Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni baslayanlar

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

stonetalon-ashenvale ikilisi hillsbrad in yerini çok güzel dolduruyor tartışması bile yapılmaz bunun.
western plague lands konusundada aynı şeyi söyleyeceğim. aynı seviye başka zonelar...Azshara,Ungoro crater,blasted lands de questler seni beklerken western a level 50 de tek başına girmenin sonucu olsa gerek o kadar sürede quest yapamamışsın.
neyse konuyu çok dağıtmaya gerek yok.
herkez istediği yerde karakter açar, çok sorun yaşamadan da 60'a gelir bence. insanlara çok zor olur gidin başka yerlerde açın diyip göz korkutmak yersiz.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de BL de sunken dısında hic bi instance a giremediniz .. 55-58 level arasını kasın bak nolcak :)
3 saatte mi yapıosun bi questi 5 saattemi ..
horde için konusuorum tabi heryer alliance dolu oldugu için .. pek rahat olmuyor hic bişey olmasa .. soul shard farm lıyan bi warlock gelio ..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben honor sistemi geldikden sonra kasamıyorum diyenleri bir türlü anlamıyorum offical forumlardada burdada :)
Oynadığım server gayet high level bir sürü adamın bulunduğu Warsong.

Karakteri BLdeki alliance bırakıp açtığım için göreceli olarak geç açtım. Ama quest yapamıyorum böhüüü haline asla gelmedim.

En kötü ihtimalle bir kere başıma geldi generalden Ally var kesmek isteyen buyursun demem gerekti :=P , Saolsunlar serverın genelinde Aslan gibim atlıyo insanlar.

Ayrıca 2 adet 52+ karakter level 60 bir karakteri çok rahatlıkla alabiliyor o nedenlede , solo avlanan adamlardan kurtulmak için 2 kişi olmanızda yetiyor :) hatta siz onları avlıyosunuz :=P

Birde gireceğiniz serverın bana göre Higha ulaşmış olması sizin için avantajlı
1) Ekonomisi oturmuş oluyor.
2) Ally/Horde ratio hemen hemen değişmicek hale gelmiş oluyor.

Özellikle bu ikincisi çok önemli :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

[Bu mesaj Szasstam tarafından 27 Mayıs 2005 05:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yav slyvanas serverında ne biçim lag var yav kafayı yiyecem. Sabahtan beri 2 saatte 5 kere oyunda düştüm bendemi bi sorun var...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again

[Bu mesaj Vicious tarafından 27 Mayıs 2005 09:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Heralde realm in dolu olmasından dolayı, bazı yerlerde high lvl horde lar tarafından tacize uğruyoruz.. Hele o rogue lar hasta etti hepimizi. :)

Lvl 36 ile Southshore daki questleri yaparken gerçekten zorlanıyoruz. Npc lerden değilde, heryerde horde oldugundan. Sanırım BL'de kaçınılmaz gerçek bu, allah bilir daha nereler vardır da, horde lardan gına gelecek bizlere.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

madem başlamaya karar verdiniz stromage e gelin derim az turkuz henuz ve serverda cok lag falanda yok kapasite suan midium gosteriyor her konudada yardımcı olmaya çalışırız.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ragnaros Realm tavsiye ederim 6 saattir oynuyorum ve hiçbir sorun yok. Nickim Hersterum/ Nightelf Hunter...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 27 Mayıs 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
PvP seçecekler için Low server tavsiye etmem açıkçası. Item ve adam eksikliği, oyunun en iyi kısmının kaçmasına neden oluyor.
gangren iyi de bunlar yeni açılan serverlar, dünyada hala wowun satıldıgını dusunursen yeni gelenlerin de biraz bilgisi varsa eski serverlarda oynamıyacaını düşünürsen, bunlar da high olacak ve o zmn de şimdi başlayanlar rahat edicek çünkü çoktan 60 lamış olacaklar.. =)[signature][hline][Bandits] Kaghan, Undead Priest
(a.k.a. mysterio or nistnesus)
Sosyal ağlarda paylaş

Baba herkesi ragnaros'a bekliyorum
char ismimi verdim isterseniz girince Bl deki gibi turkish kanalına girin ben orada olucam
Bilmeyen arkadaşlar için /join turkish yazarsanız turkish kanalına girersiniz daha sonra kanala msj atmak için /5 (veya 6 herneyse) boşluk msj yazarsanız görebileceğiz benim serverımda olan arkadaşları bekliyorum (muhabbetsiz kasılmıyor oyun :P)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying

[Bu mesaj Vicious tarafından 27 Mayıs 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...