Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

priestler aglarken ..

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

cashar sana katılmıyorum.mage de hiç mi büyü yok.frost nova,poly bi sürü büyü var.sen sprintle gel kıçıma yapış istersen nova atar kaçar,poly atarsam yine bişey yapamazsın.hele fire mage ise %100 critical fire attack spelli yani combustion ı atarsam.ardından seni poly yapıp pyroblast atarsam senin hp 3k olsun 3.5k olsun attığım spell 1.5k vuruyo zaten.ardından cone of cold ,blastwave vs aoe leri ve de non-delay time olduğu için yanıma gelmeden daha fireblast saydımmı sen ne yapcanı şaşırırsın zaten yatarsın.Hadi yatmadın diyelim seni noob olarak görmüyorum ama pvp de bazı nooblarla karşılaştım pyro attım adam ne yapcanı şaşırdı.'kaçsam mı?dalsam mı?zaten ölcem daliyim hp mi gitsin?kasmiyim yatcam zaten.'tipi düşünenlerle karşılaştım adamın zihnini okumuyorum ama böyle düşündüğü belli afk deil bişi deil bi ileri bi geri yapıyo dönüyo falan,yani demek istediğim adam noob olsun olmasın mage i %80 alamaz.tabiki 2 player da noob vaya goodlike olması lazım.bu yazıya tepki çıkmasını istemem kabul ediyorum tamam bazen mage e pardon bokunu yedirebilir melee attack ama benim düşüncem,en azaından şu ana kadar benim karşıma gelen melee attack playerların %85-90 beni alamadı.bu bir tesadüf değil bence noobluktan kaynaklanan birşeyde değil mage yaklaşık olarak rogue a kıyas 2 , 2.5 kat daha fazla dmg vuruyo.stun olayını bilmiyorum.stun edip magei kıpırdatmama gibi bir durum söz konusu olursa başkasını bilemem ama ben arkamı hep kollarım.özellikle horde territory veya horde favored cont. terrilerde kısaca ben stun kolay kolay yemem.

Bu yazıda seni örnek gösterdiğim için çok içten bir biçimde özür dilerim.Sadece bir misal olsun diye örnek verdim.Tekrar tekrar çok özür diliyorum.[signature][hline]Lorrotar

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 25 Mayıs 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca trinket olayına yüklenmeyin fear attınız dispel ledi bu işin son olmaz kaçmak zorunda deilsin.mind control yap etrafındaki mobları toplat öldür(mob varsa)yoksa da yinede delay time spelleri ile kesmek rahatlıkla mümkün bu warlock içinde geçerli attınmı immolate i örn:105dmg per 3 sec for 30 sec diyosa sen adama atsan bu tip spelleri yine adamı 1dakkada bayar yığarsın yere shadow priestsin diye fear kesmenin yolu deil.fear sadece bana kalırsa adı üstünde fear
5-6 adam gelir partide olan sıkıştırır seni seni kesmeye çalışır o zaman atar kaçarsın yinede en azında dispellese bile 2-3 sn kazancın olur kaçmada adam onca spell varken allahın trinketini macrolara koycak deil ya bana kalırsa.hem aynı zamanda heal atabilmesi sayesinde yolüstü kaçarken avantajlı ise mesafe bakımından ve moonfire gibi per sec tipi dmg alıyorsa yol üstü heal atabilir aynı zamanda healer olarak parti konuşunda avantajlılarda dier kişilere oranla healer ve birtakım buff ları nedeniyle daha rahat kabul görüyorlar.(özellikle instance larda)[signature][hline]Lorrotar
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bana rogue mage i keser demeyin ya lütfen 4 test de mage oynadım nedir ne değildir biliyorum.
EU da rogue ile oynuyorum.
Mage kesiyorum ama adam salaksa ben napıyım ambush yiyince panik yapıyosa üstüne blind+ambush yiyosa kesersin.
Yoksa yalan yani mage i kesiyomuş rogue falan tabi siz adamın hp si %20 lerdeyken rogue un ambush vurmasından bahsediyorsanız ayrı[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

neyse uzamasın bu konu ben kesiyorum kendi konuşmamı.nasıl rogue druid i bear form da heal atamıyoken yakaladımı maymun ediyo veya paladin i falan yani healerları nasıl maymun ediyo atamadıında bu da o hesap ben hepsini kendi adıma sölüyorum ben stun veya arkdan ambush falan kolay yemem(kesin konuşmiyim dalgın olurum olabilir ama az)pvp deyken arkandan meşgulken fırladımı kimi bulursa keser rogue.ama ben kendi adıma seviyem bi rogue getirsinler(lvl 40 ım)ben onu maymun ederim bu kadar herkese yorumlar için teşekkürler *ben susar ve artık konuşmaz*[signature][hline]Lorrotar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 25 Mayıs 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
yok artık lebron james

mage rogue'a göre 2-2.5 kat damage vuruyomuş. mage ile rogue'lar kapışıyo dps karakteri olarak. ilk 2 kesinlikle bu 2si. üçüncü olarak biz hunterlar gelmeye çalışıyoruz da eziğiz

Her UBRS runda Damage meter açıyorum ilk yumurtaları geçip 2 dragonu kesmeye başlayana kadar mage ler hep ilk x ( kaç mage varsa) oluyor AoE den dolayı. Ama son boss a gidene kadar zamanda rogue ( en azından ben ) o farkı kapatıp ortalama 100k dmg fark atmış oluyorum.
Mage sadece AoE ile dps yapabiliyor.
Benim sn de 1k dmg vurma kapasitem var ( 600 Sinister crit takiben düz 400 crit) mage in mana derdi var vs vs vs[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 25 Mayıs 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
said:
LvL_Sabo, 25 Mayıs 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
yok artık lebron james

mage rogue'a göre 2-2.5 kat damage vuruyomuş. mage ile rogue'lar kapışıyo dps karakteri olarak. ilk 2 kesinlikle bu 2si. üçüncü olarak biz hunterlar gelmeye çalışıyoruz da eziğiz

Her UBRS runda Damage meter açıyorum ilk yumurtaları geçip 2 dragonu kesmeye başlayana kadar mage ler hep ilk x ( kaç mage varsa) oluyor AoE den dolayı. Ama son boss a gidene kadar zamanda rogue ( en azından ben ) o farkı kapatıp ortalama 100k dmg fark atmış oluyorum.
Mage sadece AoE ile dps yapabiliyor.
Benim sn de 1k dmg vurma kapasitem var ( 600 Sinister crit takiben düz 400 crit) mage in mana derdi var vs vs vs

Sadece AOE mi ? yapma şimdi ya ben lvl 57-58 iken fireball ile 1000 1100 damage vurduğumu bliorum ya.. ki bunun daha Ignite ile yanmasi var daha %40
Ben her dangeon girdiğimde damage metr olan biris istatistikleri yollandiğinda genel rog ve mageler üst sırada oluyor..

[Bu mesaj Dorphs tarafından 25 Mayıs 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

istersem 7 sn de 2.5k vururum ben combustion at,fireball,ardından non-delay fireblast,cone of cold,blastwave
eğer fire mage isen ve bunlar macrolarda ise 6-7 sn de takır takır vurursun 2.5k[signature][hline]Lorrotar

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 25 Mayıs 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bugüne kadar mageleri önde sanıyodum ama bugün iki guildın sayfalarında ragnoros raidlerinin dpslerini gördükten sonra fikrim değişti. buyrun sizde bakın.
nihilum
ilk 8 rogue 9 warior 10 rogue
Nightmares Asylum
Rogues: 90,000 dmg
Arms Wars: 70,000 dmg
Hunters: 50,000 dmg
Mages: 40,000 dmg
Warlocks: 25,000 dmg

gerçi farklı durumlarda bunların nasıl değişeceğine de bakmak lazım, ama en azından benim için rogueların end game de çok da gerekli olmadıklarıa dair kanaatim değişti.[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri
Sosyal ağlarda paylaş

lol. la havle...

arkadaslar, ama kac oldu bak soyleniyo o kadar, madem daha uzaga iseme yarisi yapacaksiniz gidin baska yerde yapin su pisligi. aglama duvari yapmisiz biz konuyu siz gelmis duvara isiyosunuz ama ayip diil mi simdi...

sizin de bildiginiz gibi lvl40'la lvl60 ayni diil. ondan sonracima, oyunun biraz daha mekaniklerine inecek olursak temel siniflar ve yan siniflar diye iki kategori var. bunlarla oorenmeye baslamak lazim oyunu... mage, warrior ve priest ana siniflardir. bunlarin disindaki siniflarsa yan sinif olarak nitelendirilir. simdi oturup da cok bilmislik yapmak istemiyorum ama sen shadow priest'se heallamayacak gibi bi cumle kurarsan, bunlari bilmedigini dusunurum.

arkadasim, ben diyorum ki, priest'ler ya discipline ya shadow gidebiliyo zaten. holy diye bi sey yok ortada. sorun da burda. ben holy olmak istiyorum, cunku oyunun sonunda duzgun bi grubunuz varsa, priest en iyi heal atarak etkili oluyo, dmg vererek degil. yani neymis, priest'in gorevi heal'lamakmis. her ne kadar "shadow priest" bile olsa, yine de priest once heal'lar, sonra dmg verir. yok oyle yapmiyosa zaten onu bi daha gruba alan salaktir...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 26 Mayıs 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
ben mi yanlis dusunuyorum bilmiorm onu da soriim arada, shadowform u pvp de ne kadar etkili buluosunuz ?

bence isini bilen herhangi bir class a karsi olacak is degil .. gorusler ?

Shadowform magelere karşı kullanılmaz mesala :)
Önemli olan ne zaman ne zaman formu kapatıp açtığın.Manayı dikkatli kullanmayı öğrendikten sonra sorun olmaz.
Shadow priestların heal büyüleri yeterlidir disiplin gidenle shadow giden arasındaki tek fark shadow priest daha fazla rest yapmak zorunda kalır o kadar.Lvl 55 e kadar holy denemiş biri olarak holye düzenleme gerektiğini düşünüyorum. Shadow oynamamın nedenide pve si zaten çok sıkıcı olan priestın , heal büyüleri ile mob kesilmeyeceği için :) Shadow priest olmama rağman ben disiplin giden çoğu priesttan iyi olduğumu idda ediyorum önemli olan priestın dps isteğinin olmaması ben instancelardan 0 damage ile çıkıyorum :) Var olan büyüler ile hiç talent kullanmadan party ayakta tutulur bunu söylemem yeterli. Bırakında priestlarda oyunun tadını çıkarsın shadow olarak inanın 60 olana kadar çok zorluk çekiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

YA OF YETER NEDEN BİLMEDEN KONUŞUYORSUNUZ

mage'ler ve rogue'lar ve hunter'lar 3 adet dps classleridir. mage'ler ve rogue'lar pvp'deki en iyi dps'ye sahiptirler.

hunterlar ve rogue'lar pve'deki en iyi dps'ye sahiptirler ve heal ihtiyacı duymazlar rogue'lar gibi.

mage'ler uzun süren bir combatın sonunda damage verememeye başlarlar manaları bittiği için, bundan doğal birşey de yoktur. o yüzden ragnaros'muş, onyxia'ymış şuymuş buymuş bunlara karşı mage'lerin ilk sıralarda olmasını beklemeyiniz. pvp'de ama affetmez mage'ler 1 dakika içinde belki de en fazla damage'ı onlar vurur.

budur. konu kapanmıştır :D[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 26 Mayıs 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
mage'ler uzun süren bir combatın sonunda damage verememeye başlarlar manaları bittiği için, bundan doğal birşey de yoktur. o yüzden ragnaros'muş, onyxia'ymış şuymuş buymuş bunlara karşı mage'lerin ilk sıralarda olmasını beklemeyiniz. pvp'de ama affetmez mage'ler 1 dakika içinde belki de en fazla damage'ı onlar vurur.

Duel da, daha dogrusu karsi karisya full health ve mana ile basladigimizda, 2, hatta 3 level üstüm mage bile beni alamaz bir shadow priest olarak. Aslinda beni degil, herhangi bir shadow priesti. Kesinlikle iddiaali falan konusmak degil bu arada yaptigim, sadece bir gözlem. Bu levela, 55 e kadar bir tane ardisik levelli mage öldüremedi beni, bu da adamlarin kabiliyetsizliginden degil, shadow spec. den ve mana burn büyüsünden[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Mayıs 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

budur. konu kapanmıştır :D

oldukca yerınde ve guzel bir yazı.. direkt dogru olan bu. uzatmaya gerek yok.

he sunu soylemedende gecemeyecegim, lvl40 bi mage ark lvl 40 priest alıomus.. ya allah askına samımı olun. bende mage oynuorum.. atıp tutmaya gerek yok.
he alırsın ama su kosullarda;

* sen shadow potion kullanırsın priest fire potion kullanmaya tenezzul etmemıstır
* priest manasızdır :)
* priestı kullanan asıl karakteri degil kucuk kardesi oynuordur..

ki artık olarak bahsedılgıdı ve 1000lerce kez vurgulandı gibi late-game(lvl50-60) ile mid-game farklı(30-40+)[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 26 Mayıs 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
said:

Duel da, daha dogrusu karsi karisya full health ve mana ile basladigimizda, 2, hatta 3 level üstüm mage bile beni alamaz bir shadow priest olarak. Aslinda beni degil, herhangi bir shadow priesti. Kesinlikle iddiaali falan konusmak degil bu arada yaptigim, sadece bir gözlem. Bu levela, 55 e kadar bir tane ardisik levelli mage öldüremedi beni, bu da adamlarin kabiliyetsizliginden degil, shadow spec. den ve mana burn büyüsünden

evet aynen olay budur, bunu bir priest ve ben bir mage - hatta ve hatta aklı basında olan atıp tumayan godlike oynamayan cogu kısı soyluor..

ha priest oldurmek icin bir taktik cıkmıstı ki (illa frost olmanız gerekıor) biraz godlike ve msaniyelik zamanlama gerektiriyor...[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten ne zaman form değiştirip heal basacağını bilen ne zaman shasdow forma geçeceğini bilen bi priesti mage zor keser. Hadi es kaza kesti desen priestin attığı DoT lardan bi köşede ölüyosun. Ama gerçektende %30-40 Mage %60-70 priest şanslı gözüküyor oyunu aynı seviyede bilen karakterini aynı seviyede kullanan iki insanı karşılaştırdığınızda.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 25 Mayıs 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
cashar sana katılmıyorum.mage de hiç mi büyü yok.frost nova,poly bi sürü büyü var.sen sprintle gel kıçıma yapış istersen nova atar kaçar,poly atarsam yine bişey yapamazsın.hele fire mage ise %100 critical fire attack spelli yani combustion ı atarsam.ardından seni poly yapıp pyroblast....

Asıl derdim illada bu konu değil ama dediğim gibi bunlar senaryolar ve bu olay mage forumunda uzun uzun var. Orda yazan bir laf var.
"Eğer bi rogue'a PoM polly yapmana gerek kalmadan girişebildiysen sen onu zaten polly yapmadanda yersin..."
Bilmem anlatabildimmi... :)
Spriest olayıın hiç sevmedim sevemiyecem. Oldum olası DOT classlarını sevmemişimdir...BG de o arkadaşın attığı dotu eğer sağlam grubum varsa birisi 3-6 sn içinde cure edecek... :)
DD rulz derim o kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

mage'ler ve rogue'lar ve hunter'lar 3 adet dps classleridir. mage'ler ve rogue'lar pvp'deki en iyi dps'ye sahiptirler.

hunterlar ve rogue'lar pve'deki en iyi dps'ye sahiptirler ve heal ihtiyacı duymazlar rogue'lar gibi.

Mageler en fazla damage'i vurmak için AP ile takılıo artık. Bir classın tek bir talente bağlanması ne acı...Ve bir classın sadece her 3dk da bir bi buffını kullanarak birşeyler yapması...salakça
Tabe stealth nerflerde cabası. Instant spelleri cortlaması konusuna dikkat çekerim :)) combatstatstan bi fireballun bide fireblastın resist oranlarına bi bakın... :)
PvE de zorlanmaması için itemların gözden geçirilmesi gerekiyor zaten...
Yakında mage'e invis gelecek zaten ama herhalde sadece otururken filan çalışacak...
Downtimeı düzeltmek içinde belki magelerin out of combat regeni için kendi self buffları ya da özel içecekleri olabilir bilemiyecem...Ya da arc. med. ve mage armor stacklenmesini düzeltebilirler...
En aciz kalınan Spriestlere karşıda Dampen Magic "up to " olmazsa o kabusta ortadan kalkar...

[Bu mesaj cashar tarafından 26 Mayıs 2005 09:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

yukarıdaki örneklerde pvpden bahsedilmemiş zaten, sadece pve raid. ben önceden ne olursa olsun mage önde gider, roguelar da pek işe yaramaz diye düşünüyordum fikrim değişti dedim. ahkam kesmedim.[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri
Sosyal ağlarda paylaş

magede mana biter demeyin işte.abimi magmadar keserken izledim kaç kere,mana bitmiyo.frost arcane talent olana özellikle 2 defa ragnaros kessen bitmez mana.abimin 6k manası bitti magmadarda.önce ruby kullandı.çok doldurmadıından yine bitti.arcane frost olduğu için talentlar,manayı %1500 jenerasyon eden bi spell var arcane de onu kullandı.e daha ne olsun bu yaklaşık olarak 15k mana kullanıyosun.yetmezmi ragnaros u 2 defa kesmeye yeter bence 1.ikincisi pvp diyelim koca 100 kişi raid bile gitsen orda karşına 500 adam gelse zaten kesersen 15 adam kesersin orda.(ölmedin diye düşün)
15-20 adamada 6k bile yeter kesmeye en çok mana harcayan cast fireball mage de normal spellerden.fireball bile atsan 300 mana desek yine 20 tane atarsın.ayrıca 20 fire ball atsan toplam ortalama 500 vuruyo düşünsek 10k vurursun.frostsan
frost 200 mana istiyo desek(fire a oranla epey düşük onu biliyorum)30 tane atarsın onuda ortalama 500 alsak 15k vurursun bu da 4-5 adam kesmeye yeterli.poti veya evocation spellini kullanırsak ne olur bilemem artık katliam olur heralde...:)[signature][hline]Lorrotar

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 26 Mayıs 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...