Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nescafe 3'ü bi arada

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seviyomsunuz? Bence az kahve koyuyolar içine daha çok şeker ve krema atıyolar. Hem sürümden kazanıyorlar hemde insan alışıyo kolay yapım fln diye alıyo. Şayet ben sürekli bunu alıyourm 200bin zaten alıyourm atıyorum kupama sıcaksı tamamdır. şekerde gerekmiyo. krema da içinde çok pratik..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Mesaj tarihi:
kamil koç'un otobüslerinde içiyorum 2-3aya bi beğendim yani :P

esprosso çaydanlığı(lol neysi dicem lan?) aldım kullanamıyom bilen varmı? hazır kahve topici.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
oha ben açmışım=) sevindirik oldum=)

ha sevmem kendisini o ayrı, kantinde falan da mümkün olduğunca yerine krema kullandırtırım, süt favorim tabi=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
cafe crown daha güzel üçü biradan[signature][hline]shinsetsu desu..

WoW - Apache - Burning Legion

[Bu mesaj Apache tarafından 29 Mayıs 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bir sürü çeşit çıktı farkındaysanız nescafe 3 ü 1 aradadan sonra. Cafe crown en güçlüleri . Jaccobs un bile çıktı hem sade var hem 2+1 var hem 3+1 var.. çok patlama yaptı resmen[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Mesaj tarihi:
nescafeninki cok güzel, cafe crownu begenmiyorum, diger bir kaç markada var hepsinden almıştım denemek için ama nescafe içlerindne gerçekten en iyisini yapıyor. bir nevi tiryakilik bilre yaptı, her gün 2-3 adet içmezsem yerimde duramıyorum resmen. hatta şuanda da höpürdetiyorum :)

yapımı kolay, tadı güzel. daha ne isterim.
hastasıyım![signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Mesaj tarihi:
Sıcak içebildiğim tek içecek desem yeridir..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
ben en cok 3u1aradayı sevıorm okul kantınnde satıolarda dıerlerını beynmıorm pek[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
  • Yeni Oluştur...