Hazır olduğu zaman tüm gücü ile fılattı, özgürlüğün alevini... Çelik eridi yok oldu... Geriye aydınlık bir gelecek ve bizler kaldık... Türkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hıı tmm denicem tşkler..[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: forgiver, 28 Mayıs 2005 18:26 tarihinde demiş ki: bide bilgisayarla alakası olmayan kızla arkadaş olunmaz, asosyal erkek kuralları madde 13 lol çok iyiymiş nerede bu maddeler ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu ilişkiden cacık olur.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: BonePART, 28 Mayıs 2005 18:15 tarihinde demiş ki: konuscak malzeme yoksa konusmayın opusun romantik bir an bekliyorum :D[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 müzik,film asla bitmez muhabbety :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Amerikalı d00dların bir lafı vardır. Ilk buluşmada öpmediysen centilmensin. Ikinci buluşmada öpmediysen gaysin.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 eha :D güsel[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ilgilendiği bişeyler yok mu hiç ? Müzik , kitap vs. ? Zaten konu açılıyor kendiliğinden sonra...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ders çıkartmalıyız hepimiz o laftan.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 centilmen deilmişim demek ki :P bazende gay oluyom ben hayatımda. ehue[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Aynı zamanda George Costanza lezbiyenlere baktığı zaman "Here, that's why I'm gay." lafını duyar gibi olurdu.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yaa ayni sorunu bende yasiom konuscak bisi bulamiom yaa[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 evet ben de ister istemez gergin oluyorum. bi süre sonra rahatlayınca kendiliğinden geliyo muhabbet zaten...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 üçüncü buluşmada da öpmezsen yahut birincide öpüp ikincide öpmezsen üçüncüde öpersen ya da buluşmadan öpersen farzet okul ortamı çıkma teklif ettin kabul ettiği gibi öptün..?[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar