ibish Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 1)Bs 225 ten sonra train oluyormu?OLmuyorsa sırf scroll bularaktanmı bs mı geliştircem? 2)Bs de en ucuza işlenen we vendordan getirisi yuksek olan bi item warmi, warsa hangi itemdir? 3)Bu bs scrolllarının hangi yaratıklardan yuzde kac ihtimalle dusuyor we ya hangi yaratıktan cıkıyor?Bunları bulabılecegım bi site warmı? Not:BL de horde we mining kasan arkadaslar maden satıyorsalar bana ulasabilirlerse sewınrıım param oldukça(ah den yerıne sısden alırıım para basklarına gitmesin (: ) almayı dusnuom.Oyndaki ismim "ibish" tir. Teşekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: ibish, 29 Mayıs 2005 04:00 tarihinde demiş ki: 1)Bs 225 ten sonra train oluyormu?OLmuyorsa sırf scroll bularaktanmı bs mı geliştircem? 2)Bs de en ucuza işlenen we vendordan getirisi yuksek olan bi item warmi, warsa hangi itemdir? 3)Bu bs scrolllarının hangi yaratıklardan yuzde kac ihtimalle dusuyor we ya hangi yaratıktan cıkıyor?Bunları bulabılecegım bi site warmı? Not:BL de horde we mining kasan arkadaslar maden satıyorsalar bana ulasabilirlerse sewınrıım param oldukça(ah den yerıne sısden alırıım para basklarına gitmesin (: ) almayı dusnuom.Oyndaki ismim "ibish" tir. Teşekkur ederim. Benim charim(rogue:mining-blacksmith(260skill su anda) 1)225 ten sonra train oluyor. Train ettiklerimle 260 a kadar item yaptim ondan sonrasini worldden dusen recipelerle kasiyorusun. 2)Buna hic dikkat etmedim. 235 ten sonra ne sececeginde bunu belirler biraz. Soyleki; ben rogue oldugum icin kendime guzel kiliclar yaparim hayaliyle swordsmith sectim. Master swordsmith olacam isalla. Ilerde kesinlikle yeni recipeler ekleyecekler. Ama 235-245 ve 250inci skillerde horde icin Orgrimmar-muhtemelen alliance icin Ironforgedaki blacksmith trainerin ordaki elemanlardan birinden 3 tane mavi silah train ediyorsun(ama once swordsmith olmak icin sana verilen questi yapman lazim). Eger zamanim var oyunda takiliyorum bolca diyorsan bunlarin yapiminda kullanilan belli seyler var ve bunlari belli moblar dusuruyor. O moblari kesip, dusurdugun itemlarla bu silahlari craft edip en az 20 golddan auction house da satisa koyabilirsin. 3)www.thotbott.com Buradan Proffesions->Blacksmithi secerek hangi levelda ne yapabiliyorsun gorebilirsin. Ustlerine tikladiginda nerden dusuyorlar, dusuren moblarin haritadaki yerleri vs. gibi her turlu bilgiye ulasman mumkun. Ayrica Blacksmithe tikladiktan sonra cikan ekranin en yukarsinda Recipes-Quests-Links-Comments diye 4 bolum var. Buralardan istedigin her turlu bilgiye ulasabilirsin. Sahsi fikrimce Mining-Blacksmith guzel 2 profession. Sahsen tembel bir insanim hala epic mountumu alamadim ama oynadigim serverda hangi rogue a sorduysam hep epic mountlarini thorium madenlerini AH de satarak aldiklarini soylediler. Bu yonden mining cok gecerli ve para getiren bir profession kanimca. Daha baska konulardan yardima ihtiyacin olursa etmeye her zaman hazirim seve seve sorabilirsin. Saygilar, sevgiler..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks- Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) Semi- Active Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - (Illiadan/US) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bs olmadigim icin ilk iki soru hakkinda bir fikrim yok ama 3. icin buradan buyur[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 225den sonra booty bayde master blacksmithden train olabilirsin.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 300 bs var valla oyundaki en zor proffesion dieybilirim.biton paraharcadım şu ana kadar.hiç tavsiye etmem[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lvl 40 olduğunda ve 225 bs skilline ulaştığında ironforge, booty bay vb gibi yerlerde bulunan mithril order'ın npcleri sana questler vermeye başlıcak, 4 tane şundan 6 tane bundan yap gel bana diye, skill gelişiminin bundan sorası bu şekilde :) ayrıca ironforge/greatforge'da armorsmith/weaponsmith olayını da seçiyorsun (değiştirme şansın yok).buda gene questle. ama itemları tek tek yaratmakla kasmayıp benim gibi AH den satın alırsan daha kolay bitio o questler :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar