Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya çalıştıramadım bi türlü bi yardım edip anlatabilir misiniz?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya konu dışına açtım ama göremiyorum başlığı[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 up[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 turkcell hattın varsa internet 6260 yazıp 2222 ye gonderıp gelen internet ayarlarını kaydediyosun. ama gprs değil internet. tabi programı kurduysan gerisi cok kolay. kullanmak istedigin servisi/leri seciyosun kullanıcı adı ve parola girdikten sonra login oluyosun. çok basit[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya duru mşu aslında 6260 ı oaln biri yarıd metse çok iyi olacak gprsten girip programı indiriyorum sonra notlara kaydediyo ve çalıştıramıyorum. ya yanlış versiyon uyüklüyorum (ki 6600 yükeldim çünkü 6260 bulamıyorum) yada telde bi sorun var[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ha sen düzgün versiyon kaydedemedin. çünkü yoksa notlara kaydetmez ve sen onu açık görmessin. www.agilemessenger.com u dene waptan .yada pcden yolluybiliyosan bi şekil onu dene.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dur bakalım indiriyoru mşimdi[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Aket-Atum, 03 Şubat 2005 20:29 tarihinde demiş ki: ya çalıştıramadım bi türlü bi yardım edip anlatabilir misiniz? wap yada gprs ayarlarını yapman gerekir öle calısır ancak[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 onlar yapılı zaten gprs e girebiliyorum ama yine yükledimö yine olmadı yabide bilen bir igprs in ücretlendrime sistemini yazar mı bana?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya allaşkına yardım edin mağdur kaldım :) :([signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 6230da çaışıyormu bu meret?[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yazılım değil mi bu? konu değişir o zaman
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya modalr taşıyabilirse o zaman pek bi iyi olur ya[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 cep telefonu konu dışında tartışılır genelde..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Cthulhu_, 05 Şubat 2005 13:58 tarihinde demiş ki: cep telefonu konu dışında tartışılır genelde.. mobıl cıhazlar bolumu neden var o zaman?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Öne çıkan mesajlar